اجتماعی 12:31 - 13 آذر 1400

بازدید وزیر آموزش و پرورش از هنرستان دانش آموزان با نیازهای ویژه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، صبح امروز، یوسف نوری؛ به مناسبت ۱۲ آذر، روز جهانی معلولان، از هنرستان کار دانش و فنی و حرفه ای دانش آموزان با نیازهای ویژه عباس پارسی، منطقه ۶ تهران، بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت های آموزشی و پرورشی دانش آموزان با نیازهای ویژه قرار گرفت.

براساس این گزارش، وزیر آموزش و پرورش با حضور در این واحد آموزشی، ضمن دیدار و گفت و گوی صمیمی با دانش آموزان با نیازهای ویژه و همکاران فرهنگی؛ از کلاس ها و کارگاه های ویژه دانش آموزان این هنرستان، به گفت و گو پرداخت.

نوری در جریان بازدید از این هنرستان با تأکید بر اینکه مناسب سازی محتواهای آموزشی، سبب رشد دو برابری توانایی های دانش آموزان با نیازهای ویژه خواهد شد، گفت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی باید با اولویت و جدیت بیشتری مسائل این دانش آموزان را پیگیری کند و در این مسیر آموزش و پرورش از هیچ حمایت و تلاشی دریغ نخواهد کرد.

شایان ذکر است، هنرستان کاردانش و فنی و حرفه ای عباس پارسی، دارای ۷۶ دانش آموز استثنایی آسیب دیده بینایی، شنوایی و کم توان ذهنی است که در چند شاخه درسی مشغول به تحصیل هستند.


11349253
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس تأکید کرد: کیو آرکد کارت خودرو و گواهینامه رانندگی کارکرد عمومی ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت فاتب با اقدامات سریع، عامل اصلی در محله تهرانپارس را شناسایی و دستگیر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی آتش نشانی شهر تهران اعلام کرد: خودرویی که مالک آن تنها دود مختصری از داشبورد دیده بود، دقایقی بعد در میدان آزادی به‌طور کامل شعله‌ور شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: اعضای یک باند حرفه‌ای که با سه شگرد مامورنمایی، سرقت به عنف و کف زنی اموال شهروندان را سرقت می‌کردند شناسایی و دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه همکاری ۲۱۰ میلیارد تومانی میان بنیاد علوی و سازمان منطقه آزاد قشم با هدف محرومیت‌زدایی، ارتقای شاخص‌های اجتماعی و توانمندسازی اقتصادی در جزیره قشم، صبح امروز با حضور مدیرعاملان دو مجموعه به امضا رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور اعلام کرد: از ابتدای مهرماه تاکنون حدود ۶۰ هزار وسیله نقلیه به‌دلیل دودزابودن در تهران اعمال قانون شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: تشکیل هیئت‌های ۳ یا ۵ نفره توسط استارتاپ‌ها برای اخذ رضایت از شاکیان خصوصی، از راهکار‌های کاهش پرونده‌های قضایی در حوزه استارتاپ‌هاست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مأموران پلیس‌راه تهران–کرج در جریان گشت‌زنی و کنترل خودروهای عبوری موفق به کشف ده‌ها دستگاه کالای قاچاق از یک خودروی سواری پراید شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش کیفیت هوا از فردا شب (۲۸ آبان) تا اواسط هفته آینده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان به عنف خبر داد و گفت: سارقان هر ۲ دارای سابقه و تحت تعقیب بوده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است