بین‌الملل 15:17 - 31 شهریور 1398
یکی از وبسایت‌های پروپاگاندای کره شمالی متن کامل قانون اساسی تجدیدنظر شده این کشور را منتشر کرد.

اصلاح قانون اساسی کره شمالی و افزایش جایگاه کیم جونگ اون

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری یونهاپ، هدف از انتشار متن این قانون اساسی تجدیدنظر شده، تقویت موقعیت حقوقی کیم جونگ اون، رهبری کره شمالی است.

وبسایت Naenara کره شمالی این قانون اساسی را منتشر کرد که چهاردهمین مجمع عالی خلق این کشور در جریان دومین جلسه خود در اواخر ماه گذشته میلادی آن را اصلاح کرده بود.

در این نسخه جدید، ماده ۱۰۴ یکسری مسؤولیت‌ها و وظایف جدید را برای رئیس کمیسیون امور کشور، عالی‌ترین جایگاه دولتی کره شمالی در نظر گرفته است.

مجلس قانونگذاری کره شمالی اختیار انتشار و ترویج قوانین و انتصاب یا برکناری دیپلمات‌ها را دارد. در این نسخه جدید موقعیت حقوقی کیم جونگ اون به عنوان رئیس این کمیسیون افزایش یافته است.

این اصلاح در قانون اساسی همچنین یک ماده جدید را ایجاد کرده که می‌گوید رئیس کمیسیون مذکور به عنوان معاون مجمع عالی خلق کره شمالی انتخاب نمی‌شود. ناظران می‌گویند، این اقدام به معنای تاییدی است که رئیس کمیسیون یک موقعیت ویژه دارد که با دیگر نمایندگان مجمع عالی خلق کره متفاوت است.

انتهای پیام


10244257
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی سودانی در پی تشدید ناامنی از روستای هیلا بیرنو در کردفان جنوبی گریخته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افشای مکالمه تلفنی فرستاده ویژه ترامپ با یک مقام ارشد روسی، اعضای کنگره او را خائن خوانده و خواستار اخراج وی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از افسران ارتش اعلام کردند که قدرت را در گینه بیسائو که مستعد کودتاست، به دست گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ناتو می‌گوید روسیه «حتی با توافق صلح» همچنان یک تهدید بلندمدت باقی خواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه بلاروس رسما آمادگی خود را برای برگزاری مذاکرات صلح اوکراین اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومین و آخرین روز اعتصاب سراسری در بلژیک اکثر پرواز‌ها در فرودگاه بروکسل را زمین‌گیر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح صلح اوکراین پس از اعتراضات اروپا از ۲۸ به ۱۹ ماده کاهش یافت و محدودیت ارتش اوکراین حذف شد اما تکلیف واگذاری اراضی هنوز نامشخص است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدای تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری گینه بیسائو در غرب آفریقا شنیده شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هواوی یکی از بهترین گوشی‌های تاشو را عرضه خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور لبنان و وزیر امور خارجه مصر مذاکراتی را برای بررسی حملات مداوم اسرائیل در جنوب لبنان برگزار کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است