فرهنگی‌هنری 17:44 - 05 بهمن 1399
دبیرکل بنیاد نهج البلاغه :
دبیرکل بنیاد نهج البلاغه با تاکید بر این موضوع که مرحوم خسروشاهی به دنبال این بودند که دشمن اصلی مسلمانان در جهان امروز را به آنها معرفی کنند گفت: مسئله مهم برای مرحوم خسروشاهی وحدت جهان اسلام و معرفی دشمنان بود و در این راه ایده هایی نیز داشت که هرگز منتظر نمی‌ماند که کسی پیشقدم شود و یا به دنبال سرمایه گذار باشد بلکه خود یک تنه کار را شروع می‌کرد و از همکاری سایرین نیز بهره می‌برد.

مرحوم خسروشاهی همواره اعتدال و میانه روی را در دستور کار داشتند

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین دین پرور- دبیرکل بنیاد نهج البلاغه – عصر امروز یکشنبه (5 بهمن ماه) در مراسم بزرگداشت مرحوم استاد سید هادی خسروشاهی که به همت انجمن آثار و مفاخر فرهنگی به صورت مجازی برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره این استاد و پژوهشگر دینی اظهار کرد: آشنایی من با ایشان به 50 سال پیش برمی گردد و در مکتب اسلام و در موسسه راه حق و در بسیاری از مواردی که ایشان دلسوزانه فعالیت داشتند و در صدد گسترش اسلام بودند از آغاز جوانی و طلبگی، علاوه بر درس و بحث و مباحثه، یک ویژگی دیگری نیز داشتند و آن اتحاد جهان اسلام و بیداری اسلامی در دوران خفقان طاغوت بود که با نوشتن مقاله، کتاب و برگزاری مجالس این رسالت را بر دوش داشتند.

وی گفت: همواره افکار و عقاید مختلف را می شنید و نسبت به آنها یک حالت اعتدال و میانه روی را داشتند. توجه به حقایق و سلیقه‌های مختلف را در دستور کار داشتند و مسئله مهم برایشان وحدت جهان اسلام و اینکه دشمن اصلی مسلمانان در حال حاضر چه کسی است، بود.

دبیرکل بنیاد نهج البلاغه تاکید کرد: مرحوم خسروشاهی همواره درصدد این بود که دشمن اصلی مسلمانان در جهان امروز را به آنها معرفی کند و همواره برای این امر به دنبال ایده هایی بود تا از این طریق مردم با این موضوع بیشتر آشنا شوند. هر ایده و دیدگاهی که داشت خود پیشقدممی شد و به این فکر نمی کرد که منتظر کسی بماند و به دنبال حامی باشد. البته در کارها نیز سعی می کردند از همکاری سایرین نیز استفاده کند.

دین پرور ادامه داد: ویژگی بعدی ایشان این بود که همواره در بحران‌ها و درگیری‌ها بهترین و صحیح ترین راه را انتخاب می‌کردند. در آن زمانی که بحران ها به حدی بود که حتی برخی از بزرگان دین نیز منحرف شدند ایشان بر سر اعتدال و حفظ وحدت باقی ماندند و از حوادث به خوبی خارج شدند. روحیه مذهبی و ولایی داشتند و علاوه بر اینکه به مسائل روز می‌پرداختند، هرگز از حضور در مجالس روضه و توسل دوری نمی‌کردند.

وی گفت: ارتباطی با شخصیت‌های برجسته شیعه و سنی در داخل و خارج داشتند و با این افراد با اصول و ارکان اسلامی پیش می‌رفتند و همواره در بحث وحدت جهان اسلام سهیم و پیشقدم بودند. یک سازمانی در امور فرهنگی راه اندازی کردند که کتاب‌ها، مقالات و اسناد را در آنجا بارگزاری کردند که مجموعه این آثار و اسناد می‌تواند در جامعه امروز بسیار مهم باشد و یکی از مهمترین منابع تاریخ ایران و تشیع است که من همین جا از علما و مراجع می‌خواهم که این میراث را حفظ کنند و در اختیار نهضت‌های اسلامی قرار بدهند.

انتهای پیام


10919088
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همسر شهید رجب‌پور تعریف کرد که همسرم پس از حمله رژیم صهیونیستی چند روز در خانه نبود. او یک آمادگی عجیب و غریبی داشت و انگار تمام وجودش برای شهادت آماده بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند داستانی «ترجیح می‌دهم در دل طبیعت دیوانه شوم» برنده جایزه اصلی جشنواره فیلم کارلووی واری شد و جایزه گوی بلورین بهترین فیلم را به خود اختصاص داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ابوالحسن داوودی روایت می‌کند که پیش از ساخت فیلم«مرد بارانی» به یک مدرسه آموزشی_کارگاهی دعوت شده که محمدعلی زم که آن زمان مسئول حوزه هنری بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جایزه «پن پینتر» سال ۲۰۲۵ به لیلا ابوالعلا نویسنده سودانی، به‌پاس آثاری که با نگاهی انسانی به مهاجرت، ایمان و زندگی زنان مسلمان در تبعید می‌پردازند، اعطا شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یکی از همکاران شبکه خبر ۲ در برنامه «راویان حقیقت» روایت کرد که در روز حمله رژیم صهیونیستی، شهید نیما رجب‌پور اولین نفری نبود که رژی را ترک کرد؛ انگار می‌خواست مطمئن شود که همه خارج شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از هنرمندان آثار انقلابی زیبایی را طراحی و تولید کرده‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی خانه سینما اعلام کرد: مسئولان خانه سینما، سازمان سینمایی و صندوق اعتباری هنر از همکارانی که در جریان حملات نظامی اخیر، محل زندگی یا کار آنها دچار خسارت شده، بازدید کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فراخوان جدید بنیاد سینمایی فارابی، به منظور مشارکت در ساخت فیلم با موضوع «جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جلد اول و دوم مجموعه «سیری در ادبیات غرب» اثر شهریار زرشناس از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رفتار برخی از شهدا در روز‌های آخر کسب توفیق، گواه از آن دارد که از شهادت خود آگاه شده بودند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است