علمی فناوری 15:23 - 18 آذر 1398
نماینده نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در امور فرهنگی تاکید کرد
نماینده نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در امور فرهنگی بر ضرورت بازتعریف سند فرهنگی کشور تاکید کرد و گفت: ما نیازمند به‌کارگیری خلاقیت و ابتکار در حوزه‌ برنامه‌ریزی فرهنگی هستیم و باید از ظرفیت‌های محیطی نیز در این زمینه بهره‌گیری شود.

ضرورت بازتعریف سند فرهنگی کشور

به گزارش ایسنا، دکتر محمدیان در نشست دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با مسئولان فرهنگی دستگاه‌ها که امروز در محل ساختمان این شورا برگزار شد، بر ضرورت راهبری امور فرهنگی در جامعه تاکید کرد و گفت: اگر بپذیریم راهبری به مثابه توان هدایت مخاطبان و مجموعه‌های مرتبط به منظور دستیابی به اهداف کمی و کیفی موضوع است، بنابراین هر کدام از مجموعه‌ها قرار است این بحث را راهبری کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:‌ اگر چه نیاز است دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و هر کدام از دستگاه‌ها با توجه به نگاه راهبردی برای خود برنامه‌ای در این حوزه فرهنگی داشته باشند، ما چشم انداز روشن و اهداف دقیقی نیاز داریم که در موضوعات مشخص این اهداف تعیین شود. در حالی که هنوز در برخی از موارد مسیر ما مشخص نیست و هدف  نامعلومی داریم.

نماینده نهاد رهبری در  دانشگاه‌ها در امور  فرهنگی بر ضرورت تشخیص اولویت‌های مهم در کشور و برنامه‌ریزی برای  دستیابی به آن تاکید کرد و گفت:‌ ما طی سالیان گذشته با این مشکل مواجه بوده‌ایم که البته بیانیه‌ گام دوم انقلاب رهبری یک مانیفیست مشخص از آینده انقلاب اسلامی را تعریف کرد که می‌تواند اعتماد ملی را به همراه داشته باشد.

محمدیان همچنین با بیان این‌که باید در راستای عمل به بیانیه گام دوم انقلاب چشم‌انداز و آینده‌نگری مشخصی داشته باشیم، اظهار کرد:‌ در این زمینه به‌کارگیری خلاقیت و ابتکار در برنامه‌ریزی بسیار مهم است؛ چرا که نظام تبدیلی فعلی ما در حوزه فرهنگی در شرایط فعلی اثرگذاری لازم را ندارد و باید قدرت بهره‌گیری از ظرفیت‌های محیطی را نیز در دست داشته باشیم.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت ارتباط سازنده با مسئولان فرهنگی دستگاه‌های مختلف گفت: رسیدن به اهداف و چشم‌انداز حوزه‌ فرهنگی امر نظارت و ارزیابی، بسیار مهم است و عملکرد ناهماهنگ و جزیره‌ای بین اجزای ستاد فرهنگی مانع دستیابی به اهداف ترسیم  شده در حوزه فرهنگی خواهد شد.

نماینده نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در امور  فرهنگی همچنین خاطرنشان کرد:‌ نداشتن دیدگاه مشترک در بخش موضوعات، عملکرد ناهماهنگ و جزیره‌ای اعضای ستاد، نبود تناسب، وظایف و ماموریت‌های محوله در برخی از دستگاه‌ها و عدم تعیین شاخص‌های راهبردی از جمله ایرادات فعلی حوزه فرهنگ در کشور است.

محمدیان در پایان خاطرنشان کرد:‌ ما از طریق سامانه‌های راهبری می‌توانیم در جهت بهبود شرایط فعلی در عرصه‌ فرهنگ استفاده کنیم. بنابراین نیاز است که ما نگاه مجدد و بازتعریفی نسبت به سند فرهنگی کشور داشته باشیم.

انتهای پیام


10314696
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی برای مقابله با درد‌ها پیشنهادی ویژه دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته عضو تیم یک شرکت دانش‌بنیان، شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم OpSim برای نخستین‌بار در کشور توسعه یافته و با بهره‌گیری از واقعیت مجازی، امکان تمرین ایمن و واقع‌گرایانه مهارت‌های تخصصی جراحی را برای رزیدنت‌های چشم‌پزشکی فراهم می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با پایان یافتن رقابت‌های برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی نفرات برتر این رقابت با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور معرفی شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا مبنی بر ارائه آموزش مجازی در مدارس و دانشگاه‌های برخی استان‌ها از جمله تهران، دانشگاه آزاد اسلامی در اطلاعیه‌ای جزییات فعالیت‌های آموزشی اداری واحد‌های خود برای فردا، شنبه ۸ آذر را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، در اختتامیه مسابقات بین‌المللی رایان گفت: هوش مصنوعی به زبان مشترک آینده جهان تبدیل شده و ایران برای حفظ جایگاه علمی خود ناگزیر است در این عرصه نقش پیشرو ایفا کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور تاکید کرد: آینده را منابع خام نمی‌سازد؛ آینده را مغز‌های آماده، دل‌های امیدوار و فناوری ایرانی می‌سازد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با تشخیص مزاج کودک راحت‌تر می‌توان رفتار آنها را درک کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان غذا و دارو اسامی جدیدی از فرآورده‌های شوینده و پاک‌کننده فاقد مجوز و ایمنی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، به تشریح راهکار‌های پیشگیری از آنفلوانزا و اهمیت واکسیناسیون در کودکان و نوزادان پرداخت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تعداد سیارک‌های نزدیک به زمین در نوامبر امسال به ۴۰۰۰۰ رسید و این تعداد همچنان به سرعت در حال افزایش است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است