علمی فناوری 12:13 - 05 بهمن 1399

نوکیا موبایل های ۵G عرضه می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، گزارشی جدید نشان می‌دهد احتمالاً نوکیا در نیمه نخست ۲۰۲۱ میلادی از چند موبایل جدید رونمایی می‌کند.

طبق این گزارش نوکیا ۱.۴ نخستین موبایلی است که در ۲۰۲۱ میلادی از سوی این برند عرضه می‌شود. پس از آن نوکیا ۶.۳/‏۶.۴‬و سپس نوکیا ۷.۳/‏۷.۴‬ عرضه خواهد شد که هر دو موبایل‌های مجهز به فناوری ۵G هستند.

نوکیا ۱.۴ احتمالاً در فوریه ۲۰۲۱ میلادی رونمایی شود. این دستگاه دوربینی قدرتمند، باتری بزرگ‌تر و حافظه RAM قدرتمندتر از نسخه قبلی خود یعنی نوکیا ۱.۳ دارد. همچنین این موبایل مجهز به حسگر اثر انگشت خواهد بود.

موبایل بعدی سری نوکیا ۶.۳/‏۶.۴‬ است که مجهز به فناوری نسل پنجم اینترنت همراه خواهد بود و احتمالاً در ماه مارس یا اوایل می ۲۰۲۱ میلادی عرضه خواهد شد. این دستگاه مجهز به تراشه اسنپ دراگون ۴۸۰ خواهد بود، حال آنکه نوکیا ۷.۳ با فناوری ۵G از اسنپ دراگون ۶۹۰ بهره می‌برد.

نوکیا ۶.۳/‏۶.۴‬ تنظیمات دوربین پشتی ۴ تایی دارد و دوربین اصلی آن ۴۸ مگاپیکسل است.

از سوی دیگر موبایل نوکیا ۷.۳/‏۷.۴‬ نیز با فناوری ۵G عرضه خواهد شد و با توجه به گزارش‌ها بسیاری از جزئیات آن مانند سیستم دوربین و کیفیت دستگاه نشان می‌دهد یکی از پرچم داران نوکیا در سال جاری میلادی خواهد بود.

طبق گزارش‌های اخیر نوکیا تصمیم دارد در ۲۰۲۱ میلادی از ۴ موبایل با فناوری نسل پنجم اینترنت همراه استفاده کند. اگر این گزارش‌ها درست باشد این شرکت در نیمه دوم ۲۰۲۱ میلادی نوکیا ۵.۵ و ۸.۴ را رونمایی کند.


10918329
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فناوران یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت دستگاه ماژولار اندازه‌گیری زاویه تماس و کشش سطحی مجهز به هوش مصنوعی شدند؛ دستگاهی که بر پایه استاندارد جهانی ۱۹۴۳ طراحی شده و توان رقابت با نمونه‌های مطرح آلمانی، آمریکایی و کره‌ای را دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: اقدامات خوبی در ارتباط با کنترل HIV در ایران صورت گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز روابط‌عمومی وزارت بهداشت، آخرین وضعیت رضا امیرخانی نویسنده و منتقد ادبی که به علت سقوط با پاراگلایدر دچار آسیب دیدگی شدید شد را تشریح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری، توان فناورانه ایران به مرحله‌ای رسیده که مشکل اصلی نه در تولید، بلکه در رساندن محصولات زیستی به بازار‌های جهانی و عبور از محدودیت‌های صادرات و انتقال ارز است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین نمایشگاه بین‌المللی هوش مصنوعی ایران (AIX Expo ۲۰۲۶) از ۲۲ تا ۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با حضور بیش از ۵۰ شرکت دانش بنیان فعال در اکوسیستم فناوری و هوش مصنوعی برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت در نامه‌ای به رئیس سازمان بهزیستی کل کشور بر ضرورت تشدید نظام مراقبت بیماری‌های حاد تنفسی در مراکز نگهداری بهزیستی کشور تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت نسبت به انتشار مواد ناشناس موسوم به ماده تجاوز هشدار داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در یک مطالعه جدید، پژوهشگران به سراغ بررسی پیامد‌های آلودگی هوا بر سلامت مادران باردار و نسل آینده رفته‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیته آماتوری انجمن نجوم ایران گفت: طلوع ابرماه و همچنین مقارنه ماه با خوشه پروین و سیاره پرنور مشتری از رویدادهای مهم این هفته در آسمان شب است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دوش آب سرد می‌تواند بسیاری از اثرات مثبت سرددرمانی را ایجاد کند، اما نباید بدون آگاهی از خطرات به یک عادت روزانه تبدیل شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است