اجتماعی 14:57 - 13 آذر 1400
مدیرعامل سازمان بوستان‌ ها و فضای سبز شهرداری تهران با بیان اینکه پساب مورد استفاده در تهران ۷ میلیون متر مکعب بود، گفت: براساس بررسی ها ۷ میلیون متر مکعب دیگر به این میزان اضافه شده و پساب مورد استفاده در تهران به ۱۴ میلیون متر مکعب خواهد رسید.

آبیاری فضای سبز تهران با پساب ۲ برابر می شود

به گزارش ایسنا، استفاده از پساب تصفیه شده فاضلاب شهری به جای منابع آب های زیرزمینی برای آبیاری فضای سبز شهر تهران، راهکاری منطقی برای حفظ ذخایر ارزشمند آب های زیرزمینی و جلوگیری از فرونشست زمین است.

علی محمد مختاری، مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران درباره طرح استفاده از پساب تصفیه شده برای آبیاری فضاهای سبز شهر تهران گفت: براساس تفاهم نامه ای که با وزارت نیرو امضا شده، میزان استفاده از منابع آب های زیرزمینی برای آبیاری فضای سبز در تهران تا سال ۱۴۱۰ به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند، تا ان‌شاءالله بتوانیم به طور صد درصد برای آبیاری فضای سبز پایتخت از پساب استفاده کنیم.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران با تاکید بر اینکه به مرور در حال خارج کردن چاه ها از چرخه آبیاری فضای سبز هستیم، بیان کرد: برای آبیاری فضای سبز شهر از پساب استفاده می کنیم تا شاهد فرونشست زمین در جنوب شرق تهران (دشت ورامین) و خصوصا در مناطق  ۱۸ و ۱۹ نباشیم.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، مختاری با بیان اینکه پساب مورد استفاده در تهران ۷ میلیون متر مکعب بود، افزود: براساس بررسی ها ۷ میلیون متر مکعب دیگر به این میزان اضافه شده و پساب مورد استفاده در تهران به ۱۴ میلیون متر مکعب خواهد رسید.

انتهای پیام


11349641
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل توانبخشی جمعیت هلال‌احمر ضمن تشریح سیاست‌های حوزه توانبخشی از تقویت روند تأمین قطعات تخصصی ارتز و پروتز، توسعه برنامه‌های غربالگری و ساماندهی ساختار‌های پشتیبان خدمات توانبخشی در سطح کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقی خبر داد که تحت عنوان مسافر کارت‌های بانکی رانندگان را سرقت و آنها را خالی می‌کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سالاری گفت: استرداد بانک رفاه و بازگشت آن به دست بازنشستگان و کارگران به عنوان صاحبان اصلی آن، رفع یکی از دغدغه‌های اساسی آنان را موجب شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با دستور دادستانی تهران، به دلیل تخلف ایران خودرو در افزایش قیمت، سایت فروش محصولات این خودروساز مسدود شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۸۷ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس پلیس راه فراجا از بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی ۲۰ استان کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از ورود سریع دستگاه‌های نظارتی به گزارش‌های احتکار روغن در برخی استان‌ها خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از وقوع دو حادثه آتش سوزی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از غیرقانونی بودن قیمت‌های جدید ایران خودرو خبر داد و از مردم خواست تا زمان تعیین تکلیف نهایی، از ثبت‌نام جدید خودداری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: تاکنون اسناد و مدارک متعددی از جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا گردآوری شده و بر همین اساس، ۲۱۰ هزار دادخواست در مراجع ذی‌صلاح تنظیم و صادر شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است