اقتصادی 20:04 - 21 تیر 1399

ذخایر طلای روسیه ۲.۷ میلیارد دلار افزایش یافت

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، طبق داده‌های جدید بانک مرکزی روسیه، میزان ذخایر ارزی خارجی و طلای روسیه تا ۱ جولای به حدود ۵۶۹ میلیارد دلار رسیده است.

ذخایر بین‌المللی روسیه ۲.۷ میلیارد دلار یا حدود ۰.۵ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافته است. این ذخایر بیش از ۵۰ میلیارد دلار از جولای گذشته تا کنون رشد کرده است. سطح کنونی این ذخایر از سطح هدف ۵۰۰ میلیارد دلاری‌ای که بانک مرکزی روسیه چند سال پیش تعیین کرده بود بالاتر رفته است.

طبق اعلام بانک مرکزی ذخایر ارز خارجی روسیه در ماه ژوئن ۰.۱ درصد افت کرد و به ۴۳۸ میلیارد دلار رسید، در حالی که ذخایر طلای این کشور ۲.۵ درصد جهش کرده و به ۱۳۰.۸ میلیارد دلار رسیده است.

همچنین روسیه در ۳ ماهه اول امسال میزان تولید طلای خود را ۳.۸ درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل افزایش داد. به این ترتیب در این دوره ۶۵.۷۸ تن طلا تولید شده است.


10613680
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گمرک ایران در واکنش به چگونگی کنترل محموله ها از طریق تجهیزات کنترلی ایکس ری اعلام کرد: تمامی کالاهای با ریسک بالا هم اکنون تحت پوشش ایکس ری های کامیونی گمرک قرار دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران گفت: پیشنهاد اتاق ایران برای افزایش سقف زمانی معافیت از «تعیین ماهیت کالا» به ۹ ماه پذیرفته شد و مقرر شد مصوبات لازم در این زمینه اخذ شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات شاخص کل بورس با افزایش ۳۴ هزار و ۴۹ واحد در سطح ۳ میلیون و ۱۳۹ هزار واحد ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بیمه مرکزی گفت: تلاش ما این است که در خصوص بیمه شخص ثالت راننده محور آیین‌نامه و مقرارت مورد نیاز را تا آخر سال به نتیجه برسانیم البته که مصوبه دولت در این زمینه هم نیاز است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بانک مرکزی زیان انباشته موسسه اعتباری ملل را ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن را منفی ۴۱ درصد اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران از افزایش ۵۰درصدی ظرفیت مخازن ذخیره‌سازی این شرکت در بندر بوشهر، تکمیل زنجیره حمل‌ونقل از اصفهان تا کشور‌های منطقه و برنامه‌های توسعه‌ای در بنادر شهید رجایی و امام خمینی خبر داد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران از افزایش ۵۰درصدی ظرفیت مخازن ذخیره‌سازی در بندر بوشهر، تکمیل زنجیره حمل‌ونقل از اصفهان تا کشور‌های منطقه و برنامه‌های توسعه‌ای در بنادر شهید رجایی و امام خمینی خبر داد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج قرعه‌کشی طرح فروش فوق‌العاده محصولات گروه خودروسازی سایپا امروز ۲۵ آبان ماه اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر صندوق تأمین خسارت‌های بدنی با اشاره به تعداد بالای وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه، پیشنهاد بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث را برای دوره ۱۴ روزه ارائه کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفرمارکت توانسته با ایجاد یک پلتفرم جامع و کاربرمحور، فرآیند جست‌و‌جو، مقایسه و خرید بلیط قطار را برای مسافران ساده، سریع و آسان کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است