بین‌الملل 03:02 - 01 بهمن 1400

مذاکرات وین نمی‌توانند به این آرامی پیش بروند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، «ژان ایو لودریان»، وزیر امور خارجه فرانسه در جریان ادعاها و اظهارات خود علیه روند مذاکرات با ایران در وین، این بار نیز هشدار داده است که برای احیای توافق هسته‌ای ایران به پیشرفت سریع‌تری در مذاکرات نیاز است و گفت که زمان بسیار مهم است.

لودریان که در برلین پس از گفتگو با متحدان اروپایی صحبت می‌کرد، به خبرنگاران گفت: «مذاکرات برای بازگشت به توافق ۲۰۱۵ بین تهران و قدرت‌های جهانی نمی‌توانند به این آرامی پیش بروند»

این اظهارات وزیرخارجه فرانسه پس از آن بیان می‌شود که به اذعان طرف‌های روسی و چینی حاضر در وین و دیگر ناظران بین‌المللی، روند مذاکرات پیشرفت‌های چشمگیری داشته و مسائل مهمی در این مدت حل شده است.

فارغ از تاکتیک‌های غربی‌ها مبنی بر نبود وقت کافی برای ادامه مذاکرات، تیره و تار جلوه دادن فضای مذاکرات و فشار و هجمه رسانه‌ای شدید برای پیشبرد اهداف آنها جهت گرفتن امتیازات هر چه بیشتر از طرف ایرانی، ذکر این نکته نیز ضروری است که دولت فعلی آمریکا نیز تفاوت چندانی با دولت قبلی آن ندارد و فقط تاکتیک به کار رفته در دولت بایدن متفاوت از تاکتیک دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق این کشور است و گرنه استراتژی به کار رفته همان فشار بیشتر و ندادن امتیاز و در آخر انداختن همه تقصیرها به گردن ایران است.


11419427
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صد‌ها نفر در استکهلم تجمع کردند تا به عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به توافق آتش‌بس غزه اعتراض کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خاموشی بزرگ برق در سان‌فرانسیسکو حدود ۱۲۵ هزار نفر از ساکنان این شهر را در تاریکی فرو برد و ترافیک سنگین و تعطیلی موقت برخی کسب‌وکار‌ها را به همراه داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اطلاعات ملی آمریکا، هشدار داد که یک «دولت سایه» در حال تلاش برای خنثی کردن مذاکرات دونالد ترامپ برای پایان دادن به جنگ اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افراد مسلح در آفریقای جنوبی ۱۰ نفر را کشته و ۱۰ نفر دیگر را زخمی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ونزوئلا توقیف نفتکش توسط آمریکا را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید در صورتی که دیدار سه‌جانبه آمریکا، اوکراین و روسیه نتایج مشخصی داشته باشد، از آن حمایت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان قطر، مصر، ترکیه و آمریکا می‌گویند تلاش کرده‌اند نقشه راه مرحله دوم آتش‌بس غزه را ترسیم کنند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتشار هزاران سند وزارت دادگستری آمریکا درباره جفری اپستین، شبکه‌ای از روابط پنهان نخبگان را برملا می‌کند و بحران اخلاقی غرب را برجسته می‌سازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اختلافات پنهان ترامپ و نتانیاهو بر سر غزه و سوریه، اتحاد سنتی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در آستانه آزمون تاریخی قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا و رژیم صهیونیستی با افزایش فشار‌ها برای خلع سلاح حزب‌الله، مذاکرات ناقوره را به ابزاری برای پیشبرد اهداف یک‌جانبه تبدیل کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است