بین‌الملل 16:02 - 31 شهریور 1398
یک عضو انصارالله توقف حملات به عربستان را در راستای دادن فرصتی به این کشور برای خروج آبرومندانه از مخمصه دانست.

انصارالله: توقف حملات به عربستان فرصتی به آن برای خروج آبرومندانه از مخمصه است

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت النشرة، محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در گفت‌وگویی مطبوعاتی تاکید کرد: عربستان به دلیل حملات خصمانه‌اش به یمن و محاصره این کشور در مخمصه افتاده است.

البخیتی اظهار کرد: هدف از طرح مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی یمن برای توقف حملات پهپادی و نیز حملات با موشک‌های بالستیک و هدایت شونده علیه مناطق مختلف عربستان و تمامی انواع حملات در واقع فرصت مناسبی برای عربستان جهت خروج آبرومندانه از این مخمصه است چراکه طرح ارائه شده در واقع آتش‌بسی یک جانبه یعنی از طرف ماست و ما به امید اینکه عربستان از این طرح استقبال کند، محدودیت زمانی برای آن تعیین نکردیم.

این عضو دفتر سیاسی انصارالله گفت: ما درباره شکل و شیوه پاسخ عربستان شرطی تعیین نکردیم و محتوا برای ما اهمیت دارد، پاسخی که به پایان جنگ و لغو محاصره منجر شود.

او تاکید کرد: توپ در زمین رهبران عربستان است و امیدواریم آنها از این طرح و فرصت استفاده کنند زیرا توقف جنگ علیه یمن به نفع هر دو کشور است، منافع عربستان در برقراری صلح بیشتر از منافع یمن است زیرا یمن چیز زیادی برای از دست دادن ندارد.

انتهای پیام


10244369
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اردن می‌گوید برای «جلوگیری از تهدید امنیت منطقه» به همراه آمریکا در حملات علیه داعش در خاک سوریه شرکت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و پرتغال بر سر تولید مشترک پهپاد‌های دریایی اوکراین به توافق رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وان‌پلاس از تبلت جدید خود رونمایی کرده است که آماده رقابت با بهترین تبلت‌های موجود در بازار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر مجارستان تصمیم اتحادیه اروپا برای ارائه «وام جنگی» به اوکراین را به شدت محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های اسرائیلی حملات جدیدی را در حومه قنیطره سوریه انجام دادند و ایست‌های بازرسی ایجاد کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» متیو ویتاکر گفت که اوکراین باید برای ادامه خصومت‌ها در سال ۲۰۲۶ آماده باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌ای از سازمان‌های غیرانتفاعی میلیون‌ها دلار به نام کودکان بیمار اوکراینی جمع‌آوری کرده‌اند اما به نظر می‌رسد کمتر از ۱٪ از این وجوه به کودکان می‌رسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برآیند تجربه‌های تاریخی، منطق فنی عملیات نظامی و رویه‌های اعلام‌شده در اسناد دفاعی آمریکا نشان می‌دهد که ادعای ترامپ مبنی بر «بمباران محدود تأسیسات هسته‌ای ایران» فاقد اعتبار عملیاتی است. چنین اظهاراتی بیش از آنکه بیانگر یک گزینه واقعی سیاس...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس هنگ کنگ اعلام کرد که تعداد کشته‌شدگان آتش‌سوزی بزرگ ۲۶ نوامبر در هنگ کنگ به ۱۶۱ نفر افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه کنفرانس مطبوعاتی پایان سال خود را در مسکو برگزار کرد و به طیف گسترده‌ای از مسائل پرداخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است