ورزشی 13:31 - 21 فروردین 1399
با انتشار بیانیه‌ای از اتحادیه بین‌المللی فوتبال (IFAB) قوانین مربوط به خطای هند و آفساید دچار شفافیت بیشتری می شوند.

شفافیت بیشتر قوانین جدید داوری از فصل آینده

به گزارش ایسنا به نقل از فوتبال ایتالیا، اتحادیه بین‌المللی فوتبال (IFAB) با انتشار بیانیه‌ای درباره بعضی از قوانین داوری توضیحات بیشتری داد که برای فصل آینده لحاظ خواهد شد.

طی این بررسی صورت گرفته خطای هند اتفاقی بازیکنی که تیمش در حال حمله است زمانی اعلام می شود که آن توپ منجر به گل تیمش شود.

در این بخش از نوک انگشتان تا زیر بغل بازیکن شامل خطای هند خواهد بود.

خیلی از گلهایی که در این فصل قبول شد به خاطر نبود چنین قانونی بوده است بنابراین از فصل آینده هرگونه خطای هند اتفاقی بازیکن در حمله که بلافاصله به گل تبدیل شود مردود می شود.  



همچنین داور در صحنه ای که تردید دارد و با دیدن تصاویر VAR نیز به قطعیت در تصمیم خود نرسیده است می تواند با کمک های خود مشورت کند و داوران کناری در  تصمیم گیری به داور وسط کمک خواهند کرد.

درباره قانون آفساید نیز که برپایه فوتبال هجومی و گل زدن باشد و در این راستا در آینده بررسی های بیشتری صورت خواهد گرفت و قوانین بروز می شود.

انتهای پیام


10477067
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» درخشش بازیکن تیم ملی فوتبال الجزایز تاثیر بسزایی در پیروزی امشب این تیم مقابل سودان داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل باشگاه تراکتور گفت: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رأی سنگین و یکطرفه‌ای برای بازی با پرسپولیس داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم منطقه آزاد قشم به مقام قهرمانی تور ملی والیبال ساحلی دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته هشتم لیگ برتر والیبال با پیروزی فولاد سیرجان مقابل پیکان و تدوام صدرنشینی‌اش پیگیری شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روند تداوم پیروزی‌های گیتی‌پسند و مس سونگون در لیگ برتر فوتسال همچنان ادامه دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه مهمی بین مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و سرمربی این تیم برای تقویت سرخپوشان در نیم فصل دوم در هتل المپیک برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال ایران و المحرق بحرین امشب به مصاف هم رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال ایران و المحرق بحرین امشب به مصاف هم رفتند و آبی‌های ایران موفق شدند با شکست حریفشان، به مرحله حذفی آسیا صعود کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کادر فنی تیم ملی پاراوزنه‌برداری ۱۲ ورزشکار را به اردو دعوت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نخستین نشست کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک با حضور رئیس، نایب رئیس و دبیرکل کمیته ملی المپیک ظهر امروز در محل کمیته برگزارشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است