علمی فناوری 11:17 - 13 مرداد 1400
سرویس پیام رسان واتس‌اپ قابلیت پیامهای تصویری محو شونده را به اپلیکیشن خود اضافه کرد.

تصاویر محو شونده به واتس‌اپ اضافه شد

به گزارش ایسنا، این قابلیت جدید که "عکسها را یک بار مشاهده کنید" (View Once) نام دارد، به کاربران امکان می دهد تصاویر و ویدیوهایی را در چت ارسال کنند که فقط یک بار قابل مشاهده بوده و پس از آن ناپدید می شوند.

این قابلیت که کپی قابلیت اسنپ چت بوده، شبیه قابلیت تصاویر محو شونده در اینستاگرام و مسنجر است. هنگامی که تصاویری در واتس‌اپ  گرفته می شود، کاربران می تواند آیکن تایمر را تنظیم کنند تا عکس تنها یک بار قابل مشاهده باشد. برخلاف پیامهای تصویری یا ویدیویی معمولی، تصاویری که قابلیت یک بار مشاهده برای آنها فعال شده است، پیش نمایش ندارند و قابل دانلود شدن در دستگاه دریافت کننده پیام نیستند.

فیس بوک این قابلیت را قابلیتی برای لحظات خصوصی یا ارسال اطلاعات حساسی مانند رمز وای فای توصیف کرده است.

بر اساس گزارش انگجت، مثل همیشه کاربران باید مراقب باشند که این نوع پیامها تا چه حد واقعا خصوصی هستند. فیس بوک در مقاله کمک خود خاطرنشان کرد که دریافت کنندگان پیام در هنگام مشاهده تصاویر با قابلیت یک بار مشاهده، همچنان می توانند اسکرین شات گرفته یا صفحه شان را ضبط کنند و برخلاف اسنپ چت، واتس‌اپ  به فرستنده اطلاع نمی دهد اسکرین شات چه زمانی گرفته شده است.

انتهای پیام


11174840
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به همزمانی شیوع آنفلوآنزا و آلودگی هوا، بر لزوم مراقبت از گروه‌های آسیب‌پذیر تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص تغذیه گفت: تغذیه صحیح و برنامه‌ریزی‌شده نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی، کاهش عوارض و ارتقای کیفیت زندگی افراد مبتلا به ویروس اچ آی وی HIV -ایدز- دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: ۳۹ کلاس درس و ۲ سالن ورزشی مخصوص دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه احداث و تحویل داده شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارت امید مادر از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۵، به همه مادران در سراسر کشور که فرزند به دنیا می‌آورند- از فرزند اول تا فرزند آخر- ارائه می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در دیدار با کاردار عراق در تهران بر آمادگی کشورمان برای انتقال دانش فنی ساخت ماهواره، اجرای پروژه‌های مشترک کاربردی و توسعه همکاری‌های آموزشی و فناورانه تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در ۱۰ روز اول آذرماه امسال، تعداد مراجعات این بیماران به اورژانس ۱۱۵ به بیش از ۲۱۰ هزار نفر رسیده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ترکیبی از سه مکمل نتایج قابل توجهی در معکوس کردن علائم اوتیسم نشان داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان نسبت به خطرات ۷ بازی‌ ویدیویی هشدار داده‌اند که باید از آن‌ها دوری کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک اخترفیزیکدان آمریکایی پیشنهاد استفاده از گانیمد، بزرگترین قمر مشتری را به عنوان بستری برای مطالعه اثرات ماده تاریک در فضا ارائه کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همایش ملی دانشگاه سبز تلاش می‌کند تا راه‌حل‌های عملی برای حل چالش‌های بزرگی مانند بحران آب، آلودگی هوا و ناترازی انرژی ارائه شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است