ورزشی 15:51 - 05 بهمن 1399

دبیر فدراسیون هندبال: با هر گونه بی اخلاقی مقابله خواهیم کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا عزتی دبیر فدراسیون هندبال در خصوص آرای کمیته انضباطی درباره دو تیم فرازبام خاییز دهدشت و فولاد مبارکه سپاهان اصفهان به سایت این فدراسیون گفت: با توجه به بررسی‌ها در خصوص شائبه به وجود آمده در خصوص بازی بین تیم‌های فولاد سپاهان و فرازبام خاییز دهدشت در مرحله دوم از دور برگشت مسابقات لیگ برتر هندبال کشور در بخش آقایان، این فدراسیون برابر مقررات، موضوع را در چندین جلسه کمیته انضباطی مطرح و مورد بررسی قرار داد.

وی اظهار داشت: کمیته انضباطی با حضور اعضایی متشکل از مسئولین مرتبط با موضوع وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون هندبال، پس از شنیدن نظریات خبرگان فنی و صاحب نظر و همچنین رویت فیلم مسابقات و به منظور جلوگیری از تضییع حق تیم زغال سنگ طبس که با توجه به شرایط پیش آمده متضرر شده بود، در چهارم بهمن سال جاری با در نظر گرفتن جمیع جهات و اصول حقوقی (اصل تناسب و قانونی بودن) مبادرت به صدور رای کرد.

عزتی افزود: در این راستا مقرر شد با توجه به نظر اعضای کمیته انضباطی و شرایط و اوضاع و احوال ترسیمی و با تامل به نظر صریح اعضای کارگروه فنی (خبرگان فنی) ضمن برخورد قاطع با خاطیان از هر گروه چهار تیم به مرحله نهایی مسابقات صعود کنند در حالی که به موجب صورتجلسه فنی و قرعه کشی مسابقات قرار بر این بود که در جریان سی و سومین دوره مسابقات لیگ برتر هندبال باشگاه‌های کشور سه تیم به مرحله بعد صعود کنند.

دبیرکل فدراسیون هندبال در پایان افزود: با توجه به اینکه یکی از جنبه‌های عالیه ورزش، اخلاق مداری، جوانمردی، وفاق و همدلی است، فدراسیون هندبال قطعاً با افرادی که سعی در زیر پا گذاشتن این موارد را داشته باشند، قاطعانه برخورد می‌کنیم و با هر گونه بی اخلاقی مقابله خواهیم کرد.


10918889
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس با ایگور سرگیف مهاجم تیم ملی ازبکستان به توافق نهایی رسیده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات دو و میدانی داخل سالن قهرمانی کشور با برتری تیم اصفهان در بخش آقایان به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» احمد میرزاپور با شکست طغانی برای سومین مرتبه صاحب بازوبند پهلوانی ایران شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی پیشین پرسپولیس می‌گوید که رأی پرونده بیرانوند در CAS تا چهار ماه ابتدایی سال ۲۰۲۶ اعلام می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سید جلال حسینی کاپیتان و مربی سابق پرسپولیس در جمع کادر فنی سرخپوشان پایتخت حضور پیدا نمی‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش در مورد آخرین وضعیت ورزشکاران ایران در کره جنوبی گفت: وکلای ما تلاش می‌کنند رای آنها را به حداقل برسانند و امیدوارم رای آنها حداقل باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۲ بازیکن و یک مربی با نظر اوسمار از مجموعه سرخ‌پوشان پایتخت جدا می‌شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته تدوین و مقررات فدراسیون فوتبال گفت: ممکن است در آستانه جام‌جهانی حکم کمیته استیناف برای علیرضا بیرانوند از سوی دادگاه عالی بین‌المللی ورزش تایید شود و او این رقابت‌ها را از دست بدهد. امکان هم دارد که بعد جام‌جهانی صادر شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال می‌گوید که تیم ملی فوتبال در فیفادی خردادماه، با یکی از تیم‌های اسپانیا یا پرتغال بازی دوستانه برگزار می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم پرسپولیس روز دوشنبه برای برپایی اردوی آماده سازی زمستانی خود راهی کمپ اسپایر قطر خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است