اجتماعی 14:12 - 20 مرداد 1401

برنامه ریزی برای سفر کودکان خارجی به ایران

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، نخستین جلسه میز تخصصی گردشگری کودک و نوجوان با حضور فعالان بخش خصوصی و دولتی با مدیریت دفتر توسعه گردشگری داخلی در محل معاونت گردشگری برگزار شد.

در این نشست موضوع کودک و نوجوان، با توجه به حساسیت‌ها، اهمیت و قرار گرفتن این قشر در گروه افراد با نیازمندی‌های خاص از ابعاد و زوایای مختلف مورد بررسی قرار گرفت و تصمیم بر آن شد تا هیئت سه نفره از فعالان بخش خصوصی این حوزه برای مدیریت میز تخصصی مذکور در راستای تبیین اهداف و احصای ابزارهای لازم شکل گیرد.

در این نشست با تشریح اهمیت گردشگری موضوعی در سیاست‌های وزارت و بررسی چشم‌انداز فعالیت میز تخصصی کودک و نوجوان، هر یک از حاضران با توضیح درباره ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود برای پیشبرد و توسعه این شاخه مهم از گردشگری، همگام شدند.

نیاز به نقشه راه، برنامه‌ریزی برای انجام سفرهای داخلی کودکان و نوجوانان و نیز سفر کودکان خارجی به ایران، بهره‌مندی از ظرفیت کودکان و نوجوانان برای معرفی فرهنگ و اقدام در راستای جهاد تبیین، تلاش برای شناسایی و معرفی جاذبه‌های گردشگری ویژه کودکان، رعایت کارکردهای فرهنگی در این حوزه تخصصی، تعیین شفاف اهداف و محورهای اجرایی، بهره‌مندی از نهادهای مردمی، نهادینه کردن گردشگری کودک در خانواده‌ها، انتقال فکر و ایده به دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری، راهنمایان و فعالان این حوزه، انتقال بینش و ارتباط میان کودکان و نوجوانان با مباحث تخصصی وزارت در سه قالب میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، استفاده از دارایی‌های موجود و خلق ارزش از جمله سرفصل‌های بحث‌شده در این نشست بوده است.


11651137
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال قانون بیش از ۶۱۴ هزار خودروی دودزا و ابطال بیش از ۳۴۰۰ هزار معاینه فنی در تهران از ابتدای سال تاکنون خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تحقیقات در پرونده زن جوانی که مدعی است همسرش را به قتل رسانده با پیدا شدن سرنخ‌هایی مبنی بر دخالت پسری جوان در این جنایت روند دیگری پیدا کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: همه جریمه‌های طرح زوج و فرد اعمال شده برای تاکسی‌ها لغو و جریمه اصلاح می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران گفت: پارکینگ نیایش ۷۵ درصد پیشرفت عملیاتی و فیزیکی دارد و به احتمال زیاد تا بهار سال آینده افتتاح خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه فراجا از افزایش ۴ درصدی فوتی‌های تصادفات در زمستان سال‌گذشته خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» علیه مشاور رئیس سابق سازمان حفاظت محیط زیست و مدیرمسئول یک پایگاه خبری اعلام جرم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: امروز نیز طرح زوج وفرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۷ آذر ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر کشور در بخشنامه‌ای از تغییر ساعات کار ادارات کل کشور در زمستان ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: در سطح کشور با پرونده‌های ویژه‌ای مواجه هستیم و در این رابطه تمام افراد در هر جایگاهی که هستند در مقابل قانون یکسان هستند و با کسی رودربایستی نداریم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است