بین‌الملل 12:11 - 27 مهر 1400

موعد برگزاری انتخابات پارلمانی لبنان اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، نمایندگان پارلمان لبنان موعد برگزاری انتخابات پارلمانی این کشور را تعیین کردند. پارلمان لبنان اعلام کرده است که این انتخابات در روز ۲۷ مارس سال آتی میلادی یعنی در روز ۷ فروردین ماه برگزار می گردد.

بر اساس این گزارش، این درحالی است که «نجیب میقاتی» نخست وزیر لبنان روز گذشته اعلام کرد که گزینه استعفا مطرح نیست و وی تا زمان برگزاری انتخابات پارلمانی به کار خود در کسوت نخست وزیری ادامه می دهد.

پیشتر برخی رسانه ها اعلام کرده بودند که به دلیل برخی اختلافات سیاسی و نیز وخامت اوضاع اقتصادی در لبنان، نجیب میقاتی قصد دارد از پست نخست وزیری استعفا دهد. با این حال، وی چنین چیزی را تکذیب کرد.


11278902
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشست «برمدار مصطفی» به مناسبت هجدهمین سالگرد شهادت شهید سید مصطفی کاظمی برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تروئیکای اروپایی پیش‌نویس قطعنامه‌ای ارائه کرده که از ایران می‌خواهد فعالیت‌های هسته‌ای را متوقف و همکاری کامل با آژانس داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی از زخمی شدن یک زن در پی انفجار ناشناخته در منطقه المزه دمشق خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها حاکی از آن است که انفجاری در یک ایستگاه پلیس در کشمیر رخ داده که منجر به آتش‌سوزی گسترده شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسناد نشان می‌دهد که مجرم جنسی مشهور آمریکایی با بسیاری از سران سیاسی آمریکا و حتی نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در ارتباط بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی و تجاوزات مداوم علیه فلسطینیان را محکوم کرده و نسبت به سکوت بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حادثه‌ای جدی در مرکز استکهلم، برخورد یک اتوبوس با ایستگاه اتوبوس موجب کشته و زخمی شدن چندین نفر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استیو ویتکاف، فرستاده ویژه کاخ سفید قصد دارد به زودی با خلیل الحیه، مذاکره‌کننده ارشد حماس دیداری داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه با ارائه پیش‌نویس جایگزین درباره غزه، طرح صلح آمریکا را به چالش کشید، درحالیکه آتش‌بس غزه متزلزل‌تر از همیشه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسنادی که این هفته توسط اعضای دموکرات کنگره فاش شد، ابعاد جدیدی درباره رابطه ترامپ و مجرم جنسی مشهور فاش می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است