اجتماعی 00:40 - 27 تیر 1398
 مدیرکل آموزش سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با بیان اینکه واحد نظارت سازمان، فعالیت تمامی کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی روانشناسی را تحت نظر دارد و در صورت بروز هرگونه تخلف با آنها برخورد می‌کند، گفت: از سه ماه پیش که فعالیت‌ سازمان گسترده‌تر شده و روند پایش، رصد و صدور مجوزها نیز سرعت بیشتری گرفته روزبه‌روز از تعداد متخلفان این حوزه کاسته شده است.

کاهش  کارگاه‌های غیرقانونی «روانشناسی» در کشور

فرشته سادات شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه حوزه روانشناسی و مشاوره به دلیل گستردگی، تعداد بالای متقاضیان و جذابیت در این رشته با چالش‌هایی روبه‌روست که سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور صد درصد با متخلفان آن برخورد می‌کند، بیان کرد: باتوجه به گستردگی رشته روانشناسی، تعدادی از روانشناسان در زمینه برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی فعالیت دارند، واحد نظارت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور فعالیت این کارگاه‌ها و کلاس‌ها را تحت نظر دارد و در صورت بروز هرگونه تخلف با آنها برخورد خواهد کرد.

مدیرکل آموزش سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با بیان اینکه فعالیت‌های غیرقانونی با ضوابط حرفه‌ای سازمان مطابقت ندارد، گفت: فعالیت‌های غیرقانونی عمدتاً منجر به فروپاشی خانواده‌ها و تغییر نگرش افراد می‌شود و زمانی که خانواده‌ها تحت نظر افراد فاقد صلاحیت قرار گیرند به تبع آسیب‌های اجتماعی در جامعه افزایش خواهد یافت.

بنابر اظهارات شجاعی، برگزاری کارگاه و کلاس آموزشی در حیطه روانشناسی نیازمند صدور مجوز از سوی بخش آموزش سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور است که عموماً این مجوزها طی چند مرحله استعلام‌گیری از وضعیت صلاحیت برگزار کننده، تاریخ‌دار و تکمیل بودن مدارک روانشناسی صادر می‌شود و در صورت کامل بودن مدارک فرد متقاضی، سازمان ظرف سه روز مجوز کارگاه را صادر و در اختیار متقاضی قرار می‌دهد.

به گفته وی، برگزار کنندگان کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی باید روانشناس و مورد تایید سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور باشند، اما در صورتی که بخش حراست و نظارت سازمان مطلع شود که کارگاهی فعالیت آموزشی غیرقانونی یا با مجوزی غیر از سازمان فعالیت می‌کند با آنها بر خورد خواهد کرد، زیرا تمام فعالیت‌های روانشناسی اعم از کارگاه و آموزش باید با مجوز سازمان و زیر نظر متخصصان آن باشد، در غیر این صورت با هرگونه تخلف توسط بخش حراست و نظارت برخورد و متوقف می‌شود.

مدیرکل آموزش سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور درباره نحوه برخورد این سازمان با متخلفان نیز توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: درصورتی که سازمان بعد از برگزاری کارگاه متوجه غیرقانونی بودن این کارگاه‌ها شود سازمان آنها را درباره چرایی و چگونگی برگزاری مورد بازخواست قرار می‌دهد، اما در صورتی که پیش از برگزاری کارگاه از تخلف آن‌ها مطلع شویم برگزاری کارگاه یا کلاس آموزشی یا همایش متوقف خواهد شد.

شجاعی تاکید کرد: پایش و رصد تبلیغات برگزارکنندگان کارگاه‌ها و فعالیت‌های آموزشی از طریق پیامک، فضای مجازی، منابع اطلاع‌رسانی و رسانه‌ها قابل انجام است و فوراً متوجه تخلف هر کارگاه و کلینیکی که به صورت غیرقانونی فعالیت می‌کنند خواهیم شد. به طور کلی میان بخش آموزش، نظارت و حراست سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور ارتباط منسجمی برقرار است که همین روند باعث شده تعداد فعالیت کارگاه‌های فاقد صلاحیت کاهش یابد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور دارای حراستی است که با تمامی دستگاه‌های کل در ارتباط است و آنها نیز برای جلوگیری از فعالیت متخلفان حوزه روانشناسی با سازمان همکاری می‌کنند، تصریح کرد: سازمان از ابتدای فعالیت خود در بخش رصد و پایش کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی روانشناسان و کلینیک‌ها فعالیت داشته است، اما از سه ماه گذشته این فعالیت به دستور رئیس جدید سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در سطح گسترده‌تر آغاز شده و روند پایش، رصد و صدور مجوز سرعت بیشتری گرفته است. این موضوع باعث شده روزبه‌روز از تعداد متخلفان حوزه روانشناسی کاسته شود.

وی در پاسخ به این سوال که تاکنون چند کارگاه یا کلاس‌های آموزشی روانشناسی که فاقد مجوز از سوی روانشناسی بودند، متوقف شده است؟ گفت: امکان در دسترس قرار دادن آمارها در سطح عمومی جامعه وجود ندارد زیرا بیان آمارها موجب تشویش اذهان عمومی خواهد شد، به همین دلیل این آمارها تنها در اختیار سازمان قرار دارد.

انتهای پیام


10180979
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از توقیف یک دستگاه کامیون حامل ۱۰هزار لیتر سوخت قاچاق توسط کارکنان یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان تکاوری یگان‌های ویژه فراجا با اشاره به عملیات‌های مقتدرانه تکاوران، از کشف مقادیر قابل توجهی مواد مخدر و برخورد قاطع با سوداگران مرگ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راه از بارش برف و باران در محور‌های ۱۳ استان و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از استرداد متهم متواری به کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخورد پلیس با قاچاقچیان و محتکران ادامه دارد؛ در تازه‌ترین پرونده لوازم یدکی قاچاق از یک انبار در جاده خاوران کشف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت، اکنون (۱۶ بهمن ماه) در شرایط «قابل قبول» قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی در اکثر معابر و بزرگراه‌های حال حاضر شهر تهران در روز پنج شنبه شانزدهم بهمن ۱۴۰۴، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اجتماع بزرگ نیمه شعبان در مسیر میدان ولیعصر (عج) تا میدان هفت‌تیر تهران با حضور گسترده مردم در زیر بارش باران روز چهارشنبه در حال برگزاری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اهمیت حفظ آبروی افراد، افشای اسرار را مصداق حق‌الناس برشمرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است