اجتماعی 16:19 - 13 آذر 1400
اقدام یک مرد ۵۰ ساله ایتالیایی که سعی داشت از روی یک پروتز سیلیکونی علیه کروناویروس واکسینه شود موفقیت آمیز نبود و بلافاصله لو رفت.

تلاش مرد ایتالیایی برای فرار از واکسن با استفاده از دست مصنوعی لو رفت

به گزارش ایسنا، این مرد که از اهالی شمال غرب ایتالیا است برای دریافت گذرنامه سلامت به مرکز واکسیناسیون در محله زندگی خود مراجعه کرده بود و تلاش داشت با گمراه کردن پرستار، واکسن کووید را روی بازوی مصنوعی خود دریافت کند.

این فرد با اطمینان از اینکه پروتز دستش به جهت برخورداری از طراحی بسیار ماهرانه و حرفه‌ای می‌تواند کارکنان مرکز واکسیناسیون را گمراه کند، دست به چنین اقدامی زده بود.

این در حالیست که پرستار مسئول تزریق واکسن پیش از انجام ماموریت خود نسبت به رنگ پروتز و جنس آن دچار شک و تردید شد و در نهایت مصنوعی بودن بازوی این مرد مشخص شد.

فرد ایتالیایی که از ناحیه دست معلولیت دارد پس از آن از پرستار خواست طوری رفتار کند که گویی چیزی ندیده است اما پرستار به توصیه او گوش نکرد و مسئولان مربوطه را در جریان ماجرا قرار داد و به گفته مسئولان در برابر دادگاه پاسخگوی عمل و رفتار خود خواهد بود.

ایتالیا همانند دیگر همسایگان اروپایی خود با موج پنجم همه‌گیری بیماری کووید۱۹ مواجه است به نحوی که روز پنجشنبه از ابتلای حدود ۱۷هزار مورد جدید به این بیماری طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داده بود.

به گزارش یورونیوز، این کشور از روز دوشنبه آینده، الزام به همراه داشتن «گذرنامه فوق العاده سلامت» را برای بهره‌مند شدن از خدمات اجتماعی و رفاهی به اجرا می‌گذارد. تنها افراد واکسینه و درمان شده از بیماری کووید۱۹ می‌توانند این گذرنامه را دریافت کنند و دارندگان آن مجاز خواهند بود پا به مراکز تفریحی، رفاهی و فرهنگی مانند سالن‌های سینما، تئاتر، رستوران‌ها، مراکز بزرگ تجاری و نیز ورزشگاه‌ها بگذارند.

انتهای پیام


11349829
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از تشکیل قرارگاه مقابله با احتکار کالا‌های اساسی خبر داد و تاکید کرد: جلوی هرگونه سوءاستفاده از حذف ارز ترجیحی را خواهیم گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: طرح کالا برگ الکترونیکی شامل هر فرد ایرانی ساکن در کشور فارغ از هر گونه دهک بندی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند حرفه‌ای جعل اسناد ملکی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: همواره رابطه وثیقی میان بازاریان و نهاد‌های مقدس انقلابی وجود داشته است و بازاریان در خط مقدم کمک‌رسانی به مردم در حوادث مختلف بوده‌اند
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مدیریت مطالعات خدمات شهری و محیط زیست در مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، با تأکید بر ضرورت توجه جدی به مدیریت پسماند‌های تیز و برنده، این موضوع را یکی از تهدید‌های جدی سلامت عمومی در خانه‌ها، آرایشگاه‌ها و مراکز درمانی دانست. ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور بین‌الملل و کنوانسیون‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: از ظرفیت «صندوق سازگاری» کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل‌متحد و برنامه توسعه ملل‌متحد (UNDP) برای افزایش تاب آوری اقلیمی در کشور استفاده خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با هدف محرومیت‌زدایی هدفمند، توانمندسازی اقتصادی و ارتقای شاخص‌های آموزش و سلامت، تفاهم‌نامه‌های همکاری میان بنیاد علوی و استانداری هرمزگان با اعتباری بالغ بر ۲۵.۵ همت به امضا رسید؛ تفاهم‌نامه‌هایی که اجرای آنها طی سه سال آینده، زمینه‌ساز ت...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست هماهنگی و هم‌افزایی در حوزه آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی میان سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور برگزار و بر توسعه همکاری‌های مشترک دو سازمان تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع رسانی پلیس امنیت اقتصادی فراجا، اعلام کرد: در اجرای ۲ عملیات مختلف در استان تهران و فارس در مجموع ۲۸ هکتار زمین خواری کشف و آزادسازی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است