علمی فناوری 10:49 - 13 مرداد 1400

راه اندازی خدمات پهپادی سراسری بهداشت و درمان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، پهپاد وینگ کوپتر ۱۹۸ که توسط شرکتی به همین نام تولید شده قرار است با همکاری شرکت دیگری به نام ایر متودز به‌روزرسانی شود تا برای ارائه خدمات یادشده کاملاً آماده شود.

ایرمتودز که در سال ۱۹۸۰ تأسیس شده دارای ناوگانی متشکل از ۴۵۰ هلیکوپتر و هواپیما در ۳۰۰ پایگاه در ۴۸ ایالت آمریکا بوده و این ناوگان هر سال برای ۱۰۰ هزار مورد انتقال ابزار و تجهیزات پزشکی به بیمارستان‌ها و نقاط دورافتاده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پهپاد هشت پره ای وینگ کوپتر در ابعاد ۶۵ در ۱۹۸ در ۱۵۲ سانتیمتر مانند یک هلیکوپتر به شکل عمودی از جای خود برمی‌خیزد و سپس برای پرواز به صورت افقی از بال‌های ثابت شده خود استفاده می‌کند.

پهپاد یادشده قادر به حمل حداکثر شش کیلوگرم بار است و در آن واحد می‌تواند سه بسته مجزا را با خود حمل کند. اما وزن مجموع این بسته‌ها نباید از ۵ کیلوگرم فراتر برود. حداکثر سرعت این پهپاد ۱۴۴ کیلومتر در ساعت و حداکثر برد آن با شارژ کامل به ۷۵ کیلومتر می‌رسد. در حال حاضر، استفاده آزمایشی از این پهپاد برای شناسایی نقاط ضعف و قوت آن در کانزاس در دستور کار قرار گرفته است.


11174773
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سارینا سبحانی که به‌صورت اتفاقی برای سفر عمره نام‌نویسی کرده بود، امروز از تجربه‌ای سخن می‌گوید که آن را آرامش‌بخش و متفاوت از تمام روزمرگی‌های خود می‌داند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ‌رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش از تدوین و ارائه بسته‌ای سیاستی برای مقابله با آلودگی هوا به نهاد‌های دولتی و قانون‌گذاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به همزمانی شیوع آنفلوآنزا و آلودگی هوا، بر لزوم مراقبت از گروه‌های آسیب‌پذیر تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص تغذیه گفت: تغذیه صحیح و برنامه‌ریزی‌شده نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی، کاهش عوارض و ارتقای کیفیت زندگی افراد مبتلا به ویروس اچ آی وی HIV -ایدز- دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: ۳۹ کلاس درس و ۲ سالن ورزشی مخصوص دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه احداث و تحویل داده شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارت امید مادر از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۵، به همه مادران در سراسر کشور که فرزند به دنیا می‌آورند- از فرزند اول تا فرزند آخر- ارائه می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در دیدار با کاردار عراق در تهران بر آمادگی کشورمان برای انتقال دانش فنی ساخت ماهواره، اجرای پروژه‌های مشترک کاربردی و توسعه همکاری‌های آموزشی و فناورانه تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در ۱۰ روز اول آذرماه امسال، تعداد مراجعات این بیماران به اورژانس ۱۱۵ به بیش از ۲۱۰ هزار نفر رسیده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ترکیبی از سه مکمل نتایج قابل توجهی در معکوس کردن علائم اوتیسم نشان داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان نسبت به خطرات ۷ بازی‌ ویدیویی هشدار داده‌اند که باید از آن‌ها دوری کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است