اقتصادی 18:32 - 16 تیر 1401

سفرهای اربعین و عتبات عالیات از بنادر مسافری خرمشهر و آبادان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، علی‌اکبر صفایی در حاشیه بازدید از بنادر خوزستان اظهار داشت: پروژه‌های خوبی در بنادر خوزستان تعریف شده که یکی از پروژه‌های توسعه‌ای در بندر اروندکنار است، بر این اساس بهره برداری از اسکله این بندر و محوطه سازی در دستور کار است.

معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تجهیزات و امکانات مورد نیاز بندر چوئبده تامین خواهد شد، افزود: در زمینه لایروبی و دسترسی بندر چوئبده تصمیم‌های جدیدی اتخاذ شده است، در این میان بندر شادگان از وضعیت تقریباً خوبی برخوردار است، این بندر پروژه‌ای به ارزش ۸۰ میلیارد تومان در حال اجرا دارد که امیدواریم در هفته دولت به بهره برداری برسد.

صفایی با بیان اینکه در خصوص تردد دریایی بندر خرمشهر اقدامات خوبی صورت گرفته و برنامه‌های جدیدی نیز تعریف شده است، گفت: یکی از تصمیم‌های اتخاذ شده با هماهنگی ستاد اربعین، ایجاد زیربناهای لازم برای سفرهای زیارتی اربعین و عتبات عالیات از بنادر مسافری خرمشهر و آبادان است.

وی با بیان اینکه بنادر تابعه خوزستان ساماندهی خواهند شد تا شاهد رونق اقتصادی آن‌ها باشیم، عنوان کرد: از این طریق شرایط را برای اشتغال آفرینی و بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی مردم منطقه فراهم خواهیم کرد.

صفایی با بیان اینکه پروژه‌های بزرگی در بندر امام در دست ساخت است و در هفته دولت بیش از ۲ هزار میلیارد تومان پروژه به بهره برداری می‌رسد، افزود: در حوزه کالاهای اساسی ظرفیت‌های جدیدی در بندر امام ایجاد خواهد شد.


11617288
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: در اجلاس بین المللی مقابله با هدررفت آب و غذا در استانبول حول محور محور دیدار با وزرای ۳ کشور بحث ها علاوه بر مسائل کلی فی مابین کشورها، بیشتر پیرامون امنیت غذایی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: باتوجه به شرایط جوی، کشاورزان تنظیم و مدیریت آبیاری باغات و مزارع را در دستور کار قرار دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۷ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:در فصل پاییز تنها ۴ میلی متر بارش ثبت شده این در حالیست که در شرایط نرمال باید ۲۸ میلی متر ثبت می‌شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: طبق قانون باید تمامی دستگاه‌ها به سامانه املاک و اسکان متصل شوند که در همین راستا تا به امروز ۷۷ میلیون کد ملی به کدپستی متصل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مهلت واریز و وکالتی کردن حساب خودروهای وارداتی تمدید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس حوزه اقتصادی درمورد دلایل تخفیف‌های مختلف مناسبت‌هایی مثل بلک‌فرایدی از نظر اقتصاد رفتاری توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: تردد از آزادراه تهران – شمال و محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع ثانوی ممنوع است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: تردد در تمامی محور‌های شمالی کشور روان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، بازار محصولات پروتئینی ناشی از کمبود و گرانی نهاده‌های دامی با نوساناتی رو‌به‌رو شده که ساماندهی توزیع نهاده با نرخ مصوب تنها راه حل پایداری تولید و بازگشت آرامش به بازار است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است