بین‌الملل 02:53 - 29 مرداد 1401

نوه برادر ناتنی صدام حسین در لبنان بازداشت شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، سرلشکر «عباس ابراهیم» رئیس سازمان اطلاعات لبنان از بازداشت نوه برادر نانتی صدام حسین دیکتاتور معدوم عراق به اتهام جنایت اسپایکر خبر داد.

بر اساس این گزارش، رئیس سازمان اطلاعات لبنان گفت که «عبدالله یاسر سبعاوی» نوه برادر نانتی صدام حسین در خصوص اتهامات پرونده جنایت اسپایکر بازداشت شده است.

عباس ابراهیم گفت: اداره امنیت عمومی عبدالله یاسر سبعاوی را به دلیل اتهاماتش درباره انجام اقدامات مجرمانه که به کشته شدن هزاران بیگناه منجر شده و بر اساس اعلامیه اینترپل بازداشت کرد.

وی افزود: اداره امنیت عمومی بر اساس قانون بین المللی، دستگاه قضایی و یادداشت تفاهم تبادل و استرداد افراد تحت تعقیب بین کشورها از جمله عراق عمل می کند و ما به نوبه خود با هرگونه فرار از مجازات مخالف هستیم و از اجرای قانون بدون هرگونه دخالت و فشار حمایت می کنیم.


11659997
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل با ایجاد محدودیت‌هایی قصد دارد مانع دیدار اسرای فلسطینی با خانواده‌های خود شود که سال‌ها از یکدیگر دور بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند محمود عباس در اجلاس صلح شرم‌الشیخ برای نهایی کردن آتش‌بس غزه شرکت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مصر روز دوشنبه میزبان اجلاس بین‌المللی صلح شرم‌الشیخ با حضور رهبران بیش از ۲۰ کشور برای پایان جنگ غزه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه هاآرتص نوشت: ترامپ آتش‌بس را به نتانیاهو تحمیل کرد، اما این نشان دهنده قدرت او نیست بلکه در تداوم سیاست خارجی آمریکا برای حفظ اسرائیل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگر نشریه هاآرتص می‌گوید جنگ غزه بدون پیروزی روشن پایان یافت و نتیجه‌ای جز فرسایش برای (رژیم) اسرائیل نداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صد‌ها نفر در برلین در حمایت از فلسطین و علیه نسل‌کشی اسرائیل تجمع کردند، اما پلیس آلمان با خشونت به معترضان حمله کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظامیان اسرائیلی همزمان با عقب‌نشینی، یک نوجوان فلسطینی مبتلا به اوتیسم را که ماه‌ها پیش ربوده بودند، آزاد کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محله الکتیبه در شمال خان‌یونس پس از بمباران کاملاً ویران شده و مردم آن را به سونامی تشبیه می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محله الکتیبه در شمال خان‌یونس پس از بمباران کاملاً ویران شده و مردم آن را به سونامی تشبیه می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مراکز «بنیاد بشردوستانه غزه» که در ماه‌های گذشته فلسطینیان زیادی در نزدیکی آن‌ها به شهادت رسیده بودند، فعالیت خود را به طور کامل متوقف کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است