اجتماعی 14:31 - 13 آذر 1400
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر ۸۰ هزار دانش‌آموز، ۱۷۰۰ دانشجو در دانشگاه دولتی و ۱۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های غیردولتی با انواع معلولیت از تحصیل رایگان در مقاطع مختلف تحصیلی بهره‌مند می‌شوند.

پرداخت «شهریه» دانشجویان معلول هفت دهک اول درآمدی توسط بهزیستی

به گزارش ایسنا، محمد نفریه در آئین تجلیل از رتبه‌های زیر هزار افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی که همزمان با ششمین روز گرامیداشت هفته افراد دارای معلولیت و در آستانه ۱۶ آذرماه روز دانشجو برگزار شد، گفت: در سال جاری ۳۱ نفر از افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی رتبه زیر هزار کسب کردند.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار فرد دارای معلولیت تحت پوشش هستند، افزود: تحصیل رایگان، یکی از وظایف که قانون حمایت بر حقوق افراد دارای معلولیت بر دوش دولت و بهزیستی قرار داده است. براساس ماده ۹ این قانون «افراد دارای معلولیت نیازمند واجد شرایط در سنین مختلف می‏‌توانند با معرفی سازمان از آموزش عالی رایگان در واحدهای آموزشی تابعه وزارت‏خانه‌‏های آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دیگر دستگاه‌‏های دولتی و نیز دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مراکز آموزش عالی غیردولتی از محل ردیف مربوطه در بودجه سنواتی بهره‌مند شوند.

وی، ادامه داد: در حال حاضر ۸۰ هزار دانش‌آموز، ۱۷۰۰ دانشجو در دانشگاه دولتی و ۱۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های غیردولتی با انواع معلولیت که تحت پوشش هستند از تحصیل رایگان در مقاطع مختلف تحصیلی بهره‌مند می‌شوند که علاوه بر این کمک هزینه تشویقی برای دانشجویان دولتی نیز تخصیص داده می‌شود.

نفریه با بیان اینکه تمامی دانشجویان غیردولتی با معلولیت متوسط، شدید و خیلی‌شدید در هفت دهک اول درآمدی ۱۰۰ درصد هزینه‌های آنها توسط بهزیستی پرداخت می‌شود، تصریح کرد: با طراحی سامانه دانشجویی پرداخت شهریه دانشجویان تحت پوشش ساماندهی شد بطوری که با پایش و ویرایش اطلاعات بسیاری از بدهی‌های گذشته دانشجویان پرداخت شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور، معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در پایان با بیان اینکه معلولیت محدود ایجاد می‌کند اما مانع رشد و شکوفایی نمی‌شود، یادآور شد: در دهه‌های اخیر سطح سواد دانشجویان ما در رسته‌های مختلف ارتقاء یافته که مهمترین عامل همت خود افراد دارای معلولیت است.

انتهای پیام


11349583
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کانون بازنشستگان تامین‌اجتماعی استان تهران، مبلغ پایه عیدی بازنشستگان را چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فنی و مهندسی سازمان حمل و نقل و ترافیک گفت: امیدوارم که تا نیمه اول سال ۱۴۰۵ کلیه دکل‌های پایتخت آشکارسازی و تابلو جدید برایشان نصب بشود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: همواره باید قدردان جانبازان و ایثارگران عزیز و خانواده‌های صبور آنها باشیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی پخش برنامه‌ای توهین‌آمیز از شبکه افق، دادستانی تهران علیه مدیر وقت شبکه افق، عوامل و مجری برنامه اعلام جرم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد جوانی که به اتهام قتل پدرزنش یک‌بار به قصاص محکوم، اما حکمش از سوی دیوانعالی‌کشور نقض شده بود بار دیگر در شعبه هم‌عرض محاکمه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های حال حاضر شهر تهران، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پلیس گفت: در دی امسال سرقت منزل ۴/۴ درصد، اتومبیل ۱۳/۶ درصد، موتورسیکلت ۱۶/۴ درصد و قطعات داخل خودرو ۸/۹ درصد کاهش داشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۸۷ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بسته مالی «تسویه مطالبات پیمانکاران جاری و سنواتی شهرداری تهران» تدوین شد؛ بر اساس آن، حدود ۸ همت منابع مالی برای مناطق ۲۲گانه پایتخت پیش‌بینی و تخصیص یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو پنج شورای شهر تهران گفت: با برگزاری انتخابات تناسبی احزاب شکل می گیرند و وظایفی که به دیگران داده‌ایم می‌توانیم به احزاب محول کنیم و احزاب قوی می‌شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است