اقتصادی 15:51 - 18 آذر 1398
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد
رئیس کل بانک مرکزی از رشد ۵۲ درصدی اختصاص تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون نزدیک به ۷۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات در اختیار این شرکت‌ها قرار گرفته است.

اختصاص ۷۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان

به گزارش ایسنا، عبدالناصر همتی در بازدید از مجموعه‌های پارک علم و فناوری پردیس، از استارت‌آپ‌های مختلف در حوزه‌های تولید محتوا، بیمه و مالی، هوش مصنوعی، معماری و گردشگری بازدید و در خصوص فعالیت های آنان اظهار کرد: این شرکت‌ها در حال حرکت به سمت و سویی هستند که در اقتصاد کشورمان سهم قابل توجهی را کسب کنند؛ از این رو باتوجه به تأکیدات مقام معظم رهبری و نیز پیگیری‌های دولت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه و حمایت از این شرکت‌ها، نظام بانکی نیز تلاش می کند که از شرکت‌های دانش بنیان و فعالیت‌های استارت آپ‌ها پشتیبانی کند.  

رئیس شورای پول واعتبار با اشاره به اهمیت و روند رو به رشد شرکت های دانش بنیان و استارت آپی در اقتصادکشور گفت: به شبکه بانکی توصیه می‌کنم برای تقویت این بخش مهم اقتصادی، در دستیابی آنان به نتایج مطلوب برای اقتصاد کشور تلاش بیشتری کنند.

عالی‌ترین مقام بانک مرکزی با اشاره به رشد قابل توجه فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ‌ها، تصریح کرد: باتوجه به اینکه بالغ بر ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان و استارت آپ در کشور وجود دارد و در عین حال روند تولید محصولات در این شرکت‌ها سرعت گرفته است، این امر نشان می‌دهد در صورتی که حمایت‌هایمان را از این شرکت‌ها افزایش دهیم، به نتایج ارزشمندی دست می‌یابیم.



رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه فعالیت‌های این شرکت‌ها می‌تواند در کاهش وابستگی کشور به واردات موثر باشد، اظهار کرد: تلاش‌های بسیاری در زمینه تولید مواد اولیه حساس و نیز دارو انجام شده است اما در هر حال سالانه حدود ۳.۵ میلیارد دلار فقط ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات دارو و تجهیزات پزشکی تعلق می‌گیرد. البته علاوه بر این میزان، وارداتی نیز با سایر ارزها و منفک از ارز ۴۲۰۰ تومان نیز در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی انجام می‌شود. باتوجه به این امر، چنانچه شرکت‌های دانش بنیان به کاهش واردات کمک کنند، پیشرفت موثری در کاهش وابستگی ما به ارز اتفاق می افتد.

انتهای پیام


10314747
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد مداخله بانک مرکزی از طریق تالار دوم و راه‌اندازی صندوق‌های ارزی و انتشار اوارق مرابحه ارزی را از جمله راهکار‌های مصوبه ۱۷ بندی دولت عنوان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: اوراق سلف موازی استاندارد شمش طلا با تحویل گواهی سپرده در هفته جاری منتشر می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: ۳ ابزار جدید طلایی بانک مرکزی از هفته جاری عملیاتی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل بازنشستگی رئیس سازمان بورس با اذن رهبری حل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه بارش باران و برف در اکثر مناطق کشور پیش‌بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز خشکسالی گفت:با توجه به کم بارشی، تامین آب در فصل گرما با مشکلاتی روبروست که مدیریت آب برای کاهش هدررفت کماکان باید استمرار یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در محور‌های شمالی کشور از جمله تهران_ چالوس سنگین گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی از استقرار کامل سامانه‌های هوشمند اندازه‌گیری در نقاط تبادلی این مجتمع خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که جوجه ریزی دی ماه به ۱۶۵ میلیون قطعه برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: امسال ۵ میلیون تن کسری گندم مورد نیاز کشور از طریق واردات تامین می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است