علمی فناوری 11:39 - 25 شهریور 1400

فیس بوک از آسیب اینستاگرام به نوجوانان آگاه بوده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورج، پس از آنکه گزارشی در نشریه وال استریت ژورنال نشان داد فیس بوک از آسیب احتمالی اینستاگرام به دختران نوجوان آگاه است، کمیته بازرگانی سنای آمریکا تصمیم گرفته تحقیقاتی در خصوص وضعیت حمایت از کاربر در فیس بوک انجام دهد.

ریچارد بلومنتال و مارشا بلک برن (سناتورهای آمریکایی) طی بیانیه‌ای از آغاز تحقیقات در فیس بوک خبر دادند. آنها فاش کردند که با یک افشاگر فیس بوک در ارتباط بوده‌اند و به دنبال اسناد و شاهدان جدیدی علیه این شرکت فناوری هستند.

نمایندگان سنا در این باره می‌گویند: پر واضح است که فیس بوک نمی‌تواند مسئولیت خود در این زمینه را قبول کند. جزئیات این گزارش نشان می‌دهد مدیران فیس بوک فقط روی رشد کسب و کار به هر بهایی تمرکز کرده‌اند که طبق آن سود بر سلامت و زندگی کودکان و نوجوانان ارجحیت دارد. وقتی به آنها فرصتی داده می‌شود تا درباره اطلاعاتشان از تأثیر اینستاگرام بر کاربران جوان اعتراف کنند، مدیران این شرکت جواب‌هایی گمراه کنند دادند و شواهد واضح از آسیب‌های قابل توجه را لا پوشانی کردند.

قانونگذاران آمریکایی همچنین به دلیل گزارش جدید وال استریت ژورنال از فیس بوک انتقاد کردند. نمایندگان جمهوریخواه نیز خواهان اصلاح موارد مصرف بودجه ۳.۵ هزار میلیارد دلاری شدند که قرار است به کمیسیون تجارت فدرال آمریکا قرار گیرد تا درباره رویه‌های فریبنده و ناعادلانه در ارتباط با حریم شخصی، امنیت داده‌ها، سرقت هویت، سوءاستفاده از اطلاعات و امور مرتبط تحقیقاتی انجام شود. به طور دقیق‌تر آنها خواستار آن هستند که بخشی از بودجه برای تأثیر فناوری‌ها بر نوجوانان صرف شود.

کن باک نماینده جمهوری خواه و عضو کمیته آنتی تراست (زیر مجموعه کمیته قضائی سنا) در توئیتی نوشت: شرکت‌های فناوری به شرکت‌های بزرگ دخانیات شبیه شده‌اند. فیس بوک درباره آسیب رسانی محصولش به نوجوانان دروغ می‌گوید.

گروهی از نمایندگان دموکرات نیز نامه‌ای به فیس بوک نوشتند و با توجه به این گزارش از شرکت خواستند تا طرح‌های خود برای عرضه اینستاگرام مخصوص کودکان را اجرا کند.


11230967
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رییسی از آغاز اجرای نسخه جدید طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع در پنج شهرستان پیشرو کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، نکاتی را درباره سطوح مطالبات دانشجویان در کشور مطرح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس بیمارستان سوختگی شهید مطهری، در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ تخت سوختگی در کشور کمبود داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس بیمارستان سوختگی شهید مطهری، در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ تخت سوختگی در کشور کمبود داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اورژانس استان تهران از وقوع تصادف چند دستگاه خودرو در اتوبان تهران–قم و اعزام نیرو‌های ویژه امدادی به محل خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون نشانه‌ای از بحران مهاجرت معلمان در کشور مشاهده نشده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلگرام اعلام کرده است که آخرین نسخه برنامه خود برای اندروید و iOS شامل یک ویژگی جدید
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت تاکید کرد: نظام ارجاع باید به عنوان بنای محکم سلامت کشور توسعه پیدا کند تا خدمات سلامت با کیفیت ارائه شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات، بر ضرورت اصلاح سیاست‌های محدودسازی، تقویت زیرساخت‌های ارتباطی، حمایت از کسب‌وکار‌های دیجیتال و تسریع مواجهه هوشمندانه کشور با فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ادویه‌ها به تقویت بدن و بهبود خلق و خو کمک می‌کنند و برای تقویت سیستم ایمنی در زمستان مناسب هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است