بین‌الملل 17:49 - 27 مهر 1400
رئیس جمهوری مصر در نشست سه جانبه آتن گفت که با طرف‌های یونانی و قبرسی بر سر لزوم خروج نیروهای خارجی و مزدوران از لیبی و برگزاری به موقع انتخابات توافق شده است.

پیام مشترک مصر، یونان و قبرس به ترکیه و تاکید بر لزوم خروج مزدوران از لیبی

به گزارش ایسنا، «عبدالفتاح سیسی» رئیس‌جمهوری مصر در سخنرانی خود در نشست سه‌جانبه با نخست‌وزیر یونان و رئیس‌جمهوری قبرس که روز سه شنبه در آتن برگزار شد، به چندین موضوع پرداخت که با همتای قبرسی خود و نخست وزیر یونان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس‌جمهوری مصر در سخنان خود بر حمایت قاهره از یافتن راه‌حلی جامع برای حل موضوع قبرس بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی تاکید و از امضای قرارداد اتصال برق بین مصر، یونان و قبرس تمجید کرد.

وی در ادامه به مساله درگیری‌های اسرائیل و فلسطین اشاره و بر حمایت مصر از حل مشکلات مربوط به فلسطینیان و صهیونیست‌ها بر اساس راهکار دو دولتی تأکید کرد.

نخست وزیر یونان هم در سخنانی در نشست سه جانبه آتن عنوان کرد که کشورش در محکومیت نقض ترکیه در شرق مدیترانه با مصر و قبرس اتفاق نظر دارد.

میتسوتاکیس در ادامه بر حمایت کشورش از گذار دموکراتیک در لیبی تاکید کرد و افزود: برگزاری انتخابات در لیبی بدون تاخیر گامی بزرگ در جهت برقراری امنیت و ثبات در این کشور است.

وی همچنین بر حمایت یونان، مصر و قبرس از ثبات در افغانستان تأکید و در عین حال از نقش مصر در جلوگیری از بحران مهاجران تقدیر کرد.

نخست وزیر یونان همچنین به توانایی مصر برای ایفای نقش محوری در پرونده امنیت انرژی در اروپا اشاره کرد و گفت که مصر می‌تواند منبع انرژی دریای مدیترانه باشد.

نیکوس آناستاسیادس رئیس جمهوری قبرس در سخنانی در این نشست سه جانبه گفت که ترکیه به نقض کنوانسیون دریاها و به تحریکات خود در دریای مدیترانه ادامه می‌دهد. گفت‌وگو با ترکیه تنها در صورتی امکان پذیر است که این کشور حقوق قبرس را به رسمیت بشناسد.

رئیس جمهوری قبرس از ترکیه خواست به قوانین بین‌المللی و حاکمیت کشورهای همسایه احترام بگذارد. ما با مصر و یونان در زمینه مقابله با چالش‌های مشترک و مبارزه با تروریسم توافق داریم.

نشست مصر، یونان و قبرس در راستای تقویت مکانیزم همکاری سه جانبه است که از سال ۲۰۱۴ آغاز شده است.

انتهای پیام


11279697
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام پیشین آمریکا هشدار داد که تصمیم ترامپ برای طبقه‌بندی «کارتل خورشید» به عنوان سازمان تروریستی خارجی بر پایه اطلاعات استخباراتی نادرست است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» میخائیل میشوستین، نخست‌وزیر روسیه، در دیدار با معاون اول رئیس‌جمهور ایران بر تعمیق روابط دو جانبه بر پایه دوستی و احترام متقابل تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه‌ای قطعنامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت درباره غزه را به شدت محکوم کرد و آن را مردود و غیرقابل پذیرش خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک جلسه کنست اسرائیل نشان داد که شمار زیادی از سربازان ارتش این رژیم پس از موج انفجار‌ها دچار آسیب مغزی پنهان شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد در صورت لزوم اجرای حملات نظامی به مکزیک برای مقابله با قاچاق مواد مخدر برایش قابل قبول است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مادورو در واکنش به اظهارات ترامپ تاکید کرد که تنها مسیر ممکن برای حل اختلافات، «گفت‌و‌گو، صلح و دیپلماسی» است که حمله نظامی و جنگ.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لندن به‌دلیل کمبود ناو‌های جنگی و نیرو، تنها با پشتیبانی متحدان ناتو می‌تواند ناو هواپیمابر «پرینس آو ولز» را در ماموریت‌ها به‌کار گیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل، با انتقاد تند از قطعنامه اخیر شورای امنیت در مورد غزه، این قطعنامه را «کیسه‌ای پر از فریب» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره شمالی با محکوم کردن تصمیم آمریکا برای تأیید طرح کره جنوبی در ساخت زیردریایی‌های هسته‌ای، هشدار داد این اقدام باعث ایجاد اثر دومینوی هسته‌ای در منطقه و تشدید مسابقه تسلیحاتی خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت سازمان ملل با ۱۳ رأی موافق و ۲ رأی ممتنع روسیه و چین، قطعنامه طرح صلح دونالد ترامپ برای غزه را تصویب کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است