ورزشی 15:51 - 05 بهمن 1399

دبیر فدراسیون هندبال: با هر گونه بی اخلاقی مقابله خواهیم کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا عزتی دبیر فدراسیون هندبال در خصوص آرای کمیته انضباطی درباره دو تیم فرازبام خاییز دهدشت و فولاد مبارکه سپاهان اصفهان به سایت این فدراسیون گفت: با توجه به بررسی‌ها در خصوص شائبه به وجود آمده در خصوص بازی بین تیم‌های فولاد سپاهان و فرازبام خاییز دهدشت در مرحله دوم از دور برگشت مسابقات لیگ برتر هندبال کشور در بخش آقایان، این فدراسیون برابر مقررات، موضوع را در چندین جلسه کمیته انضباطی مطرح و مورد بررسی قرار داد.

وی اظهار داشت: کمیته انضباطی با حضور اعضایی متشکل از مسئولین مرتبط با موضوع وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون هندبال، پس از شنیدن نظریات خبرگان فنی و صاحب نظر و همچنین رویت فیلم مسابقات و به منظور جلوگیری از تضییع حق تیم زغال سنگ طبس که با توجه به شرایط پیش آمده متضرر شده بود، در چهارم بهمن سال جاری با در نظر گرفتن جمیع جهات و اصول حقوقی (اصل تناسب و قانونی بودن) مبادرت به صدور رای کرد.

عزتی افزود: در این راستا مقرر شد با توجه به نظر اعضای کمیته انضباطی و شرایط و اوضاع و احوال ترسیمی و با تامل به نظر صریح اعضای کارگروه فنی (خبرگان فنی) ضمن برخورد قاطع با خاطیان از هر گروه چهار تیم به مرحله نهایی مسابقات صعود کنند در حالی که به موجب صورتجلسه فنی و قرعه کشی مسابقات قرار بر این بود که در جریان سی و سومین دوره مسابقات لیگ برتر هندبال باشگاه‌های کشور سه تیم به مرحله بعد صعود کنند.

دبیرکل فدراسیون هندبال در پایان افزود: با توجه به اینکه یکی از جنبه‌های عالیه ورزش، اخلاق مداری، جوانمردی، وفاق و همدلی است، فدراسیون هندبال قطعاً با افرادی که سعی در زیر پا گذاشتن این موارد را داشته باشند، قاطعانه برخورد می‌کنیم و با هر گونه بی اخلاقی مقابله خواهیم کرد.


10918889
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم تکواندوی بانوان زیر ۲۱ سال ایران این روز‌ها در نایروبی حضور دارد تا در رقابت‌های جهانی این رده سنی شرکت کند، اما آنچه پیش از اعزام تیم رخ داد، بار دیگر نگاه‌ها را به سمت وضعیت مدیریتی و انضباطی تیم ملی معطوف کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی پارا شنانابینایان جوانان اعزامی به مسابقات پارآسیایی امارات با بازیکنان تیم پرسپولیس در مجموعه ورزشی آزادی در جریان برگزاری اردو دیدار کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار شهر آورد پایتخت روز ۱۴ آذر ساعت ۱۵ به میزبانی شهر اراک و در ورزشگاه امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۲ بازیکن تاثیرگذار تیم‌های استقلال و پرسپولیس دربی را از دست دادند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» براساس گفته مسئولان شورای المپیک آسیا و کمیته برگزاری بازی‌ها، طبق ثبت نام اولیه بیش از ۳ هزار ورزشکار در بازی‌های آسیایی ساحلی سانیا ۲۰۲۶ حضور خواهند داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نخستین دوره مسابقات والیبال برفی قهرمانی مردان آسیا به میزبانی جمهوری اسلامی ایران در پیست تاریک دره همدان برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی تکواندوی زیر ۲۱ سال بانوان ایران، با بیان اینکه تیمی کم تجربه را در اختیار داریم، گفت: با این که تیم جوانی داریم، اما به تمام بازیکنانم ایمان دارم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ایمان مبعلی به عنوان سرمربی تیم فوتبال الفتح امارات معرفی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هادی لطفی، داور باسابقه فوتسال، از دلایل خداحافظی ناگهانی‌اش پرده برداشت؛ کنار گذاشته شدن بی‌توضیح، شائبه هدیه‌دهی در چینش داوران و تضاد‌های عجیب در فرآیند انتخاب قضاوت‌ها محور اصلی انتقادات اوست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یامال در تازه‌ترین اظهاراتش مدعی شد: مسی می‌داند من بازیکن خوبی هستم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است