بین‌الملل 12:11 - 27 مهر 1400

موعد برگزاری انتخابات پارلمانی لبنان اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، نمایندگان پارلمان لبنان موعد برگزاری انتخابات پارلمانی این کشور را تعیین کردند. پارلمان لبنان اعلام کرده است که این انتخابات در روز ۲۷ مارس سال آتی میلادی یعنی در روز ۷ فروردین ماه برگزار می گردد.

بر اساس این گزارش، این درحالی است که «نجیب میقاتی» نخست وزیر لبنان روز گذشته اعلام کرد که گزینه استعفا مطرح نیست و وی تا زمان برگزاری انتخابات پارلمانی به کار خود در کسوت نخست وزیری ادامه می دهد.

پیشتر برخی رسانه ها اعلام کرده بودند که به دلیل برخی اختلافات سیاسی و نیز وخامت اوضاع اقتصادی در لبنان، نجیب میقاتی قصد دارد از پست نخست وزیری استعفا دهد. با این حال، وی چنین چیزی را تکذیب کرد.


11278902
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رویترز به نقل از دو محقق می‌گوید که روسیه در حال مستقر کردن موشک‌های مافوق صوت جدید خود در شرق بلاروس است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امید به پایان جنگ اوکراین، در کنار پیش‌بینی مازاد عرضه ۴ میلیون بشکه‌ای در سال آینده، قیمت نفت را به کمترین سطح سالانه کشاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجارستان با رد پیشنهاد اعزام نیرو‌های آلمانی به اوکراین تحت پرچم اتحادیه اروپا، این اقدام را کشاندن اروپا به جنگ با روسیه توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایالت نیویورک قانونی تصویب کرده که شبکه‌های اجتماعی را ملزم می‌کند روی قابلیت‌های اعتیادآور خود برچسب هشدار سلامت روان بزنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بازماندگان جامعه مسیحی غزه اولین کریسمس خود را پس از دو سال نسل‌کشی جشن می‌گیرند درحالیکه اکثرشان همچنان در محوطه کلیسا‌ها پناه گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی اعلام کرد: اگر روسیه با آتش‌بس ۶۰ روزه موافقت کند، طرح صلح ترامپ را در اوکراین به همه‌پرسی می‌گذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امام جمعه نجف با غیرقانونی دانستن عادی‌سازی روابط با اسرائیل، سکوت در قبال حذف جولان از نقشه سوریه را نشانه تبانی منطقه‌ای با تل‌آویو دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای عالی اسلامی علویان با متهم کردن مستقیم حاکمان سوریه در وقوع انفجار خونین مسجد حمص نسبت به عواقب تداوم تروریسم سازمان‌یافته هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه روسیه، اوکراین و اتحادیه اروپا را به تلاش برای خرابکاری در مذاکرات صلح متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله فردی مسلح به چاقو و مواد شیمیایی در یک کارخانه تولید لاستیک در مرکز ژاپن، ۱۵ کارگر مجروح و راهی بیمارستان شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است