اقتصادی 18:32 - 16 تیر 1401

سفرهای اربعین و عتبات عالیات از بنادر مسافری خرمشهر و آبادان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، علی‌اکبر صفایی در حاشیه بازدید از بنادر خوزستان اظهار داشت: پروژه‌های خوبی در بنادر خوزستان تعریف شده که یکی از پروژه‌های توسعه‌ای در بندر اروندکنار است، بر این اساس بهره برداری از اسکله این بندر و محوطه سازی در دستور کار است.

معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تجهیزات و امکانات مورد نیاز بندر چوئبده تامین خواهد شد، افزود: در زمینه لایروبی و دسترسی بندر چوئبده تصمیم‌های جدیدی اتخاذ شده است، در این میان بندر شادگان از وضعیت تقریباً خوبی برخوردار است، این بندر پروژه‌ای به ارزش ۸۰ میلیارد تومان در حال اجرا دارد که امیدواریم در هفته دولت به بهره برداری برسد.

صفایی با بیان اینکه در خصوص تردد دریایی بندر خرمشهر اقدامات خوبی صورت گرفته و برنامه‌های جدیدی نیز تعریف شده است، گفت: یکی از تصمیم‌های اتخاذ شده با هماهنگی ستاد اربعین، ایجاد زیربناهای لازم برای سفرهای زیارتی اربعین و عتبات عالیات از بنادر مسافری خرمشهر و آبادان است.

وی با بیان اینکه بنادر تابعه خوزستان ساماندهی خواهند شد تا شاهد رونق اقتصادی آن‌ها باشیم، عنوان کرد: از این طریق شرایط را برای اشتغال آفرینی و بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی مردم منطقه فراهم خواهیم کرد.

صفایی با بیان اینکه پروژه‌های بزرگی در بندر امام در دست ساخت است و در هفته دولت بیش از ۲ هزار میلیارد تومان پروژه به بهره برداری می‌رسد، افزود: در حوزه کالاهای اساسی ظرفیت‌های جدیدی در بندر امام ایجاد خواهد شد.


11617288
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه شورای عالی اداری درخصوص نحوه ساماندهی نهاد‌های شورایی را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مددجویان و خانوار‌های پشت نوبتی سازمان بهزیستی و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به حساب آن نهاد جهت پرداخت به ذی نفعان واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مددجویان و خانوار‌های پشت نوبتی سازمان بهزیستی و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به حساب آن نهاد جهت پرداخت به ذی نفعان واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محورهای شمالی کشور گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از نفوذ سامانه بارشی جدید از سمت شمال کشور طی هفته آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با هدف متنوع‌سازی سبد سوخت و توسعه سوخت‌های پاک، فراخوان عمومی تبدیل کارگاهی خودرو‌های بنزینی به دوگانه‌سوز بنزین/گازمایع و تبدیل رایگان خودرو‌های سواری عمومی و شخصی به سی‌ان‌جی را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران با طرح درخواست تبادل الکترونیکی اسناد گمرکی میان ایران و قزاقستان، بر ایجاد کانال سبز گمرکی میان دو کشور تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح سی‌ان‌جی گفت:صرفه اقتصادی قیمت سی‌ان‌جی در حال حاضر به نسبت نرخ اول بنزین که ۱۵۰۰ تومان است، یک سوم نسبت به نرخ دوم ۳ هزار تومانی حدود یک ششم و نسبت به نرخ سوم، یک یازدهم است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ارتقای جایگاه ایران در کریدور‌های بین‌المللی ترانزیتی وتوسعه زنجیره یکپارچه حمل‌ونقل از مهم‌ترین اهداف در حوزه حمل‌ونقل است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصاد مالیاتی گفت: با اجرای طرح مالیات بر سوداگری شاهد کنترل نقدینگی و هدایت آن به سمت بازار‌های موعد خواهیم بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است