اقتصادی 11:26 - 07 خرداد 1401
یکی از راه هایی که برای کم فروشی در برخی نانوایی ها می توان اعمال کرد،«فروش کیلویی»‌ نان است.

فارس من| پیشنهاد فروش کیلویی نان برای مبارزه با کم‌فروشی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، «کم فروشی» نان یکی از مشکلاتی است که این روزها بیشتر شده و گزارش‌های مردمی زیادی دارد، در این‌باره بازرسان رسمی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان های بازرسی و تعزیرات هم در بررسی ها خود به آن صحه گذاشته و گزارش های مشابهی را ارائه داده‌اند.

تخلفات «کم فروشی» نان پس ازاصلاح یارانه ها در 21 اردیبهشت، بیشتر شده است، باوجود اینکه یارانه نان تغییری نکرده و بارها اعلام شده است که قیمت نان فعلا تغییری نخواهد داشت اما برخی نانوایی‌ها می‌گویند، نرخ نان سنتی پایین است و هزینه‌های کارگری، اجاره، آب و برق و غیره را پوشش نمی‌دهد و همین بهانه‌ای شده که وزن چانه‌ها را کمتر کنند.

در این میان مخاطبان فارس من خبرگزاری فارس با ثبت سوژه ای با عنوان«فروش کیلویی نان برای مبارزه با کم‌فروشی» درخواست کرده اند که با اجرای این روش ،کم فروشی برچیده شود.

آنها در این درخواست گفته‌اند که با توجه به شرایط جهانی کمبود گندم و یارانه پنهان آرد در کشور برای مبارزه با کم‌فروشی نان حتی بعد از پیاده‌سازی طرح جدید دولت برای حذف چرخه غلط تخصیص ارز ترجیحی همانند بعضی از شهرستانهای کشور نان به صورت کیلویی عرضه شود. این گونه می‌توان مشکل کم‌فروشی را حل کرد.

خبرگزاری فارس تلاش می‌کند در روزهای آتی طی مصاحبه با کارشناسان و مسئولان، امکان و نحوه اجرایی شدن این روش را پیگیری‌ کند.

انتهای پیام/


11575719
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی از امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت کشاورزی روسیه در راستای تسهیل مراودات تجاری در بخش کشاورزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی از امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت کشاورزی روسیه در راستای تسهیل مراودات تجاری در بخش کشاورزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سازمان جنگل ها گفت: آتش جنگل های هیرکانی به طور کامل مهار شده است، اما اطفا کامل آن نیاز به بارش حداقل ۸ میلی متر دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز بازرسی فرار مالیاتی گفت: طی یک سال گذشته ۱۹۰۰ پزشک متخلف شناسایی شده و در این زمینه هم؛ هشدار لازم داده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با انجام ممیزی‌های فرودگاه‌های بین المللی از جمله فرودگاه کیش تمامی مجوز‌های ایمنی آنها تایید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج – قزوین حدفاصل گرمدره و محور فیروزکوه گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب از اواسط هفته آینده وارد کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف گفت: توصیه ما این است که افراد تنها با سرمایه مازاد خود به خرید طلا بپردازند تا از ضرر‌های احتمالی جلوگیری کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بر نهاد‌های مالی سازمان بورس و اوراق بهادار از ابلاغ امیدنامه و اساسنامه صندوق ارزی در هفته آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: قیمت کنونی گوجه فرنگی بدلیل صادرات بی رویه و کاهش عرضه افزایشی است که با برداشت از استان بوشهر پیش بینی می‌شود که قیمت کاهش یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است