ورزشی 15:51 - 05 بهمن 1399

دبیر فدراسیون هندبال: با هر گونه بی اخلاقی مقابله خواهیم کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا عزتی دبیر فدراسیون هندبال در خصوص آرای کمیته انضباطی درباره دو تیم فرازبام خاییز دهدشت و فولاد مبارکه سپاهان اصفهان به سایت این فدراسیون گفت: با توجه به بررسی‌ها در خصوص شائبه به وجود آمده در خصوص بازی بین تیم‌های فولاد سپاهان و فرازبام خاییز دهدشت در مرحله دوم از دور برگشت مسابقات لیگ برتر هندبال کشور در بخش آقایان، این فدراسیون برابر مقررات، موضوع را در چندین جلسه کمیته انضباطی مطرح و مورد بررسی قرار داد.

وی اظهار داشت: کمیته انضباطی با حضور اعضایی متشکل از مسئولین مرتبط با موضوع وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون هندبال، پس از شنیدن نظریات خبرگان فنی و صاحب نظر و همچنین رویت فیلم مسابقات و به منظور جلوگیری از تضییع حق تیم زغال سنگ طبس که با توجه به شرایط پیش آمده متضرر شده بود، در چهارم بهمن سال جاری با در نظر گرفتن جمیع جهات و اصول حقوقی (اصل تناسب و قانونی بودن) مبادرت به صدور رای کرد.

عزتی افزود: در این راستا مقرر شد با توجه به نظر اعضای کمیته انضباطی و شرایط و اوضاع و احوال ترسیمی و با تامل به نظر صریح اعضای کارگروه فنی (خبرگان فنی) ضمن برخورد قاطع با خاطیان از هر گروه چهار تیم به مرحله نهایی مسابقات صعود کنند در حالی که به موجب صورتجلسه فنی و قرعه کشی مسابقات قرار بر این بود که در جریان سی و سومین دوره مسابقات لیگ برتر هندبال باشگاه‌های کشور سه تیم به مرحله بعد صعود کنند.

دبیرکل فدراسیون هندبال در پایان افزود: با توجه به اینکه یکی از جنبه‌های عالیه ورزش، اخلاق مداری، جوانمردی، وفاق و همدلی است، فدراسیون هندبال قطعاً با افرادی که سعی در زیر پا گذاشتن این موارد را داشته باشند، قاطعانه برخورد می‌کنیم و با هر گونه بی اخلاقی مقابله خواهیم کرد.


10918889
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی هندبال بانوان ایران در اولین گام از بیست و هفتمین دوره مسابقات قهرمانی جهان نتیجه را با اختلاف به تیم سوئیس واگذار کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون اسکی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ملی پوشان کشورمان در حادثه سقوط بهمن در اتریش حضور نداشته و همه اعضای تیم در سلامت کامل هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس در غیاب ۲ بازیکن خود به مصاف تیم فوتبال شمس آذر قزوین در هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال ایران با نتیجه ۹۴ - ۶۸ عراق را در پنجره اول رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ شکست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال می‌گوید که ماجرای صدور ویزای آمریکا سیاسی شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که قصد داریم با نتیجه خوب برابر تیم شمس آذر به هواداران هدیه خوبی بدهیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سایپا با پیروزی مقابل آریو اسلامشهر به رده دوم لیگ دسته یک صعود کرد و پالایش نفت بندرعباس با پیروزی مقابل نود ارومیه به رده ششم رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حافظ قشقایی نماینده دسته ۶۵ کیلوگرم کشورمان در پیکار‌های وزنه‌برداری جام فجر با ثبت مجموع ۲۸۲ کیلوگرم قهرمان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: مجمع فدراسیون ژیمناستیک به صورت کاملاً آزاد و به صورت شفاف برگزار شد و اعضای مجمع نیز رای خود را اعلام کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مجمع فوق العاده فدراسیون ژیمناستیک به ریاست معاون وزیر ورزش برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است