اجتماعی 12:57 - 13 آذر 1400

قطارهای مترو به دلیل فرسودگی قطعا خطر آفرین هستند

ناصر امانی عضو شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، با توجه به خرابی های اخیر قطارهای مترو در خصوص وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران گفت: متاسفانه طی چند سال گذشته در حوزه حمل و نقل عمومی به جای توسعه و پیشرفت عقب رفت داشتیم و توان ما در زمینه مترو و اتوبوس کم شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر با اشاره بر وضعیت مترو نیز بیان کرد: تعداد زیادی از قطارهای مترو نیاز به اورهال دارند، به علاوه به دلیل پایان یافتن عمر مفید قطارها تعداد زیادی از آنها بلا استفاده مانده اند.

امانی تاکید کرد: قطعاً قطارهای فعلی به دلیل فرسودگی و از رده خارج شدن، خطر آفرین هستند و ما این هشدارها را به دولت و شهرداری اعلام کرده‌ایم.

وی با اشاره بر خرابی های اخیر قطارهای مترو و ایجاد اختلال در تردد شهروندان نیز تصریح کرد: به دلیل فرسودگی قطارها شاهد بروز مشکلات متعدد و خرابی آن ها هستیم. در صورت عدم اقدام به اورهال یا ورود قطار های جدید نیز این اختلالات و مشکلات شهر بیشتر می‌شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر، با بیان اینکه در حال حاضر تعداد زیادی از اتوبوس ها به دلایل مختلف از رده خارج شده اند، افزود: در حوزه اتوبوسرانی از ۵۵۰۰ عدد اتوبوس در سال‌های گذشته، به ۲۲۰۰ اتوبوس رسیده‌ایم که این امر مشکلات زیادی را برای شهر و مردم ایجاد کرده است.

امانی با تاکید بر این که شهرداری بدون کمک دولت نمی تواند تحول چشمگیری در حوزه حمل و نقل عمومی ایجاد کند، اظهار داشت: در این زمینه هشدارهای لازم را داده‌ایم و دولت باید با کمک خود، رام های مترو و تعداد اتوبوس ها را افزایش و از فشار حمل و نقل عمومی بکاهد.


11349315
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت تمامی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه شنبه ۸ آذر ماه بصورت حضوری خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در فصل پاییز و زمستان خانواده‌ها باید تدابیری را برای مقابله با سرما اجرایی کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هواشناسی استان تهران از ماندگاری هوای آلوده تا اواسط هفته آینده خبر داد، در این مدت غلظت آلایندگی هوا بیشتر خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز از رویداد شهری تهران با اجرای پنل‌های تخصصی موضوعات مختلف شهری آغاز شد و پس از آن با اکثریت آراء دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی ابقا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، از اجرای محدودیت ترافیکی مقطعی در محور هراز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران فردا شنبه ۸ آذر ماه طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه از در منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس و دانشگاه‌های استان تهران به استثنای ملارد، شهریار، شهر قدس، رباط کریم، فیروزکوه، دماوند و پردیس طی فردا شنبه ۸ آذرماه دورکار خواهند بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای تهران در استانداری برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روان‌پزشک و درمان‌گر اعتیاد گفت: بی‌تعارف بار‌ها گفته‌ام که مواد مخدر «گُل» در ایران از تمام مواد دیگر مخرب‌تر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز از رویداد شهری تهران با اجرای پنل های تخصصی موضوعات مختلف شهری آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است