علمی فناوری 13:41 - 27 مهر 1400

علی بابا برای سرورهای مراکز داده پردازنده می‌سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، این تحول نشانگر اولویت‌های تازه دولت چین نیز هست که به دنبال تقویت تولید انواع تراشه و نیمه هادی در داخل این کشور است. از سوی دیگر علی بابا با تولید پردازنده‌های مختلف می‌تواند به بازیگر قدرتمندتری در حوزه‌هایی همچون خدمات کلود مبدل شود.

پردازنده یادشده که Yitian ۷۱۰ نام دارد، توسط واحد تولید نیمه هادی شرکت علی بابا موسوم به تی – هید تولید شده و مبتنی بر معماری تراشه‌های شرکت انگلیسی‌ای آر ام است. قرار نیست این تراشه‌ها برای استفاده تجاری در خارج از شرکت علی بابا عرضه شوند.

بررسی‌های مؤسسه تحقیقاتی گارتنر نشان می‌دهد، علی بابا بزرگترین ارائه دهنده خدمات کلود در چین است و در جهان نیز رتبه سوم را دارد. برخی رقبای علی بابا نیز در این زمینه فعال شده‌اند که از جمله آنها می‌توان به هواوی و آمازون اشاره کرد که به ترتیب تراشه‌های کنپنگ و گراویتون را تولید کرده‌اند. علی بابا تولید سرورهای اختصاصی خود به نام پانجیو را نیز آغاز کرده است.


11279152
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از عادات غذایی رایج می‌توانند اثربخشی مکمل‌های آهن را تضعیف کرده و حتی علائم کمبود آهن را بدتر می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هوش مصنوعی یک شرکت روسی توانسته در سال جاری به یافتن ۱۲۰ کودک گمشده و ردیابی نزدیک به ۳۰۰۰ مجرم بالقوه کمک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص چینی توانایی ایالات متحده برای راه‌اندازی یک راکتور هسته‌ای در ماه را زیر سوال می‌برد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به دست آوردن فشار خون دقیق نیاز به رعایت چندین مرحله اساسی قبل و حین اندازه‌گیری دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کدو حلوایی می‌تواند در جوانسازی صورت نقشی مهم ایفا کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موسسه تحقیقات فضایی آکادمی علوم روسیه در مورد احتمال تأثیر طوفان‌های ژئومغناطیسی بر زمین در روز‌های آینده هشدار داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه ای تازه نشان داده است مشکلات مالی و ناامنی غذایی از جمله قوی‌ترین عوامل مرتبط با تسریع پیری قلب و افزایش میزان مرگ و میر در جهان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز توسعه آموزش مجازی، فناوری و امنیت اطلاعات از برخط شدن صدور معافیت تحصیلی برای دانش‌آموزان پسر مشمول (دانش‌آموزان ۱۸ سال تمام) خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران با تأکید بر رویکرد حمایتی این سازمان، تحقق عدالت همگانی در سلامت را از مهم‌ترین اهداف بیمه سلامت عنوان کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه پیوند سنجش و پذیرش، آموزش و پرورش را به گروگان گرفته است، گفت: در این شرایط انتظار داریم که مأموریت اصلی خودش را هم محقق کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است