اجتماعی 16:19 - 13 آذر 1400
اقدام یک مرد ۵۰ ساله ایتالیایی که سعی داشت از روی یک پروتز سیلیکونی علیه کروناویروس واکسینه شود موفقیت آمیز نبود و بلافاصله لو رفت.

تلاش مرد ایتالیایی برای فرار از واکسن با استفاده از دست مصنوعی لو رفت

به گزارش ایسنا، این مرد که از اهالی شمال غرب ایتالیا است برای دریافت گذرنامه سلامت به مرکز واکسیناسیون در محله زندگی خود مراجعه کرده بود و تلاش داشت با گمراه کردن پرستار، واکسن کووید را روی بازوی مصنوعی خود دریافت کند.

این فرد با اطمینان از اینکه پروتز دستش به جهت برخورداری از طراحی بسیار ماهرانه و حرفه‌ای می‌تواند کارکنان مرکز واکسیناسیون را گمراه کند، دست به چنین اقدامی زده بود.

این در حالیست که پرستار مسئول تزریق واکسن پیش از انجام ماموریت خود نسبت به رنگ پروتز و جنس آن دچار شک و تردید شد و در نهایت مصنوعی بودن بازوی این مرد مشخص شد.

فرد ایتالیایی که از ناحیه دست معلولیت دارد پس از آن از پرستار خواست طوری رفتار کند که گویی چیزی ندیده است اما پرستار به توصیه او گوش نکرد و مسئولان مربوطه را در جریان ماجرا قرار داد و به گفته مسئولان در برابر دادگاه پاسخگوی عمل و رفتار خود خواهد بود.

ایتالیا همانند دیگر همسایگان اروپایی خود با موج پنجم همه‌گیری بیماری کووید۱۹ مواجه است به نحوی که روز پنجشنبه از ابتلای حدود ۱۷هزار مورد جدید به این بیماری طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داده بود.

به گزارش یورونیوز، این کشور از روز دوشنبه آینده، الزام به همراه داشتن «گذرنامه فوق العاده سلامت» را برای بهره‌مند شدن از خدمات اجتماعی و رفاهی به اجرا می‌گذارد. تنها افراد واکسینه و درمان شده از بیماری کووید۱۹ می‌توانند این گذرنامه را دریافت کنند و دارندگان آن مجاز خواهند بود پا به مراکز تفریحی، رفاهی و فرهنگی مانند سالن‌های سینما، تئاتر، رستوران‌ها، مراکز بزرگ تجاری و نیز ورزشگاه‌ها بگذارند.

انتهای پیام


11349829
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اکنون ۴ میلیون تومان بابت اجرای این طرح در چهار ماه آینده در حساب‌های بانکی مشمولان شارژ شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا با حضور میدانی و مستمر در محور‌های مواصلاتی کشور، از آخرین وضعیت تردد و شرایط جوی جاده‌های برون‌شهری بازدید و گزارش میدانی ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از کنترل و مهار آتش‌سوزی در یک ساختمان شش‌طبقه اداری ـ تجاری در محدوده خیابان یوسف‌آباد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست مرکز بازپروری حیات وحش پردیسان گفت: در پی ابتلا به ویروس پنلوکوپنی، یک کاراکال و یک گربه جنگلی تلف شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی در نمای خارجی یک مرکز درمانی در خیابان شریعتی خبر داد و گفت: این حادثه بدون تلفات جانی مهار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به بیش از ۲ هزار نفر در شرایط جوی نامساعد، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز رصد جمعیت سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در کشور با نام مولای متقیان امام علی (ع) نام گذاری شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت، با تأکید بر ماهیت فرهنگی و انسان‌ساز حج و عمره، رضایتمندی زائران، شفافیت در ارائه خدمات و حرکت به‌سوی حج هوشمند را از اولویت‌های اصلی سازمان حج و زیارت برشمرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت شهری منطقه ۱۸ به منظور بهبود سطح کیفی خدمت رسانی ناوگان حمل ونقلی به شهروندان، در نظر دارد توقفگاه و پارکینگ جدیدی را ویژه اتوبوس‌های برقی دایر نماید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است