اقتصادی 18:55 - 21 تیر 1399
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه در حال حاضر نماد ۳۳ شرکت دانش بنیان روی تابلوی بورس هستند،اظهار کرد: ۱۶شرکت دیگر نیز در حال انجام کارهای مقدماتی برای ورود به بازار سرمایه هستند.

۱۶شرکت دانش بنیان در آستانه ورود به بورس

به گزارش ایسنا، سورنا ستاری امروز شنبه در مراسم رونمایی از سامانه احراز هویت الکترونیک بازار سرمایه گفت با بیان اینکه بحث دارایی‌های نامشهود باید جدی گرفته شده و قیمت‌گذاری شوند، اظهار کرد: جلسات بسیاری با شرکتها داریم تا ترغیبشان کنیم وارد بازار سرمایه شوند. در بحث دارایی های نامشهود با چالش های بسیاری مواجه هستیم.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه از توسعه صندوق‌های جسورانه به شدت حمایت می‌شود، اظهار کرد: خوشبختانه طی یک سال اخیر روند تاسیس این صندوق ها سرعت قابل توجهی یافته است.

ستاری با بیان اینکه در حال حاضر ارزش نماد ۳۳ شرکت دانش بنیان روی تابلوی بورس ۱۸۰ میلیارد تومان است، اظهار کرد: نماد دو شرکت دیگر دانش بنیان نیز در بورس و فرابورس پذیره نویسی شده است و ۱۶ شرکت دیگر در حال انجام کارهای مقدماتی برای ورود به بازار سرمایه هستند.

وی با تاکید بر اینکه باید روی سرمایه‌های نامشهود کار شود، گفت: ما یک بشکه نفت را می‌فروشیم؛ در حالی که یک شیشه عطر قیمت بالاتری از یک بشکه نفت دارد. در حال حاضر یک کیلو بذر هیبرید خیار ازرش یک کیلو طلا را دارد. این‌ها ارزش دانش است.

انتهای پیام


10613622
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی سه روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل بیمه مرکزی در نشست مشترک با رئیس و اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس آخرین وضعیت صنعت بیمه و اقدامات انجام‌شده در پرداخت خسارت‌های جاری و جنگی را تشریح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر ظرفیت‌های گسترده ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری‌های کشاورزی گفت: ایران آماده است تجربیات خود در حوزه امنیت غذایی، تولید، سرمایه‌گذاری، انتقال فناوری و توسعه تجارت کشاورزی را با ازبکستان به اشتراک بگذارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور، از ترافیک سنگین در برخی محورهای مواصلاتی کشور، به‌ویژه محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت درباره وضعیت سوخت زمستانی، از بازیابی بخشی از افت تولید گاز و تمهیدات ویژه برای تأمین سوخت مایع نیروگاه‌ها و صنایع خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: در حال حاضر محدودیت پروازی تنها مربوط به فرودگاه بغداد است و سازمان هواپیمایی کشوری در حال رایزنی برای انتقال پرواز‌های بغداد به فرودگاه نجف است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد از واردات و شماره‌گذاری حدود ۶۰ هزار خودرو در مناطق آزاد طی سه ماه پایانی سال ۱۴۰۳، سال ۱۴۰۴ و پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از سه خودروی جدید گروه خودروسازی سایپا و افتتاح خط تولید آریا با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونین و مدیران وزارت صمت برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از سه خودروی جدید گروه خودروسازی سایپا و افتتاح خط تولید آریا با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونین و مدیران وزارت صمت برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است