اجتماعی 19:57 - 31 شهریور 1398
مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه از جابجایی ۴۵هزار نفری تماشاگران مسابقه فوتبال پرسپولیس و استقلال با ناوگان متروی تهران و حومه خبر داد.

جابجایی ٤٥ هزار تماشاگر دربی با مترو

محسن محمدیان در گفت و گو با ایسنا، درباره میزان جابجایی مسافر توسط شبکه متروی تهران و حومه در این مسابقه گفت: ایستگاه ورزشگاه آزادی در خط پنج مترو در روز یکشنبه ۳۱شهریور ماه ۹۸ در مجموع رفت و برگشت پذیرای ۴۵هزار تماشاگر فوتبال بود.

وی افزود: در ساعات قبل از شروع بازی ۲۲هزار نفر با مترو به مجموعه ورزشی آزادی انتقال داده شدند و بعد از پایان این مسابقه نیز ۲۳ هزار نفر از تماشاگران به این ایستگاه مراجعه و از طریق مترو به مبادی اولیه خود منتقل شدند.

محمدیان خاطرنشان کرد: با توجه به ازدحام جمعیت و به منظور رفاه بیشتر تماشاگران و مسافران گرامی در مجموع رفت و برگشت در خط ۵ مترو تعداد ۶ قطار فوق العاده اعزام شد.

انتهای پیام


10244530
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت شهری منطقه ۱۸ تهران با هدف صیانت از حقوق عامه شهروندان و برقراری عدالت اجتماعی، ۳ هزار متر از بنا‌های غیر‌مجاز تحت تصرف افراد سودجو را آزادسازی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا بر نظارت جدی پلیس و برخورد قاطع با هر گونه تخلف رانندگی به ویژه نداشتن گواهی معتبر معاینه فنی خودرو‌ها تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل شهردای تهران از بخشودگی جریمه ورود به محدوده طرح ترافیک از ۲۵ خرداد تا ۸ تیر ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی از کشف شبکه قاچاق ۳۰۰ میلیون لیتر سوخت با ۵۴۰ هزار بارنامه صوری خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بهزیستی با توسعه مراکز خدماتی و برنامه‌های توانمندسازی کودکان و سالمندان، حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر را تقویت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روانشناس به بیان روش‌های گوناگون برای رفع غم و اندوه پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور، از لغو مجوز بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه فنی‌وحرفه‌ای آزاد تا پایان هفته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعی از وابستگان نظامی ۲۰ کشور خارجی مستقر در تهران از زندان اوین بازدید کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آئین نامگذاری و پلاک‌کوبی خیابانی در تهران به نام شهید «سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب‌الله لبنان با حضور جمعی از مسئولان کشوری و شهری برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عمرانی استاندار تهران از فرصت ۱۰ روزه برای تعیین‌تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام مسکن استان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است