اقتصادی 18:32 - 16 تیر 1401

سفرهای اربعین و عتبات عالیات از بنادر مسافری خرمشهر و آبادان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، علی‌اکبر صفایی در حاشیه بازدید از بنادر خوزستان اظهار داشت: پروژه‌های خوبی در بنادر خوزستان تعریف شده که یکی از پروژه‌های توسعه‌ای در بندر اروندکنار است، بر این اساس بهره برداری از اسکله این بندر و محوطه سازی در دستور کار است.

معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تجهیزات و امکانات مورد نیاز بندر چوئبده تامین خواهد شد، افزود: در زمینه لایروبی و دسترسی بندر چوئبده تصمیم‌های جدیدی اتخاذ شده است، در این میان بندر شادگان از وضعیت تقریباً خوبی برخوردار است، این بندر پروژه‌ای به ارزش ۸۰ میلیارد تومان در حال اجرا دارد که امیدواریم در هفته دولت به بهره برداری برسد.

صفایی با بیان اینکه در خصوص تردد دریایی بندر خرمشهر اقدامات خوبی صورت گرفته و برنامه‌های جدیدی نیز تعریف شده است، گفت: یکی از تصمیم‌های اتخاذ شده با هماهنگی ستاد اربعین، ایجاد زیربناهای لازم برای سفرهای زیارتی اربعین و عتبات عالیات از بنادر مسافری خرمشهر و آبادان است.

وی با بیان اینکه بنادر تابعه خوزستان ساماندهی خواهند شد تا شاهد رونق اقتصادی آن‌ها باشیم، عنوان کرد: از این طریق شرایط را برای اشتغال آفرینی و بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی مردم منطقه فراهم خواهیم کرد.

صفایی با بیان اینکه پروژه‌های بزرگی در بندر امام در دست ساخت است و در هفته دولت بیش از ۲ هزار میلیارد تومان پروژه به بهره برداری می‌رسد، افزود: در حوزه کالاهای اساسی ظرفیت‌های جدیدی در بندر امام ایجاد خواهد شد.


11617288
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی مرحله ۱۷۸ مربوط به آذرماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز شد و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: با توجه به تأخیر در آغاز فعالیت مدارس و ادارات با هدف پاسداشت آیین‌های کهن ایرانی در شب یلدا، واحد‌های ستادی و شعب بانک‌های عضو شورای هماهنگی بانک‌ها فردا فعالیت خود را با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تا زمانی که یک صدای واحد از تیم اقتصادی دولت شنیده نشود، مشکلات ارزی حل نخواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با ارسال نامه‌ای رسمی به رئیس شورای اسلامی شهر تهران، نسبت به افزایش خودسرانه کرایه تاکسی‌های درون‌شهری و مخدوش شدن نرخ‌های مصوب هشدار داد و خواستار اصلاح فوری این روند شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:طی امروز و فردا افزایش تدریجی غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت مورد انتظار است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت در جلسه هیئت دولت اعلام کرد که با اجرای طرح ساماندهی کارت‌های جایگاه‌ها، مصرف روزانه بنزین حدود ۹ میلیون لیتر کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی بانک‌ها اعلام کرد: فردا -دوشنبه یکم دی ماه- واحد‌های ستادی و شعب بانک‌های عضو این شورا فعالیت خود را با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت گفت: از زمان اجرای قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی، در رویه کولبری ۹۴۰ میلیارد تومان، میزان درآمد حاصل از این قانون بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور گفت: با بهره‌برداری از کنارگذر شمالی کرج شاهد صرفه‌جویی یک میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر سوخت فراهم می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حضور در اقامتگاه‌های سنتی در شیراز فرصتی است برای لذت بردن از فضای سنتی و امکانات مدرن، آشنایی با سبک زندگی گذشته و حس واقعی زندگی در شهری که حافظ و سعدی در آن خانه داشته‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است