اقتصادی 01:17 - 22 تیر 1399
موسسه مودیز اعلام کرد یک دهم اقتصاد انگلیس در سال جاری تحلیل خواهد رفت.

روزهای تیره در انتظار اقتصاد انگلیس

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، موسسه رتبه بندی مودیز در گزارشی اعلام کرد که با توجه به شیوع کرونا، نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی انگلیس به یکی از بالاترین سطوح تاریخی خود خواهد رسید و رشد اقتصادی نیز به کمترین سطح ثبت شده تاریخ معاصر این کشور می رسد. 

هفته گذشته دولت انگلیس اعلام کرد ۳۰ میلیارد پوند دیگر ( ۳۷.۹ میلیارد دلار) برای حمایت از بخش های مختلف اقتصادی در برابر پیامدهای ویروس کرونا تخصیص خواهد داد.  تنها در طول یک سال اخیر نسبت بدهیبه تولید ناخالص داخلی انگلیس ۲۴ درصد افزایش یافته و به ۱۰۹ درصد رسیده است. 

پنجمین اقتصاد بزرگ جهان که یکی از سه کانون اصلی درگیر با کرونا در جهان است تحت تاثیر قرنطینه سراسری و تعطیلی گسترده کسب و کارها تحت فشار زیادی قرار گرفته است به گونه ای که طبق اعلام مرکز آمار انگلیس، رشد اقتصادی این کشور در سه ماه نخست امسال برای نخستین بار از سال ۱۹۷۹ به منفی ۲.۲ درصد رسیده است. رشد اقتصادی در بسیاری از بخش های مهم اقتصادی این کشور در حال حاضر در سطح صفر درصدی یا منفی قرار دارد. 

طبق پیش بینی مودیز، اقتصاد انگلیس امسال ۱۰.۱ درصد کوچک خواهد شد اما سال بعد رشد نسبتا خوبی خواهد داشت و ۷.۱ درصد بزرگ می شود.  پیش از این دیگر موسسه رتبه بندی مطرح یعنی فیچ پیش بینی کرده بود اقتصاد انگلیس امسال ۹ درصد کوچک شود. 

مودی تنها موسسه ای نیست که انتظار ثبت این عملکرد نا امید کننده را دارد: پیش از این، سازمان توسعه و همکاری اقتصادی با بیان اینکه انگلیس یکی از بدترین وضعیت ها را در بین کشورهای توسعه یافته جهان دارد پیش بینی کرده بود رشد اقتصادی امسال این کشور به منفی ۱۱ درصد برسد که در سناریوی بدبینانه و شیوع موج دوم همه گیری این رقم ممکن است تا منفی ۱۴ درصد نیز به ثبت برسد. 

انتهای پیام


10613899
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، با توجه به اتخاذ تدابیر و برنامه ریزی‌های لازم در عرضه هیچ یک از اقلام شب یلدا کمبودی وجود ندارد که تشدید نظارت‌ها می‌تواند از تخلفات و گران فروشی جلوگیری کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام از توزیع یک میلیون تن نهاده دامی از طریق پشتیبانی امور دام در سامانه بازارگاه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن‌تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: طی ماه‌های اخیر قیمت شیرخام ناشی از کمبود توزیع نهاده ها، نوسان قیمت ارز و شیوع تب برفکی افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید، کمبودی در عرضه ماهی شب یلدا نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، پیگیری مستمر برای دریافت و تجمیع سود‌ها از شرکت‌ها وجود دارد و به محض دریافت سود سهام عدالت، زمان و میزان مبلغ دقیق آن به‌طور رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اجرای برخط مالیات علاوه بر کاهش فرار مالیاتی زمینه ساز برقراری شفافیت اقتصادی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:ارز برای واردات قطعات ۵۰۰ دستگاه اتوبوس تامین شده و تا سال آینده ۳ هزار دستگاه اتوبوس وارد کشور می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:ارز برای واردات قطعات ۵۰۰ دستگاه اتوبوس تامین شده و تا سال آینده ۳ هزار دستگاه اتوبوس وارد کشور می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هتل‌های نزدیک دروازه قرآن شیراز به‌دلیل موقعیت مکانی خود و فاصله کوتاه تا حافظیه، سعدیه و ورودی‌های اصلی شهر و دسترسی سریع و راحت‌تر به تخت‌جمشید و پاسارگاد جزو محبوب‌ترین گزینه‌های اقامتی برای مسافران به حساب می‌آید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود گوشی شیائومی ۱۷ اولترا به‌زودی به‌عنوان جانشین مدل محبوب شیائومی ۱۵ اولترا معرفی شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است