بین‌الملل 18:14 - 01 خرداد 1401
در حادثه تیراندازی در یک پمپ بنزین در نئواورلئان آمریکا دست‌کم یک نفر جان خود را از دست داد و سه نفر دیگر نیز زخمی شدند.

تیراندازی در پمپ بنزین آمریکا 4 کشته و زخمی برجای گذاشت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در ادامه تیراندازی‌های سریالی در ایالات مختلف آمریکا به دلیل آزاد بودن سلاح، اداره پلیس «نئواورلئان» اوایل روز گذشته (شنبه) به وقت محلی اعلام کرد که در یک حادثه تیراندازی، دست‌کم یک نفر کشته شد و سه نفر دیگر نیز زخمی شدند.

وبگاه هیل گزارش کرد، اداره پلیس نئواورلئان در صفحه توییتری خود در این خصوص نوشت: « اعضای اداره پلیس نئواورلئان در حال تحقیق درباره قتل از طریق تیراندازی است که به مرگ یک مرد 43 ساله و زخمی شدن یک زن 29 ساله و یک مرد 59 ساله و یک زن 50 ساله منجر شد».

پلیس می‌گوید که تیراندازی در یک پمپ بنزین در نیمه‌شب جمعه به وقوع پیوست و وضعیت جسمانی سه زخمی این حادثه هنوز نامشخص است.

آزاد بودن حمل سلاح در آمریکا روزانه به بروز خشونت‌های مرتبط با تیراندازی در سراسر این کشور منجر می‌شود اما لابی سلاح در این کشور به اندازه‌ای قدرتمند است که تاکنون کنگره ایالات متحده حاضر به تصویب قوانینی برای محدود کردن حمل سلاح در آمریکا نشده است.

گزارش‌ رسانه‌های آمریکایی حاکی از آن است که جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها درباره دلایل افزایش جنایت قتل در آمریکا اختلاف نظر دارند. محافظه کاران تقصیر را متوجه ایالت‌هایی کرده‌اند که تحت سیطره دموکرات‌ها بوده و می‌گویند که سیاست‌های محدود کننده علیه افسران پلیس دلیل افزایش آمار قتل شده است اما با این حال، دموکرات‌ها معتقدند که دسترسی آسان به تسلیحات، دلیل اصلی افزایش جنایت قتل در این کشور است.

انتهای پیام/.


11569817
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در دیدار با زلنسکی اعلام کرد که هم ممکن است جنگ اوکراین به زودی پایان یابد و هم اینکه طولانی شود و تلفات بیشتری بر جای بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین که به فلوریدا سفر کرده، وارد ملک ترامپ شد تا در آستانه سال جدید میلادی با او پیرامون طرح صلح گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد روسیه و آمریکا معتقدند آتش‌بس موقت در اوکراین نه‌تنها صلح به همراه نمی‌آورد، بلکه جنگ را طولانی‌تر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دیدار ترامپ و زلنسکی، رئیس جمهور آمریکا با همتای روسی خود، تماس تلفنی برقرار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از صهیونیست‌هایی که در شرکت‌های فناوری چند ملیتی کار می‌کنند، طی دو سال گذشته درخواست نقل مکان به خارج را ارائه کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح صلح رئیس جمهور اوکراین که برخی موارد آن هنوز حل نشده، احتمالا محور گفت‌و‌گو‌های او با ترامپ در فلوریدا خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در تداوم حملات متقابل روسیه و اوکراین به تاسیسات انرژی یکدیگر، یک نیروگاه گرمایشی کلیدی در خرسون آسیب جدید دید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تظاهرات گسترده علویان در لاذقیه و طرطوس، اعتراضات به خشونت کشیده شد و به گفته مقامات دست‌کم سه نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب‌الله خلع سلاح این جنبش را طرحی آمریکایی–اسرائیلی دانست که به گفته او با هدف پایان دادن به مقاومت و تضعیف لبنان دنبال می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور سومالی به رسمیت شناختن سومالی‌لند توسط تل‌آویو را تجاوز به حاکمیت خود و تهدیدی برای ثبات منطقه‌ای و جهانی دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است