بین‌الملل 15:06 - 18 آذر 1398
نخست‌وزیر سودان اعلام کرد، آمریکا میزان غرامتی را که به خاطر قربانیان حملات تروریستی ۱۹۹۸ از خارطوم درخواست کرده بود، کاهش داده است.

آمریکا دیگر اصراری بر دریافت غرامت ۱۱ میلیارد دلاری از سودان ندارد

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، عبدالله حمدوک، نخست‌وزیر سودان در کنفرانس مطبوعاتی در فرودگاه بین المللی خارطوم بعد از سفر شش روزه‌اش به آمریکا گفت: تاکنون توافقی درباره غرامت‌ به قربانیان آمریکایی حملات تروریستی به سفارت‌های آمریکا در کنیا و تانزانیا در سال ۱۹۹۸ صورت نگرفته است. آمریکا شروط خود را برای حذف نام سودان از لیست تروریسم به دادن غرامت محدود کرده است.

وی گفت: واشنگتن میزان غرامت به قربانیان آمریکایی عملیات تروریستی سال ۱۹۹۸ از ۱۱ میلیارد دلار به صدها میلیون کاهش داده است.

رابرت اوبراین، مشاور امنیت ملی آمریکا طی دیدار با حمدوک گفته بود که واشنگتن می‌خواهد نام سودان را از لیست تروریسم حذف کند.

دولت آمریکا ششم اکتبر ۲۰۱۷ تحریم‌های اقتصادی و تجاری را که از سال ۱۹۹۷ بر سودان اعمال کرده بود، لغو کرد اما نام سودان همچنان در لیست کشورهای حامی تروریسم آمریکا است. نام سودان از سال ۱۹۹۳ به دلیل میزبانی از اسامه بن لادن، سرکرده سابق القاعده در این لیست درج شده است.

انتهای پیام


10314637
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع اسلواکی با تکرار مواضع سرسختانه دولت خود، عضویت اوکراین در ناتو را غیرممکن دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید اوکراین با حمله پهپادی به محل جشن سال نو در خرسون (که اکنون تحت کنترل نیرو‌های روسی است) ۲۴ نفر را به قتل رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومالی‌لند ادعای اسکان فلسطینیان و ایجاد پایگاه نظامی برای اسرائیل در ازای به رسمیت شناختن استقلال خود را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مذاکره‌کننده اوکراین با تماس با وزیر خارجه ترکیه درباره مذاکرات صلح با آنکارا رایزنی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بارش‌های سنگین در افغانستان باعث کشته شدن ۱۷ نفر، آسیب به زیرساخت‌ها و مختل شدن زندگی هزاران خانواده شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن با عبور از خط قرمز‌های تاریخی، دستیابی به زیردریایی‌های هسته‌ای را برای تضمین بازدارندگی در برابر تهدیدات جدید جهانی در دستور کار قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اثر آتش‌سوزی در پیست اسکی کران مونتانا، ده‌ها نفر از مردم در شب سال نو زنده در آتش سوختند و ۱۰۰ نفر راهی بیمارستان شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مادورو با هشدار درباره لشکرکشی اتمی آمریکا به کارائیب، بر اتحاد ونزوئلا و کوبا برای پایان دادن به دوران تحمیل و محاصره امپریالیستی تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و روسیه هر دو اعلام کردند که شب سال نو پهپاد‌هایی را بر فراز آسمان‌های خود رهگیری کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوریه اعلام کرد داعش برای شب گذشته طرح انجام عملیات‌ انتحاری علیه کلیساها و تجمعات مردمی را در این کشور برنامه‌ریزی کرده بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است