بین‌الملل 16:52 - 01 خرداد 1401

وزرای خارجه ترکیه و جمهوری آذربایجان گفتگو کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، مولود چاووش‌اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه و جیحون بایراموف وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان امروز یکشنبه تلفنی گفتگو کردند.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، تحولات مربوط به قفقاز جنوبی و اوکراین محور گفتگوی تلفنی چاووش‌اوغلو و بایراموف رسانه ای شده است.

به گزارش آناتولی، وزرای خارجه دو کشور ترکیه و جمهوری آذربایجان در این تماس تلفنی پیرامون توسعه و تعمیق روابط دو جانبه در همه عرصه ها به ویژه حوزه های دفاعی نیز به گفتگو پرداختند.


11569710
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره شمالی هشدار داد در واکنش به اقدامات آمریکا و کره جنوبی ممکن است از سلاح هسته‌ای استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا برای جلوگیری از رأی‌گیری درباره استیضاح وزیر جنگ، تعطیلی زودهنگام مجلس را بررسی می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون اروپا از طرح جدیدی برای محدود کردن دسترسی کودکان به شبکه‌های اجتماعی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی می‌گوید بسته تسلیحاتی جدید برای تل‌آویو با منافع آمریکا در تضاد است و همچنین مهمات را به دست یک «جنایتکار جنگی» می‌رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی فروریختن ساختمانی آسیب‌دیده در زمان جنگ غزه، بیش از صد نفر شهید، مجروح یا مفقود شدند و احتمال فروریختن ساختمان‌های دیگر نیز وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی ریزش معدن طلا در ایالت کردفان غربی سودان، دست‌کم ۶۷ نفر جان باختند و عملیات جست‌و‌جو برای یافتن افراد گرفتار در زیر آوار همچنان ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فیدان می‌گوید که رژیم صهیونیستی کشور‌های باثبات در منطقه را تهدیدی برای خود می‌داند و به همین دلیل تلاش می‌کند آنها را به بی‌ثباتی بکشاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون اروپا می‌گوید قصد دارد کانادا را به نوعی شریک نزدیک با اتحادیه اروپا تبدیل کند؛ هرچند چارچوب حقوقی این تصمیم هنوز کاملا مشخص نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که نیروهای یمنی تأسیسات آرامکو در شهر بندری ینبع در غرب عربستان و پایگاه هوایی خمیس مشیط در جنوب‌غرب این کشور را هدف قرار داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری‌ها گزارش دادند که عربستان سعودی پس از حملات به خط لوله انتقال نفت به دریای سرخ، صادرات نفت از طریق عمان را افزایش می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است