علمی فناوری 12:55 - 08 تیر 1401

تسلا ۲۰۰ کارمند را اخراج و یک واحد را تعطیل کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، این شرکت روز گذشته خبر اخراج و تعطیلی واحد را به کارمندان اعلام کرده است. بسیاری از کارمندان اخراج شده متخصصانی بودند که وظیفه شان ارزیابی و برچسب زنی داده های اتوپایلوت به دست آمده از مشتریان بود.

به نوشته خبرگزاری بلومبرگ تسلا علاوه بر اخراج کارمندان واحد خود در منطقه سن متئو را نیز تعطیل کرده است. طبق گزارش ها کارمندان باقیمانده از تیم ۳۵۰ نفری این واحد به یک دفتر در واحد نزدیک آنجا منتقل شده اند.

اخراج نیروی انسانی بخشی از تلاش گسترده تر ایلان ماسک مدیر ارشد اجرایی تسلا برای کاهش هزینه های شرکت قبل از رکود اقتصادی احتمالی در آمریکا است. او در اوایل ماه ژوئن در ایمیلی به کارمندان شرکت اعلام کرد درباره وضعیت اقتصادی احساس بسیار ناخوشایندی دارد و احتمالاً برخی از نیروهای انسانی نیز اخراج می شوند.

او بعداً در مصاحبه ای به بلومبرگ گفت تصمیم دارد در سه ماه آینده ۱۰ درصد از نیروی کار استخدامی تسلا را کاهش دهد.

این اعتراف پس از آن بیان شد که ماسک به کارمندان دورکار اعلام کرد باید به دفاتر برگردند یا شغل شان را از دست می دهند.


11609042
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک سازمان غذا و دارو گفت: تخصیص سهمیه شیر خشک نوزادان بر اساس کد ملی و سن آنها انجام می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با همکاری دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، به دنبال حل مسائل اولویت‌دار حوزه ارتباطات و پیوند دانش با نیاز‌های حاکمیتی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با افزایش شمار ماهواره‌های مدار زمین، آلودگی نوری به تهدیدی جدی برای نجوم تبدیل شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زمان فرآیند برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ (نوبت دوم) و حضور در حوزه‌ی برگزاری اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ️افت کیفیت اینترنت به دلیل یک قطعی گسترده فیبر در خارج از کشور است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی سرپرست مرکز نشر دانشگاهی را منصوب کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اعضای خانواده شهداء و جانبازان حمله رژیم صهیونیستی به کشور می‌توانند از سهمیه ایثارگران در آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها در سال جاری بهره‌مند شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت انتخاب رشته در پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی برای بار سوم از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش از گزینش بیش از ۷۰درصد از داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان خبرداد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره عضویت متقاضیان آزمون سراسری در گروه‌ها و کانال‌های کلاهبردار مدعی تقلب و فروش سوالات آزمون سراسری هشدار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است