علمی فناوری 12:55 - 08 تیر 1401

تسلا ۲۰۰ کارمند را اخراج و یک واحد را تعطیل کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، این شرکت روز گذشته خبر اخراج و تعطیلی واحد را به کارمندان اعلام کرده است. بسیاری از کارمندان اخراج شده متخصصانی بودند که وظیفه شان ارزیابی و برچسب زنی داده های اتوپایلوت به دست آمده از مشتریان بود.

به نوشته خبرگزاری بلومبرگ تسلا علاوه بر اخراج کارمندان واحد خود در منطقه سن متئو را نیز تعطیل کرده است. طبق گزارش ها کارمندان باقیمانده از تیم ۳۵۰ نفری این واحد به یک دفتر در واحد نزدیک آنجا منتقل شده اند.

اخراج نیروی انسانی بخشی از تلاش گسترده تر ایلان ماسک مدیر ارشد اجرایی تسلا برای کاهش هزینه های شرکت قبل از رکود اقتصادی احتمالی در آمریکا است. او در اوایل ماه ژوئن در ایمیلی به کارمندان شرکت اعلام کرد درباره وضعیت اقتصادی احساس بسیار ناخوشایندی دارد و احتمالاً برخی از نیروهای انسانی نیز اخراج می شوند.

او بعداً در مصاحبه ای به بلومبرگ گفت تصمیم دارد در سه ماه آینده ۱۰ درصد از نیروی کار استخدامی تسلا را کاهش دهد.

این اعتراف پس از آن بیان شد که ماسک به کارمندان دورکار اعلام کرد باید به دفاتر برگردند یا شغل شان را از دست می دهند.


11609042
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است