بین‌الملل 16:04 - 27 مهر 1400
منابع خبری از صدور نخستین حکم بازداشت رسمی توسط دولت سوریه علیه رئیس حزب "القوات اللبنانیه" (نیروهای لبنانی) و تحویل آن به اینترپل خبر دادند.

صدور نخستین حکم بازداشت رسمی توسط دولت سوریه علیه سمیر جعجع

به گزارش ایسنا، خبرگزاری "نیوز لیبانون" اعلام کرد که اولین حکم بازداشت رسمی سوریه امروز (سه شنبه) علیه سمیر جعجع، رئیس حزب "القوات اللبنانیه" به اینترپل تحویل داده شد.

بر این اساس، وی تحت اعلان قرمز بین‌المللی که توسط دفتر اینترپل در سوریه صادر شده است به چند اتهام تحت تعقیب است، از جمله مهمترین این اتهامات به شرح زیر است؛

۱- تجاوز به صدها سوری مقیم لبنان در جریان اقدام برای اعمال حق انتخاباتی‌شان و تلاش برای کشتن آنها.

۲- کشتن یک سوری در جریان اعمال حق انتخاباتی این شهروند.

۳- توطئه، تحریک و ارتباط با گروه‌های تروریستی علیه دولت و ارتش سوریه.

۴- تلاش برای سرنگونی نظام، قاچاق اسلحه، تأمین مالی گروه‌های خرابکار در داخل سوریه، پناه دادن و تسهیل قاچاق تروریست‌های سوری و عرب به سوریه و بالعکس.

انتهای پیام


11279520
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های دولتی لبنان گزارش دادند که اسرائیل روز پنجشنبه چندین حمله به جنوب و شرق لبنان انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات بهداشتی می‌گویند مرگ و میر ناشی از سرما در بحبوحه وخامت اوضاع انسانی به ۱۳ نفر رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران اتحادیه اروپا نشستی مهم با موضوع وام غرامت اوکراین در دستور کار دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ونزوئلا در بحبوحه تهدیدات ترامپ از ارتش کلمبیا درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنگره آمریکا تحریم‌های اعمال شده علیه سوریه در زمان بشار اسد را به طور دائم لغو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار روستوف می‌گوید پهپاد‌های اوکراینی به یک نفتکش در بندر روستوف روسیه حمله کردند و باعث مرگ تعدادی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان جاسوسی اسرائیل اعلام کرده است که ایران پس از جنگ ۱۲ روزه از اهداف خود از جمله نابودی این رژیم دست نکشیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا فروش تسلیحات به ارزش ۱۱.۱ میلیارد دلار به تایوان را تأیید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله آمریکا به یک کشتی که مدعی است در قاچاق مواد مخدر در اقیانوس آرام دست داشته است، ۴ کشته بر جا گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید کشورش می‌خواهد حقوق نفتی که گفته می‌شود ونزوئلا تصاحب کرده است را پس بگیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است