سیاسی 11:05 - 21 تیر 1399
رییس جمهور گفت: تعطیلی کسب و کار و فعالیت اقتصادی در طولانی مدت قابل اجرا نیست و هیچ کشوری در دنیا نمی‌تواند شش ماه این کار را ادامه دهد.

روحانی: هیچ کشوری نمی‌تواند 6 ماه فعالیت‌های اقتصادی‌اش را تعطیل کند

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا با بیان اینکه مردم و دولت باید همکاری خوب و دقیق داشته باشند، اظهار کرد: اگر اینگونه باشد در برابر مشکلات کرونا سریعتر عمل می‌کنیم و عبورمان راحت‌تر است اما اگر جز این باشد موفقیت ما دچار مشکل می‌شود.

وی افزود: عادی انگاری این ویروس و کروناهراسی هر دو ما را دچار مشکل می‌کند. اگر فکر کنیم که دیگر این ویروس را پشت سر گذاشته‌ایم که ما را دچار مشکل می‌کند و اگر هم فکر کنیم باید همه کارها تعطیل شود بازهم به مشکل می‌خوریم.

رییس جمهوری یادآور شد: تعطیلی کسب و کار و فعالیت اقتصادی در طولانی مدت قابل اجرا نیست و هیچ کشوری در دنیا نمی‌تواند شش ماه این کار را ادامه دهد و مردم هم نمی‌پذیرند. اما راه درست در ادامه فعالیت‌های اقتصادی یا فرهنگی فقط منحصر به رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و هیچ راه دومی وجود ندارد.

روحانی تاکید کرد: تجمعات به طور کلی در وضعیت امروز غیرقابل قبول است. چه عزا چه عروسی، چه سمینار چه جشنواره. همه اینها مضر است و حتی اگر برای کنکور هم وزارت بهداشت مشکلی داشته باشد برای آن تمهیدات بیشتری در نظر می‌گیرم.

انتهای پیام


10612540
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی نیروی قدس سپاه پاسداران با صدور اطلاعیه‌ای از شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیرو‌های پاسدار جوان در یکی از پادگان‌های آموزشی استان تهران خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون روابط عمومی سپاه گفت: فرض ما این است که هر لحظه ممکن است جنگ شود و ما جز این فکر نمی‌کنیم. ما به‌عنوان نیرو‌های مسلح باید بدبینانه فکر کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام اخیر نخست‌وزیر و تعداد دیگری از سرکردگان رژیم اشغالگر صهیونیستی در ورود غیرقانونی به خاک سوریه را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گفت: پس از انجام اقدام غیرقانونی سه کشور اروپایی در شورای امنیت، تفاهم قاهره عملا دیگر مبنایی در روابط ایران و آژانس در حوزه پادمان نبود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: زمان سه ساله برای از بین بردن جبران عقب‌ماندگی در زمینه علم و فناوری در نظر گرفته‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی در نشست دانشجویی به بررسی ابعاد پرونده بانک آینده، علل انحلال و میزان بدهی‌های این بانک پرداختند و ضمن اشاره به چرایی و چگونگی انحلال این بانک، تاکید کردند که مجلس با دریافت گزارش‌های منظم بانک مرکزی پیگ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح از آمادگی در اختیار قراردادن سرریز دانش و ظرفیت‌های این وزارتخانه به بخش خصوصی و غیرنظامی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه مناطق محروم و روستایی امنیت پایدار و مدیریت اطلاعات را ۲ رکن اساسی پیشرفت ملی اعلام کرد و گفت: بزرگ‌ترین مانع پیشرفت کشورها، نبود داده دقیق و نقشه درست است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در پیامی به مناسبت هفته بسیج تاکید کرد: نهاد مقدس بسیج، همراه با نیرو‌های مسلح و سایر ظرفیت‌های امنیتی، اطلاعاتی، انتظامی و مدافع میهن عزیزمان ایران، مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور در همه حوزه‌ها است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه به مناسبت هفته بسیج، در پیامی نوشت: جان‌فشانی‌های بی‌چشمداشت بسیجیان، زمینه‌ساز افتخار و سربلندی کشور عزیزمان بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است