بین‌الملل 19:25 - 25 شهریور 1400

زاخارووا: نتیجه ماموریت آمریکا در افغانستان صفر است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز پنجشنبه طی سخنانی در شبکه اول تلویزیون روسیه اعلام کرد که اقدامات آمریکا در افغانستان نه تنها باعث ایجاد مشکلات عظیمی برای خود واشنگتن شده، بلکه کشورهای دیگر را نیز بی نصیب نگذاشته است.

زاخارووا در همین رابطه گفت: نتیجه (مأموریت ایالات متحده در افغانستان) از نظر اهداف اعلام شده صفر است اما از نظر زندگی واقعی که واشنگتن باید به آن بازگردد، این نه تنها برای آنها (آمریکایی‌ها) بلکه برای همه ما در وهله اول یک مشکل بزرگ است.

وی ادامه داد: مذاکرات انجام شده در «دوشنبه» (پایتخت تاجیکستان) به این موضوع اختصاص داشت. CSTO (پیمان امنیت جمعی) و SCO (سازمان همکاری شانگهای) هستند که کشورهای منطقه را متحد می‌کنند. نه تنها کشورهای همسایه افغانستان، بلکه کل منطقه را.

پیشتر نیز «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در جریان برگزاری نشست مجازی سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO)، با اشاره به تحولات اخیر افغانستان، خروج نظامیان بیگانه از این کشور را که تحت رهبری آمریکا انجام گرفت، در بهترین حالت ممکن، «شتاب زده» توصیف کرد.

وی در این باره افزود: فضای پیرامون کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی نه تنها دستخوش بی ثباتی است بلکه با چالش‌های جدید و واقعاً جدی روبرو است که امنیت مان را به مخاطره می‌اندازد.

پوتین افزود: پیشتر، بلافاصله بعد از خروج شتاب زده نظامیان آمریکایی و متحدانشان از افغانستان و قدرت یابی طالبان، همگی توافق کردیم که در شرایط موجود، همکاری نزدیک میان اعضای پیمان امنیت جمعی بیش از پیش ضروری است.


11231492
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نتانیاهو از نیروی دریایی اسرائیل به دلیل حمله و جلوگیری از ورود کاروان کمک‌های بشردوستانه که قصد شکستن محاصره غزه را داشت، تقدیر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی منابع ادعا می‌کنند که حماس طرح ترامپ را رد خواهد کرد، در حالی که برخی دیگر می‌گویند این جنبش خواستار اصلاحات اساسی در طرح اولیه خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای از طرح جدید ترامپ درباره غزه استقبال کرده و از جنبش حماس خواست تا آن را بپذیرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پترو هشدار داد که اگر آمریکا و اروپا در مقابل بازداشت فعالانی که برای مردم گرسنه غذا می‌برند سکوت کنند، معنای آزادی و دموکراسی را از دست خواهند داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین امروز اظهارات سران اروپایی مبنی بر تهدید بودن روسیه را «تلاشی عامدانه برای تشدید تنش و سرپوش گذاشتن بر مشکلات داخلی» اروپا دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیستمین نشست تخصصی انجمن راحل با بررسی چالش‌های مهاجرت و گفتمان‌های رسانه‌ای علیه افغان‌ها در تهران برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر اعلام کرد که کشورش برای متقاعد کردن جنبش حماس در جهت پذیرش طرح ۲۰ بندی ترامپ تلاش می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران نفر در پایتخت فرانسه تحت عنوان «همه‌چیز را محاصره کنیم» برای اعتراض به سیاست‌های مالی دولت و اقدامات ریاضتی به خیابان‌ها آمدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه سران غرب را به دلیل تلاش برای تحمیل سلطه مطلق به شدت مورد انتقاد قرار داد و از آنها خواست تا آرامش خود را حفظ کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آفریقای جنوبی امروز خواستار آزادی فوری ماندلا ماندلا، نوه نلسون ماندلا و دیگر فعالان حاضر در «ناوگان بین المللی صمود» شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است