اقتصادی 15:33 - 18 آذر 1398
رئیس اتاق بازرگانی ایران مطرح کرد:
رئیس اتاق بازرگانی ایران اعلام کرد که گسترش فساد در اقتصاد در کنار کاهش اعتماد عمومی بر رشد اقتصادی کشور تاثیر منفی یک تا ۸ درصدی می‌گذارد.

تاثیر یک تا ۸ درصدی فساد بر رشد اقتصادی

به گزارش ایسنا، غلامحسین شافعی در "پنجمین همایش مبارزه با فساد" اظهار کرد: یکی از مسائلی که امروز جامعه ما را تهدید می‌کند، سقوط اخلاق است که می‌تواند از مشکلات اقتصادی نیز خطرناک‌تر باشد. اگر قبح فساد ریخته شود قطعا سقوط اخلاق نیز سرعت خواهد گرفت.

وی با بیان این که تنها یک درصد از مردم هستند که تحت هر شرایطی فساد می‌کنند، بیان کرد: در کنار آن یک درصد جامعه قطعا فساد نخواهد کرد و در این بین ۹۸ درصد از جامعه قرار دارد که با توجه به شرایط کشور تصمیم می‌گیرد که به سمت فساد حرکت کند یا در مقابل آن بایستد.

در ادامه این نشست مسعود خوانساری - رئیس اتاق بازرگانی تهران - نیز با بیان این که بخش خصوصی اولین قربانی فساد در اقتصاد است، توضیح داد: هر چه فساد کمتر باشد و شفافیت اقتصادی وارد شود، کارآفرینان و سرمایه‌گذاران می‌تواند با راحتی بیشتری به اقتصاد وارد شده و فضا را برای رشد فراهم کنند.

به گفته وی، این که دامنه فساد از میلیون تومان به میلیارد تومان برسد قابل قبول نیست. تصدی‌گری اقتصادی دولت یکی از زمینه‌های به وجود آمدن این فساد است و اگر دولت کار را به مردم بسپارد و مشکلاتی همچون بخشنامه‌های متعدد را کنار بگذارد، قطعا شرایط فساد کمتر خواهد شد.

رئیس اتاق بازرگانی تهران با بیان این که تسهیلات یک شبه یکی از عوامل فسادزا در اقتصاد به شمار می‌رود، بیان کرد: این که ما ناگهان تصمیم می‌گیریم صادرات یا واردات یک کالا را مسدود کنیم، در شرایطی که آمریکا برای تحریم ما چند ماه زمان می‌گذارد، قطعا به نفع اقتصاد ایران نخواهد بود. در این حوزه شکل گیری دولت الکترونیک و شفاف سازی فرآیندها اهمیت زیادی دارد. ما باید به این موضوع توجه کنیم که صرف برخورد با فساد مشکلات را حل نمی‌کند بلکه باید منشا فساد در اقتصاد ریشه کن شود.

انتهای پیام


10314683
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ابهـامات مطروحه در رابطه با مالیــات بر ارزش افـزوده کالا‌های صـادرات برگشتی و کالا‌های هیـات امنـای صـرفه جویی ارزی» اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد وضعیت عرضه نهاده‌ها بدتر شده که این امر منجر به حذف گله‌ها و آسیب صنعت شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و مقامات هوایی کشور امارات افزایش پرواز‌های دوجانبه، توسعه مسیر‌های بین‌المللی، بهبود همکاری‌های عملیاتی و فنی و بررسی امکان راه‌اندازی مسیر‌های جدید پروازی مطرح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نقشه برداری کشور گفت: داده‌های مکانی در جهان کنونی بستر برنامه‌ریزی و در مسیر حکمرانی داده‌محور قرار دارد و می‌تواند به افزایش دقت در تصمیم‌گیری‌های موثر و کارآمد کمک کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان صنعت دام و طیور اذعان می کنند که چالش تامین و کمبود نهاده های دامی از علل اصلی نابه سامانی در بازار محسوب می شود که استمرار این روند می تواند در تامین محصولات پروتئینی و عرضه به بازار را دچار چالش کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام وزیر اقتصاد، بانک‌های ناتراز در اولویت اصلاح قرار دارند و برای آنها بسته‌های اصلاحی ویژه‌ای تدوین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی اعلام‌کرد که تا اواسط هفته آینده در غالب مناطق کشور جوی پایدار و آسمانی صاف حاکم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توانیر اعلام کرد با مشارکت شهرک‌های صنعتی در تامین تجهیزات و اجرای برنامه کنترل پذیری، روش‌های محدودسازی مصرف (در محدوده مجاز)، جایگزین قطعی بار صنایع در تابستان می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه‌ای با حضور وزیر نیرو و جمعی از مدیران ارشد صنعت برق، برنامه ۱۴ مگاپروژه (۲) برای عبور ایمن از اوج بار تابستان ۱۴۰۵ تشریح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: فردا (پنجشنبه) در برخی مناطق جنوب غرب و جنوب شاهد خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا خواهیم بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است