علمی فناوری 11:55 - 27 مهر 1400
نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت.

نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد

به گزارش ایسنا، نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی http://www.sanjesh.org/ منتشر شد. داوطلبان بعد از مشاهده نتایج نهایی می‌توانند در تاریخ مقرر اعلام شده نسبت به ثبت نام در دانشگاه یا موسسه محل قبولی خود ثبت نام کنند.

 آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی طی روزهای ۶ تا ۸ تیر برگزار شد و تعداد ۶۳۴ هزار و ۵۴ داوطلب در این آزمون شرکت کردند که حدود ۵۳ درصد داوطلبان را زنان تشکیل می‌دادند.

 آزمون ارشد ۱۴۰۰، در ۶ گروه آموزشی برگزار شد که در گروه علوم انسانی بیش از ۴۰۸ هزار نفر ، در گروه علوم پایه بیش از ۳۵ هزار نفر، در گروه فنی و مهندسی بیش از ۱۲۵ هزار نفر، در گروه کشاورزی و منابع طبیعی ۱۴ هزار و ۶۷۲ نفر، در گروه هنر ۴۶ هزار و ۸۵۶ نفر، در گروه دامپزشکی ۲ هزار و ۵۴۵  نفر و مجموعا ۶۳۴ هزار و ۵۹ داوطلب در این آزمون شرکت کردند.

از مجموع ۱۳۱ رشته  امتحانی آزمون کارشناسی ارشد، ۶۴ عدد آن "بین رشته ای" بود و داوطلب می توانست به جز رشته اول خود در این رشته ها نیز شرکت کند.همچنین اوایل ماه جاری، نتایج رشته های مصاحبه دار و آزمون های عملی نیز اعلام شده است.

ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ سال گذشته حدودا ۱۴۷ هزار نفر بود و حدودا ۱۳۰ هزار ظرفیت نیز در دانشگاه آزاد اسلامی وجود داشت و با توجه به ضریب ریزش ها، پیش بینی شده امسال ظرفیت پذیرش داوطلب ارشد در کل زیر نظام ها حدود ۳۰۰ هزار نفر باشد و تقریبا ۵۰ درصد داوطلبان می توانند در رشته های مقطع ارشد پذیرش شوند.

انتهای پیام


11278857
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شاخص‌های سلامت مردان در طول دهه‌های گذشته تغییرات نگران‌کننده‌ای را نشان داده‌اند. در اواسط قرن گذشته، تعداد طبیعی اسپرم ۴ میلیون در هر میلی‌لیتر مایع منی بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دنباله‌دار ۳I/ATLAS که در منظومه شمسی در حال حرکت است، دچار تغییر رنگ غیرمعمولی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان یک نقطه ضعف جدید در سلول‌های سرطانی کشف کرده‌اند که گزینه‌های درمانی جدیدی را برای سرطان خون ایجاد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آژانس فضایی آمریکا به شدت هشدار داد که فناوری دفاع از زمین می‌تواند عواقب «مرگباری» داشته باشد!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت روسی SberDevices از یک بلندگوی هوشمند کوچک با قابلیت‌های بزرگ رونمایی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» المپیاد ورزش‌های فناورانه به‌عنوان رویدادی جدید با هدف تلفیق توان جسمی و فکری دانشجویان در دانشگاه امیرکبیر در حال برگزاری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف خودسرانه کاسنی و شاتره می‌تواند با عوارضی همراه باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی این وزارتخانه در روز پنج شنبه ۲۷ شهریور، گفت: کارت ورود به جلسه داوطلبان برای شرکت در این آزمون از ساعت ۲۱ روز گذشته (۲۳ شهریورماه) در دسترس قرار گرفته...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی درسی در آینده‌نگری نظام آموزشی کشور، گفت: برنامه‌های درسی متناسب با نیاز‌های نسل آینده بازآفرینی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم با تأکید بر اینکه تغییر در برنامه‌های آموزشی در مقطع تحصیلات تکمیلی ضرورتی انکارناپذیر است، گفت:اصلاحات باید بر مبنای رویکردی علمی، عملیاتی و مبتنی بر واقعیت آموزشی صورت گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است