اقتصادی 18:55 - 21 تیر 1399
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه در حال حاضر نماد ۳۳ شرکت دانش بنیان روی تابلوی بورس هستند،اظهار کرد: ۱۶شرکت دیگر نیز در حال انجام کارهای مقدماتی برای ورود به بازار سرمایه هستند.

۱۶شرکت دانش بنیان در آستانه ورود به بورس

به گزارش ایسنا، سورنا ستاری امروز شنبه در مراسم رونمایی از سامانه احراز هویت الکترونیک بازار سرمایه گفت با بیان اینکه بحث دارایی‌های نامشهود باید جدی گرفته شده و قیمت‌گذاری شوند، اظهار کرد: جلسات بسیاری با شرکتها داریم تا ترغیبشان کنیم وارد بازار سرمایه شوند. در بحث دارایی های نامشهود با چالش های بسیاری مواجه هستیم.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه از توسعه صندوق‌های جسورانه به شدت حمایت می‌شود، اظهار کرد: خوشبختانه طی یک سال اخیر روند تاسیس این صندوق ها سرعت قابل توجهی یافته است.

ستاری با بیان اینکه در حال حاضر ارزش نماد ۳۳ شرکت دانش بنیان روی تابلوی بورس ۱۸۰ میلیارد تومان است، اظهار کرد: نماد دو شرکت دیگر دانش بنیان نیز در بورس و فرابورس پذیره نویسی شده است و ۱۶ شرکت دیگر در حال انجام کارهای مقدماتی برای ورود به بازار سرمایه هستند.

وی با تاکید بر اینکه باید روی سرمایه‌های نامشهود کار شود، گفت: ما یک بشکه نفت را می‌فروشیم؛ در حالی که یک شیشه عطر قیمت بالاتری از یک بشکه نفت دارد. در حال حاضر یک کیلو بذر هیبرید خیار ازرش یک کیلو طلا را دارد. این‌ها ارزش دانش است.

انتهای پیام


10613622
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه  ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۵۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل میدکو گفت: امسال بیش از ۳۰ میلیون تن جابه‌جایی بار از طریق میدکو انجام شده که از این میزان، حدود ۱۲ میلیون تن در مسیر‌هایی قرار داشته که امکان حمل ریلی وجود داشته است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر صندوق تامین خسارت‌های بدنی گفت: در بحث لوکوموتیو‌های بین شهری، آمار پوشش بیمه شخص ثالث به بیش از نود درصد رسیده‌اند، اما در حوزه واگن‌های مسافری و باری، این آمار هنوز رضایت‌بخش نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: براساس آمار شیوع بیماری تب برفکی به ۹ هزار و ۸۰۰ راس دام خسارت وارد کرد که این امر‌منجر به تلف شدن ۹۳۰ راس دام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اطلاعات تابلو‌های معاملاتی مرکز مبادله ارز و طلای ایران نرخ فروش در تالار دوم به ۱۳۲ هزار و ۵۰۷ تومان و این نرخ در تالار اول ۱۲۸ هزار و ۶۴۷ تومان معامله شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان اذعان می‌کنند که اصلاح مصوبه الگوی کشت راه حلی مناسب برای تنظیم بازار محصولات کشاورزی و تحقق خودکفایی محصولات اساسی در برنامه هفتم است که در صورت تحقق می‌تواند از خروج قابل توجه ارز از کشور جلوگیری کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد با اشاره به کنترل شیوع بیماری تب برفکی گفت:به‌زودی بیش از ۷۵ راس دام سبک و سنگین کشور به شکل رایگان واکسینه می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص حذف ارز ترجیحی و واکنش بازار سهام به آن نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل بازرگانی وزارت جهاد گفت: روند تصمیم‌گیری‌ها در خصوص ارز تخصیصی به واردات موجب شد وقفه در واردات گوشت قرمز صورت گیرد که این امر منجر به کاهش واردات نسبت به مدت مشابه سال گذشته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به نرخ کنونی دام زنده، قیمت هرکیلو لاشه گوسفندی درب کشتارگاه ۶۵۰ هزارتومان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است