بین‌الملل 12:31 - 27 مهر 1400
فرماندهی عملیات مشترک عراق، عالی ترین نهاد در ارتش این کشور امروز سه شنبه اعلام کرد، تدابیر امنیتی لازم را برای رفع هرگونه تهدید علیه صلح اجتماعی اتخاذ کرده است.

فرماندهی عملیات مشترک عراق: به هیچ طرفی اجازه ایجاد ناامنی نمی‌دهیم

به گزارش ایسنا، به نقل از شفق نیوز، تحسین الخفاجی، سخنگوی این نهاد گفت: به هیچ طرفی اجازه نخواهیم داد صلح اجتماعی را تهدید کند و با انجام تظاهرات مسالمت آمیز برای ابراز مخالفت شهروندان با نتایج انتخابات پارلمانی مخالفت نمی‌کنیم.

وی افزود: نیروهای امنیتی عراق در هر شرایطی چه انتخابات، تظاهرات یا موارد دیگر برای تامین امنیت آماده هستند و همگان باید برای برقراری امنیت و صلح اجتماعی همکاری کنند.

الخفاجی گفت: نیروهای امنیتی به هیچ طرفی اجازه نخواهند داد هیچ گونه تهدیدی یا ناامنی ایجاد کنند.

از زمان اعلام نتایج انتخابات پارلمانی عراق اعتراضاتی به این نتایج صورت گرفته است.

در جریان انتخابات پارلمانی که دهم اکتبر برگزار شد فراکسیون صدر به ریاست مقتدی صدر با کسب بیش از ۷۰ کرسی در رتبه اول قرار گرفت اما برای تشکیل دولت نیازمند ائتلاف با گروه‌های سیاسی پیروز است.

انتهای پیام


11278959
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا و داماد ترامپ قصد دارند با رئیس جمهور اوکراین در مورد نتایج مذاکرات خود با پوتین گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که اوکراین پس از دیدار ویتکاف و پوتین در مسکو منتظر سیگنال‌هایی از سوی هیئت آمریکایی خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صلیب سرخ می‌گوید حماس یکی از دو جسد آخرین گروگان در غزه را تحویل داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که وضعیت فعلی در اوکراین «آسان نیست» اما ابراز امیدواری کرد که این درگیری به زودی پایان یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه روز سه‌شنبه از فرستاده ویژه آمریکا در کرملین استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نامزد ریاست جمهوری پرو پس از تیراندازی به خودرو آسیبی ندید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه سوریه اعلام کرد اسعد الشیبانی با تام باراک در دمشق دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه می‌گوید مسکو خواهان جنگ نیست اما اگر اروپا خواهان جنگ باشد روسیه آماده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل ناتو اعلام کرد که اجماع لازم برای پیوستن اوکراین به این اتحاد در حال حاضر وجود ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که اگر هر دو طرف حسن نیت نشان دهند توافق بین اسرائیل و سوریه امکان‌پذیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است