بین‌الملل 18:58 - 27 مهر 1400

درخواست دولت مالی برای مذاکره با شبه نظامیان القاعده در این کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دولت مالی از عالی‌ترین نهاد اسلامی این کشور خواست تا برای آغاز مذاکرات با گروه القاعده در این کشور میانجی‌گری کند.

بر اساس این گزارش، وزارت امور دینی مالی امروز از شورای عالی اسلامی این کشور خواست تا باب مذاکرات را با گروه شبه نظامی «جماعت نصرت الاسلام و المسلمین»، مرتبط با گروه القاعده را به منظور تلاش برای دستیابی به صلح و توقف خشونت و درگیری در این کشور باز کند.

«خلیل کاما را» سخنگوی وزارت امور دینی مالی با اعلام این خبر گفت: وزیر هفته گذشته با مقامات شورای عالی اسلامی دیدار کرده و نیت دولت برای گفتگو با گروه‌های تندرو در مالی و رؤسای آنها از جمله «ایاد آغ غلی» و «آمادو کوفا» را به اطلاع آنها رسانده است.

لازم به ذکر است آغ غلی ریاست جماعت نصرت الاسلام را بر عهده داشته و آمادو نیز مسئول عمده فعالیت‌های شبه نظامی این گروه در مرکز مالی محسوب می‌شود.

گفتنی است شورای عالی اسلامی مالی، پیشتر در ماه مارس نیز میانجی‌گری مذاکرات میان گروه جماعت نصرت الاسلام و گروه‌های شبه نظامی مخالف آنها در مرکز مالی را بر عهده داشت که به برقراری آتش بس موفقیت‌آمیز میان دو طرف منجر شد.


11279773
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که غزه روز‌های سخت خود را سپری می‌کند، کاردینال پیزابالا با شکستن محاصره اسرائیل وارد تنها کلیسای کاتولیک این باریکه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کشتیرانی دانمارکی مرسک اعلام کرد یکی از کشتی‌های آن به نام «مرسک سباروک» برای اولین بار در نزدیک به دو سال با موفقیت از دریای سرخ و تنگه باب‌المندب عبور کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین اعلام کرد که استفاده از عبارت «خوک‌های اروپایی» در نشست وزارت دفاع، توهین مستقیم به فرد یا مقام مشخصی نبوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اوکراینی و روسی اعلام کردند که دو کشور یک تبادل جدید اجساد سربازان کشته‌شده را انجام داده‌اند، به طوری که مسکو ۱۰۰۳ جسد نظامی اوکراینی را تحویل داده و در مقابل ۲۶ جسد سرباز روسی را دریافت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عضو دفتر سیاسی حماس، اعلام کرد مذاکرات امروز استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، با مقامات ترکیه، مصر و قطر باید بر توقف نقض آتش‌بس توسط اسرائیل در غزه متمرکز شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، در مصاحبه‌ای ضمن رد نکردن احتمال جنگ با ونزوئلا، آن را یک گزینه ممکن خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه، در کنفرانس مطبوعاتی سالانه خود، برنامه اتحادیه اروپا برای استفاده از دارایی‌های مسدودشده روسیه به منظور تأمین وام به اوکراین را «دزدی» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش رسانه‌های اسرائیلی، یک شهروند روسی به نام ویتالی زبیاگنیتسب در اراضی اشغالی به اتهام جاسوسی به نفع ایران بازداشت شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر امداد پزشکی غزه از شیوع گسترده بیماری‌های واگیردار خطرناک مانند وبا و فلج اطفال در میان آوارگان به دلیل شرایط بحرانی بهداشتی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، گفت که برای اتحادیه اروپا مفید است که در حین پیشرفت مذاکرات صلح اوکراین، خطوط ارتباطی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، را بازگشایی کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است