علمی فناوری 09:53 - 21 مرداد 1401

نگرانی توئیتر از سوءاستفاده‌های تازه انتخاباتی در آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، مشاوران متخصص حقوق مدنی و اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های فناوری را متهم کرده‌اند که به اندازه کافی برای جلوگیری از افشای اطلاعات نادرست تلاش نمی‌کنند. توئیتر در تلاش است در این زمینه از خود رفع اتهام کند.

توئیتر از سال ۲۰۱۸ تلاش‌های خود برای مقابله با انتشار اخبار جعلی را به طور مفصل سازماندهی و تصریح کرده این تلاش‌ها را در انتخابات میان دوره‌ای ۸ نوامبر هم انجام خواهد داد، انتخاباتی که طی آن برای صدها کرسی نمایندگی در مجلس نمایندگان و سنا تصمیم‌گیری می‌شود.

توئیتر امیدوار است از این طریق شناسایی و حذف محتوای فریبنده با هدف منصرف کردن مردم از رأی دادن، تضعیف اعتماد عمومی به نتیجه انتخابات و ارائه جزئیات نادرست در مورد نتیجه انتخابات، تسهیل شود.

این شرکت در جریان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا حجم زیادی از مطالب ارسالی کاربران و حتی شخص ترامپ را به علت محتوای دروغین حذف کرد و در نهایت چند روز پس از آن که حامیان رئیس جمهور وقت آمریکا در ۶ ژانویه ۲۰۲۱ به ساختمان کنگره ایالات متحده حمله کردند، توئیتر دونالد ترامپ را به طور کامل تعلیق کرد.


11651618
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر هفته جهانی فضا، اسامی انتخاب شده برای ایام هفته جهانی فضا را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیمی از محققان میلیون‌ها مکالمه با ChatGPT را تجزیه و تحلیل کردند تا نحوه استفاده واقعی مردم از چت‌بات محبوب OpenAI را بررسی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فضانوردان معمای مربوط به ابر غول پیکر مریخ را حل کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان تغذیه نسبت به خطراتی که کودکان چاق را در معرض خطر قرار می‌دهند، هشدار داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان می‌گویند حمله سیستیت ممکن است اولین نشانه سرطان مجاری ادراری باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت HMD با یک گوشی رده بالا با نام HMD Vibe به عرصه رقابت بازمی‌گردد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت پذیرش رشته‌های دارای شـرایط خاص در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به طور متوسط افراد بالای ۱۵ سال کشور در یک شبانه روز، ۲ ساعت و ۸ دقیقه از شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نام‌گذاری «روز شهدای اقتدار و اتحاد ملی ایران» و «روز پرچم» در تقویم رسمی کشور در جلسه شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نام‌گذاری «روز شهدای اقتدار و اتحاد ملی ایران» و «روز پرچم» در تقویم رسمی کشور در جلسه شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است