بین‌الملل 17:18 - 03 آبان 1400
نخست‌وزیر عراق امروز، دوشنبه میزبان نخست‌وزیر لبنان و هیئت همراهش بود که در سفری رسمی ظهر امروز وارد بغداد شدند.

الکاظمی در دیدار میقاتی بر تعمیق روابط عراق و لبنان تاکید کرد

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت موازین نیوز، در بیانیه دفتر مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق آمده است: در این دیدار راه‌های همکاری بین عراق و لبنان و هماهنگی مواضع دوجانبه در خصوص مسائل منطقه و جهان و نیز مباحث مشترک بررسی شد.

الکاظمی به نجیب میقاتی،‌ نخست‌وزیر لبنان خوش‌آمد گفت و بر اهمیت تعمیق روابط عراق و لبنان در جهت منافع دو ملت برادر تاکید کرد.

الکاظمی اشاره کرد، عراق به تقویت روابط و همکاری اقتصادی و تبادلات تجاری امیدوار بوده و به دنبال تقویت هماهنگی در زمینه امنیتی و مقابله با تروریسم و خشکاندن منابع مالی آن است.

نخست‌وزیر لبنان نیز از مواضع عراق در حمایت از ملت لبنان و نیز گام‌های منطقه‌ای این کشور برای تقویت سیاست آرامش و غلبه زبان گفت‌وگو و ارتباط سازنده تقدیر و تشکر کرد.

 پیشتر یک منبع دولتی گفته بود، سفر میقاتی به عراق چند ساعته و حول مسائل اقتصادی و سیاسی خواهد بود.

انتهای پیام


11287646
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» میخائیل میشوستین، نخست‌وزیر روسیه، در دیدار با معاون اول رئیس‌جمهور ایران بر تعمیق روابط دو جانبه بر پایه دوستی و احترام متقابل تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه‌ای قطعنامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت درباره غزه را به شدت محکوم کرد و آن را مردود و غیرقابل پذیرش خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک جلسه کنست اسرائیل نشان داد که شمار زیادی از سربازان ارتش این رژیم پس از موج انفجار‌ها دچار آسیب مغزی پنهان شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد در صورت لزوم اجرای حملات نظامی به مکزیک برای مقابله با قاچاق مواد مخدر برایش قابل قبول است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مادورو در واکنش به اظهارات ترامپ تاکید کرد که تنها مسیر ممکن برای حل اختلافات، «گفت‌و‌گو، صلح و دیپلماسی» است که حمله نظامی و جنگ.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لندن به‌دلیل کمبود ناو‌های جنگی و نیرو، تنها با پشتیبانی متحدان ناتو می‌تواند ناو هواپیمابر «پرینس آو ولز» را در ماموریت‌ها به‌کار گیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل، با انتقاد تند از قطعنامه اخیر شورای امنیت در مورد غزه، این قطعنامه را «کیسه‌ای پر از فریب» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره شمالی با محکوم کردن تصمیم آمریکا برای تأیید طرح کره جنوبی در ساخت زیردریایی‌های هسته‌ای، هشدار داد این اقدام باعث ایجاد اثر دومینوی هسته‌ای در منطقه و تشدید مسابقه تسلیحاتی خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت سازمان ملل با ۱۳ رأی موافق و ۲ رأی ممتنع روسیه و چین، قطعنامه طرح صلح دونالد ترامپ برای غزه را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا اعلام کرد که با تحریم دو شرکت بزرگ روسی، فشار اقتصادی بر مسکو تشدید شده و افت بی‌سابقه قیمت نفت روسیه را تضعیف کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است