اقتصادی 12:54 - 04 مهر 1399

مصرف سالانه ۳۵ هزارتن آفت‌کش در کشور/ وابستگی ۹۸ درصدی به واردات

به گزارش خبرگزاری مهر، کیخسرو چنگلوایی در مصاحبه با رادیو اقتصاد، اظهار داشت: سالانه معادل ۱۸ میلیون هکتار در کشور بر علیه بیماری‌ها، آفات و علف‌های هرز مبارزه می‌شود که در این ارتباط کم و بیش ۳۵ هزار تن انواع آفت کش مورد مصرف قرار می‌گیرد.



وی افزود: بیش از ۹۸ درصد این آفت کش‌ها به یک معنا صد در صد از خارج کشور تأمین می‌شود. ورود این آفت کش‌ها که برای تضمین امنیت غذایی و تولید حیاتی بوده به صورت تام و تمام به تأمین و تخصیص ارز وابسته است.



رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: از ۲۰ فروردین ماه سال جاری وقتی مبنای ارز از ترجیحی به نیمایی تبدیل شد وارد کنندگان برای واردات سموم و انواع آفت کش‌ها با افزایش قیمت پنج برابری مواجه شدند.



وی افزود: برای مثال وارد کننده که پیش از این سمی را با یک واحد وارد می‌کرد اکنون باید با پنج واحد وارد کند.



چنگلوایی اظهارداشت: پس از تغییر گروه کالایی آفت کش‌ها و افزایش نرخ ارز، مشکلاتی در زمینه تأمین نقدینگی مورد نیاز برای وارد کنندگان سموم و آفت کش‌ها به وجود آمد.



وی ادامه داد: با توجه به پیگیری‌های که به عمل آمد دیروز با حضور مدیران عامل انجمن وارد کنندگان و تولید کنندگان سموم و آفت کش جلسه‌ای با روح الله خدا رحمی مدیرعامل بانک کشاورزی برگزار شد.



رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: در این نشست مقرر شد از سوی بانک کشاورزی و از محل منابع داخلی اعتباری معادل ۸ هزار میلیارد ریال در قالب تسهیلات سرمایه در گردش برای این منظور تخصیص یابد.


10732997
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: ارز مسافری و دانشجویی و سایر سرفصل‌های این بخش هم بر مبنای نرخ تالار دوم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: بارش ها تا پایان هفته در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:در صورت تداوم هوای سرد، میزان مصرف گاز به ۶۸۰ میلیون مترمکعب افزایش خواهد یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب وکیل مناسب یکی از مهم‌ترین تصمیم‌ها در مسیر پیگیری پرونده‌های حقوقی و کیفری است. در این میان، وکیل قاضی بازنشسته جایگاه ویژه‌ای دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت:بیش از ۴۳ هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر در پهنه‌های پرخطر کشور سکونت دارند و تداوم این روند، مدیریت بحران را پرهزینه‌تر و پیچیده‌تر خواهد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت:مصرف گاز خانگی و تجاری و صنایع جزء در روز گذشته به حدود ۶۱۵ میلیون مترمکعب در روز رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت:افزایش تعداد رایزنان بازرگان ج.ا.ایران و افزایش میزان صادرات در کشورهای مختلف عضو سازمان در دستور کار است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر صمت گفت:قطع گاز و برق صنایع، به‌ویژه صنایع صادراتی و ارزآور، به‌عنوان امری اجتناب‌ناپذیر تلقی می‌شد که با پیگیری‌های صورت گرفته این مشکل رفع شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» خزانه‌دار کل کشور بر ساماندهی خودروهای دولتی تاکید کرد و با بیان اینکه طی سال‌های گذشته اقدامات خوبی در این بخش انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۶ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است