بین‌الملل 18:42 - 27 مهر 1400

ضرورت هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان قسم خورده اسلام

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، سید حسن نصر الله دبیر کل حزب الله لبنان در نشست افتتاحیه کنفرانس وحدت اسلامی بر ضرورت هوشیاری در برابر توطئه های دشمنان قسم خورده اسلام تاکید کرد.

بر اسس این گزارش؛ نشست افتتاحیه سی و پنجمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی با سخنرانی سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در نشست افتتاحیه سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت رسول اکرم (ص) گفت: این پیامبر بزرگوار نجات دهنده دنیا و آخرت است و ایام ولادت ایشان به عنوان ایام هفته وحدت در نظر گرفته شده است که در این هفته سالهاست کنفرانس های متعددی به خصوص بعد از انقلاب اسلامی ایران برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: از سالهای پیش جهان اسلام با مشکلات و فتنه های بزرگی مواجه است؛ و نیروی استکبار و در رأس آن آمریکا روابط بین مسلمانان را هدف قرار داده اند، اما از آن سو از بعد از انقلاب اسلامی تلاش هایی در چهارچوب تقریب و همکاری و انسجام بین مسلمین به روشهای مختلف انجام شده است.

دبیرکل حزب الله تاکید کرد: دستاوردها و نتایجی که در کنفرانس‌های وحدت اسلامی طی بیست سال اخیر محقق شد، نقش به سزایی در پشت سر گذاشتن بسیاری از تهدیدها و چالش‌ها و مقابله با آنها داشته است.

وی خاطر نشان کرد: هدف اصلی حقیقی و مبارک ما باید تحقق صلح جامع و وحدت میان مسلمانان باشد؛ استقلال فراتر از طایفه گری و وحدت همان چیز مبارکی است که به آن نیاز داریم و دهها سال است دنبالش می‌گردیم.

دبیر کل حزب الله لبنان تصریح کرد: باید به دنبال ایده‌ها و افکار نو باشیم وقتی این گونه کنفرانس ها برگزار می‌شود باید افکار بررسی شود و از تجربه‌ها استفاده کرد؛ باید در این کنفرانس‌ها تشکیل کمیته ای بررسی شود که در تهران علما به صورت دوره‌ای حضور یابند و تجارب را به اشتراک بگذاریم و عملگرایی را سرلوحه کار قرار دهیم.

وی عنوان کرد: هرجا وحدت و هماهنگی داشتیم نتیجه خوبی گرفتیم ولی نتیجه تشتت و پراکندگی مشخص است و باید از حوادث گذشته برای آینده امت اسلام درس بگیریم.

نصرالله تاکید کرد: باید تلاش کنیم آمریکا و استکبار را با وحدت و هماهنگی و همکاری به زانو درآوریم و آن‌ها را شکست دهیم؛ وقتی نیتها خالص و برای خدا باشد، موفقیتها رقم خواهد خورد. امروز ما مرحله تهدید کننده به جنگ طایفه ای بود را با یاری خدا، آگاهی و بصیرت و با حضور مخلصانه مردم و خون شهیدان، پشت سر گذاشتیم. باید از حوادث گذشته برای تحقق وحدت و درهم شکستن توطئه ها خصمانه استفاده شود.

دبیر کل حزب الله لبنان اعلام کرد: توطئه همچنان ادامه دارد و تحرکات آمریکا تداوم دارد و این ایجاب می کند که همگی ما مجدداً بنشینیم و برنامه ریزی کنیم به امید که به هدف مورد نظر برسیم.


11279755
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور لیتوانی با اشاره به ورود صد‌ها بالن و پهپاد از بلاروس که امنیت پرواز‌ها را مختل کرده‌اند، اعلام کرد این کشور برای مقابله با تهدیدات ایمنی عمومی و امنیت ملی، وضعیت فوق‌العاده اعلام کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه، با امضای فرمانی، ممنوعیت معاملات سهام اتباع و شرکت‌های «کشور‌های غیردوست» در شرکت‌های راهبردی بخش سوخت و انرژی این کشور را تا سال ۲۰۲۷ تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وجود تلاش‌های دیپلماتیک لبنان، اسرائیل به تعهدات آتش‌بس پایبند نیست و آمریکا نیز کمک‌های نظامی را به فشار برای خلع سلاح حزب‌الله مشروط کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان «گزارشگران بدون مرز» اعلام کرد اسرائیل با کشتن ۲۹ روزنامه‌نگار در غزه، «مرگبارترین رژیم برای خبرنگاران» شناسایی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا در جریان نشست گروه هفت به سران این گروه اطلاع داده است پس از این بودحه کمک مالی به اوکراین را کاهش خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیمیتری کولبا، وزیر خارجه اسبق اوکراین که پیشتر از هموطنانش خواسته بود با «بیل» بجنگند، حالا می‌گوید تنها در صورت دریافت فراخوان به جبهه خواهد رفت و فعلاً «در خانه نشسته» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله شبه‌نظامیان به یک پست امنیتی در منطقه مرزی در شمال غرب پاکستان، شش سرباز این کشور کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع انگلیسی گزارش دادند که کشور‌های عضو اتحادیه اروپا طی چند روز آینده توافقی را برای توقیف دارایی‌های روسیه اعلام خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولودیمیر زلنسکی تأکید کرد اوکراین تحت هیچ توافقی حق قانونی یا اخلاقی برای واگذاری سرزمین به روسیه را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اورزولا فون در لاین با تأکید بر اهمیت راهبردی اوکراین برای اتحادیه اروپا، اعلام کرد امنیت این کشور باید به عنوان نخستین خط دفاعی اروپا در بلندمدت تضمین شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است