اقتصادی 10:57 - 19 مرداد 1399

جزئیات پرداخت وام با وثیقه سهام عدالت /سود ۱۸درصد؛عودت سه ساله

به گزارش خبرنگار مهر، عباس معمار نژاد امروز صبح در نشستی خبری با موضوع ارائه تسهیلات اعتباری بانک‌ها با وثیقه گذاری سهام عدالت، اظهار داشت: نقش بانک‌ها در تأمین مالی اقتصاد ایران بسیار پررنگ است، همانطور که این حوزه در اقتصاد بسیاری از کشورهای جهان نقش پررنگی دارد؛ با توجه به شرایط اقتصادی کشور و نیار به منابع مالی کسب و کارها، مجدداً بانک‌ها نزدیک آمدند تا بتوانند بخشی از این نیاز راتامین کنند.

وی با بیان اینکه امروز اولین شرکت سرمایه گذاری استانی به تابلو بورس اضافه شد، گفت: شرکت سرمایه داری استان خراسان جنوبی وارد بورس شد و بقیه شرکت‌ها نیز وارد بازار بورس خواهند شد.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد با اشاره به سهام عدالت، گفت: سهام عدالت برای مردمی کردن اقتصاد طراحی شد و با تدابیر رهبری و ریاست جمهوری و دولت امکان آزادسازی این سهام فراهم شد. وقتی سهام عدالت آزاد شد نهایتاً ارزش آن حدود ۸ میلیون تومان بود که در آخرین بررسی‌ها ارزش سهام عدالت به ۱۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسیده است.

وی افزود: یعنی در این مدت ارزش سهام عدالت بیش از دو برابر شده است و انتظار است که بیشتر نیز بشود؛ اگر ما تسهیلاتی با نرخ بهره ۱۸ درصدی بدهیم، با توجه به رشد سهام عدالت، این تسهیلات برای مردم به صرفه خواهد بود؛ بنابراین توصیه همه کارشناسان و مسئولین این است که دارندگان سهام عدالت حواسشان باشد که به راحتی سهام خود را از دست ندهند.

سازوکار وثیقه گذاری سهام عدالت در بانک‌ها

معمارنژاد افزود: بانک‌های تجاری کشور از جمله بانک‌های ملی، سپه، صادرات، تجارت و ملت که مدیران آمادگی دارند که اگر افراد نیاز مالی کوتاه مدت دارند از طریق وثیقه گذاری سهام عدالت در بانک‌ها نیاز مالی کوتاه مدتشان را تأمین کنند و از فروش سهام عدالت خودداری کنند.

وی به سازوکار وثیقه گذاری سهام عدالت در بانک‌ها اشاره کرد و ادامه داد: مبنای کار به صورت کارت اعتباری مرابحه است که این موضوع مطابق با سیاست شورای پول و اعتبار و دستور العمل بانک‌مرکزی است.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد گفت: همه بانک‌ها توافق کردند که حداقل ۵۰ درصد ارزش روز سهام عدالت آزاد شده را به عنوان وثیقه بپذیرند و تسهیلات بدهند. زمان بازپرداخت نیز به صورت سه ساله با نرخ مصوب شورای پول و اعتبار یعنی ۱۸ درصد است.

وی افزود: برخی از بانک‌ها فرایند را به صورت کاملاً الکترونیکی آماده کردند و برخی نیز در حال آماده سازی هستند؛ سامانه بانک ملی کاملاً آماده است و نیاز به مراجعه حضوری به هیچ وجه نیست. بانک ملت هم این اقدام انجام داده و به زودی جزئیات آم اعلام خواهد شد. بانک صادرات، سپه و تجارت هم در حال آماده کردن فرایند هستند که به نحوی این تسهیلات اعطا شود که مردم به بانک‌ها مراجعه نکنند.

معمارنژاد گفت: در سامانه بانک ملی احراز هویت هم به روش الکترونیکی انجام می‌شود و درخواست و پرداخت هم به شیوه الکترونیکی است.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین آمار تمام آنهایی که درخواست فروششان را ارائه کردند ۹۶ درصد وجوه را دریافت کرده اند و تنها ۴ درصد در شرایط تجمیع و فروش سهام عدالت قرار دارد، و اگرنه بانک‌ها و کارگزاری‌ها وجوه ۹۶ درصد سهام فروخته شده را فروخته اند.

این خبر تکمیل می‌شود



 


10658389
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام از خرید حمایتی ۳۰ هزارتن تخم مرغ مازاد مرغداران در راستای حمایت از تولید داخل خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شکوهیان گفت: تمامی حوادث گاز خانگی ریشه در عوامل داخلی و فنی داشته و هیچ‌گونه شواهدی از اقدامات خرابکارانه یا تروریستی در آنها مشاهده نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز‌های پنجشنبه تا شنبه پدیده بارشی در کشور نخواهیم داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق گفت: سامانه‌های سرمایشی اصلی‌ترین عامل ناترازی برق در فصل گرما محسوب می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، بررسی و دریافت اولیه اطلاعات از مودیان دارای تراکنش‏‌های بانکی با مبالغ بالا از طریق سامانه رستا انجام می‏‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: ۱۵ میلیون هکتار از عرصه‌های بیابانی، فوق بحرانی و جزء کانون‌های گرد و غبار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس گفت: در ۲ روز طرح بیمه سهام، ۵۴ هزار و ۹۹۸ نفر سبد دارایی خود را بیمه کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن قطعه‌سازان کشورگفت: با توجه به برنامه‌ریزی برای تولید سه میلیون خودرو تا سال ۱۴۰۴، نیاز به سرمایه‌گذاری‌های کلان و اساسی داریم، که متأسفانه تا کنون محقق نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: از املاکی‌ها درخواست قرارداد ۳ برگی سابق نکنید؛ خودتان به مشکل مالیات می‌خورید
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ۴۸۶ هکتار به محدوده شهر پردیس الحاق شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است