علمی فناوری 11:55 - 27 مهر 1400
نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت.

نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد

به گزارش ایسنا، نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی http://www.sanjesh.org/ منتشر شد. داوطلبان بعد از مشاهده نتایج نهایی می‌توانند در تاریخ مقرر اعلام شده نسبت به ثبت نام در دانشگاه یا موسسه محل قبولی خود ثبت نام کنند.

 آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی طی روزهای ۶ تا ۸ تیر برگزار شد و تعداد ۶۳۴ هزار و ۵۴ داوطلب در این آزمون شرکت کردند که حدود ۵۳ درصد داوطلبان را زنان تشکیل می‌دادند.

 آزمون ارشد ۱۴۰۰، در ۶ گروه آموزشی برگزار شد که در گروه علوم انسانی بیش از ۴۰۸ هزار نفر ، در گروه علوم پایه بیش از ۳۵ هزار نفر، در گروه فنی و مهندسی بیش از ۱۲۵ هزار نفر، در گروه کشاورزی و منابع طبیعی ۱۴ هزار و ۶۷۲ نفر، در گروه هنر ۴۶ هزار و ۸۵۶ نفر، در گروه دامپزشکی ۲ هزار و ۵۴۵  نفر و مجموعا ۶۳۴ هزار و ۵۹ داوطلب در این آزمون شرکت کردند.

از مجموع ۱۳۱ رشته  امتحانی آزمون کارشناسی ارشد، ۶۴ عدد آن "بین رشته ای" بود و داوطلب می توانست به جز رشته اول خود در این رشته ها نیز شرکت کند.همچنین اوایل ماه جاری، نتایج رشته های مصاحبه دار و آزمون های عملی نیز اعلام شده است.

ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ سال گذشته حدودا ۱۴۷ هزار نفر بود و حدودا ۱۳۰ هزار ظرفیت نیز در دانشگاه آزاد اسلامی وجود داشت و با توجه به ضریب ریزش ها، پیش بینی شده امسال ظرفیت پذیرش داوطلب ارشد در کل زیر نظام ها حدود ۳۰۰ هزار نفر باشد و تقریبا ۵۰ درصد داوطلبان می توانند در رشته های مقطع ارشد پذیرش شوند.

انتهای پیام


11278857
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت اپل به دلیل آسیب‌پذیری‌های مورد سوءاستفاده در سیستم عامل آیفون، به‌روزرسانی‌های اضطراری منتشر می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان فضایی ایران اعلام کرد: پس از تزریق موفق ماهواره‌های ظفر ۲، پایا و کوثر به مدار و دریافت داده‌های کنترلی اولیه، فرآیند پایدارسازی مداری و آزمون‌های فنی این ماهواره‌ها با هدف ارزیابی عملکرد زیرسامانه‌ها و تثبیت وضعیت مداری آنها در حال ...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» قطره‌های بینی که رگ‌های خونی را منقبض می‌کنند، می‌توانند عملکرد طبیعی آنها را مختل کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل انجمن دیابت ایران گفت: پوسیدگی دندان، شایع‌ترین بیماری غیر واگیر است و سالانه ۴۱ میلیون نفر بر اثر بیماری‌های غیر واگیر در دنیا فوت می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: امروز آلودگی هوا دیگر فقط یک مسئله زیست‌محیطی یا درمانی نیست، بلکه با مفاهیمی مانند عدالت اجتماعی، نابرابری و فقر گره خورده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور گفت: تاکنون هفت هزار میلیارد تومان کمک مردمی به پویش مدرسه‌سازی جمع‌آوری شده که علاوه بر آن نیز ۵ همت توسط بنگاه‌های اقتصادی تعهد شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: بیش از ۷۰ عنوان در رشته‌های فنی و حرفه‌ای با توجه به نیاز کار کتاب بازنگری یا بازنویسی شده است.  
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش در نشست گام دوم توسعه عدالت و کیفیت آموزشی، از عبور نهضت عدالت آموزشی از مرحله توسعه فضا‌های آموزشی و ورود به گام دوم با محوریت کیفیت‌بخشی، خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فراخوان بیست‌ودومین دوره جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی، در مراحل نهایی صدور مجوز قرار دارد و انتظار می‌رود در ماه جاری اعلام شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر ترویج اتحادیه بین‌المللی نجوم (IAU Office for Astronomy Outreach) اعلام کرد ایران با ثبت بیش از ۳۰ رویداد نجومی، پس از کشور رومانی، در جایگاه دوم برگزارکنندگان پرتعداد جشن جهانی «۱۰۰ ساعت نجوم ۲۰۲۵» قرار گرفته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است