بین‌الملل 19:10 - 01 خرداد 1401
وزیر امور قدس فلسطین گفت که بیش از 20 هزار واحد مسکونی در قدس اشغالی، در خطر تخریب از سوی شهرداری اسرائیلی قدس قرار دارد.

20 هزار منزل فلسطینی در قدس اشغالی در معرض خطر تخریب قرار دارد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، فادی الهدمی وزیر امور قدس در دولت تشکیلات خودگردان فلسطین امروز یکشنبه نسبت به افزایش تلاش رژیم موقت صهیونیستی برای پاکسازی نژادی در شهر قدس اشغالی هشدار داد.

پایگاه خبری «امد» به نقل ازالهدمی گزارش داد، بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی در قدس اشغالی، در خطر تخریب از سوی شهرداری اسرائیلی قدس قرار دارد.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی طی دو سال گذشته، ۵۰۰ واحد مسکونی را در استان قدس تخریب کرده است، گفت که شهرداری اسرائیلی از آغاز سال گذشته، سیاست اجبار شهروندان فلسطینی برای تخریب منازلشان را در پیش گرفته است.

این وزیر فلسطینی با اشاره به اینکه فعالیتهای صهیونیستها برای شهرکسازی در قدس اشغالی افزایش یافته است، این اقدامات را در راستای طرح این رژیم موسوم به «قدس بزرگ» دانست.

الهدمی تصریح کرد، اخیرا چندین طرح و قانون اشغالگرانه خطرناک تصویب شده است که هدف از آن، یهودی‌سازی شهر قدس و تغییر وجهه فلسطینی آن است.

وی با تأکید بر اینکه جنایات صهیونیستها در شهر قدس، بدون هیچ بازخواستی همچنان ادامه دارد، خاطر نشان کرد، هتک حرمت به مسجدالاقصی، یک جنایتی است که با حقوق بین الملل منافات دارد.

این در حالی است که کمیته شهرک سازی رژیم صهیونیستی اخیرا  با ساخت حدود ۴۵۰۰ واحد مسکونی جدید در کرانه باختری اشغالی موافقت کرد.

انتهای پیام/.


11569865
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا و داماد ترامپ قصد دارند با رئیس جمهور اوکراین در مورد نتایج مذاکرات خود با پوتین گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که اوکراین پس از دیدار ویتکاف و پوتین در مسکو منتظر سیگنال‌هایی از سوی هیئت آمریکایی خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صلیب سرخ می‌گوید حماس یکی از دو جسد آخرین گروگان در غزه را تحویل داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که وضعیت فعلی در اوکراین «آسان نیست» اما ابراز امیدواری کرد که این درگیری به زودی پایان یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه روز سه‌شنبه از فرستاده ویژه آمریکا در کرملین استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نامزد ریاست جمهوری پرو پس از تیراندازی به خودرو آسیبی ندید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه سوریه اعلام کرد اسعد الشیبانی با تام باراک در دمشق دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه می‌گوید مسکو خواهان جنگ نیست اما اگر اروپا خواهان جنگ باشد روسیه آماده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل ناتو اعلام کرد که اجماع لازم برای پیوستن اوکراین به این اتحاد در حال حاضر وجود ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که اگر هر دو طرف حسن نیت نشان دهند توافق بین اسرائیل و سوریه امکان‌پذیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است