اجتماعی 12:57 - 13 آذر 1400

قطارهای مترو به دلیل فرسودگی قطعا خطر آفرین هستند

ناصر امانی عضو شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، با توجه به خرابی های اخیر قطارهای مترو در خصوص وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران گفت: متاسفانه طی چند سال گذشته در حوزه حمل و نقل عمومی به جای توسعه و پیشرفت عقب رفت داشتیم و توان ما در زمینه مترو و اتوبوس کم شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر با اشاره بر وضعیت مترو نیز بیان کرد: تعداد زیادی از قطارهای مترو نیاز به اورهال دارند، به علاوه به دلیل پایان یافتن عمر مفید قطارها تعداد زیادی از آنها بلا استفاده مانده اند.

امانی تاکید کرد: قطعاً قطارهای فعلی به دلیل فرسودگی و از رده خارج شدن، خطر آفرین هستند و ما این هشدارها را به دولت و شهرداری اعلام کرده‌ایم.

وی با اشاره بر خرابی های اخیر قطارهای مترو و ایجاد اختلال در تردد شهروندان نیز تصریح کرد: به دلیل فرسودگی قطارها شاهد بروز مشکلات متعدد و خرابی آن ها هستیم. در صورت عدم اقدام به اورهال یا ورود قطار های جدید نیز این اختلالات و مشکلات شهر بیشتر می‌شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر، با بیان اینکه در حال حاضر تعداد زیادی از اتوبوس ها به دلایل مختلف از رده خارج شده اند، افزود: در حوزه اتوبوسرانی از ۵۵۰۰ عدد اتوبوس در سال‌های گذشته، به ۲۲۰۰ اتوبوس رسیده‌ایم که این امر مشکلات زیادی را برای شهر و مردم ایجاد کرده است.

امانی با تاکید بر این که شهرداری بدون کمک دولت نمی تواند تحول چشمگیری در حوزه حمل و نقل عمومی ایجاد کند، اظهار داشت: در این زمینه هشدارهای لازم را داده‌ایم و دولت باید با کمک خود، رام های مترو و تعداد اتوبوس ها را افزایش و از فشار حمل و نقل عمومی بکاهد.


11349315
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت اعلام کرد: با وجود محدودیت‌های پروازی از برخی فرودگاه‌های کشور، اعزام‌های عتبات عراق به‌صورت زمینی برقرار است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران از تشکیل کمیته ویژه جهت مدیریت امور مجروحان و شهدای جنگ ۱۲ روزه در بنیاد شهید خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سردار رادان در پیامی شهادت سردار لطفی را تسلیت گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرزبانی فراجا از کشف و توقیف ۹۹ هزار و ۹۷۴ لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: همه مشمولان سرباز معلم پایه خدمتی تیرماه سال ۱۴۰۴ در تاریخ دهم تیرماه سال جاری به خدمت سربازی اعزام می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست مدیران منطقه ۱۰ تهران بر جذب داوطلبان مردمی برای مدیریت شرایط بحرانی تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دبیرخانه ستاد ملی زن و خانواده از برگزاری طرح ملی «قرار» به همت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله دوم واریز تسهیلات قرض الحسنه بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی برای ۳۴ هزار و ۶۵۷ نفر در سراسر کشور که پیشتر پیامک تاییدیه را از سرشماره بانک رفاه دریافت کرده بودند؛ انجام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ویدیویی در فضای مجازی در حال فراگیر شدن است که نشان می‌دهد ماموران کلانتری جاجرود با شلیک ممتد اسلحه کلاش یک پهپاد دشمن را سرنگون کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نصیری از اسکان ۴۰۷ نفر در قالب ۱۳۹ خانوار در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: هم اکنون ۱۰۹ پایگاه مدیریت بحران در سطح شهر فعال است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است