اجتماعی 16:51 - 16 تیر 1401

میادین میوه و تره بار روز عید سعید قربان باز هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، ایوب فصاحت مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اشاره به نقش و اهمیت میادین میوه و تره بار در تأمین ارزاق و مایحتاج شهروندان، گفت: به منظور خدمات‌رسانی هر چه بهتر و بیشتر به شهروندان و حفظ ثبات و تعادل در قیمت انواع محصولات غذایی، میادین میوه و تره بار روز شنبه ۱۸ تیر مصادف با روز عرفه طبق روال معمول باز هستند.

فصاحت با تاکید بر اینکه ارائه خدمات به شهروندان در روز یک‌شنبه ۱۹ تیر نیز ادامه خواهد داشت، افزود: در روز عید سعید قربان نیز مراجعه‌کنندگان می‌توانند با آرامش خیال و اطمینان خاطر، محصولات مورد نیاز خود را در میادین میوه و تره بار از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۳ تهیه و خریداری کنند.

وی با اشاره به همکاری خوب شهرداری‌های مناطق ۲۲ گانه شهر تهران و به منظور خدمات‌رسانی هر چه بیشتر و بهتر به شهروندان برای ادای نذورات خود در روزهای عرفه و عید سعید قربان، گفت: به منظور پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین دام و انسان و در راستای پاسخگویی به خواست‌ها و مطالب شهروندان، تعداد جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام به ۱۷ جایگاه افزایش یافت.

فصاحت با تأکید بر اینکه تدابیر و تمهیدات لازم برای اجرای هر چه باشکوه‌تر مراسم عید سعید قربان به کار گرفته شده است، افزود: به شهروندان توصیه می‌کنیم برای حفظ سلامتی خود و پاکیزگی محیط زیست پایتخت، دام مورد نیاز خود را از مکان‌های بهداشتی و مطمئن خریداری کنند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با بیان اینکه به منظور تأمین دام سالم و مورد نیاز شهروندان برای انجام نذورات در روزهای عرفه و عید سعید قربان و در راستای حمایت از تولیدکنندگان و دامداران کشور، بسترسازی مناسبی صورت گرفته است، اظهار کرد: با توجه به افزایش تعداد و ظرفیت جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام در سطح پایتخت، شهروندان می‌توانند دام مورد نیاز خود را با قیمت مناسب و وزن دقیق خریداری کرده و زیر نظر دامپزشکان حاضر در این مراکز و توسط ذابحین شرعی، ذبح کنند.


11617239
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت از تکمیل روند تسویه حساب قرارداد‌های حج تمتع ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: تیمی از متروی تهران برای بررسی شیوه‌های همکاری به کربلا اعزام می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران اعلام کرد:سرقت به عنف و زورگیری از جرایم سنگین محسوب می‌شود و مرتکبان آن مشمول مجازات‌های شدید قانونی هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران، اعلام کرد: یک دستگاه کامیون در حوالی کیلومتر ۱۱ بزرگراه شهید لشکری به داخل گودالی فرو رفت و دو کارگر حدود ۳۵ تا ۴۰ ساله جان باختند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر گفت: پس از چند روز تلاش نیرو‌های هلال‌احمر و منابع طبیعی، عملیات اطفای حریق در بیشتر مناطق استان پایان یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان در یک عملیات ضربتی  در محدوده افسریه موفق شدند روز جاری دو نفر از زورگیران تحت تعقیب پلیس را دستگیر کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان در یک عملیات ضربتی  در محدوده افسریه موفق شدند روز جاری دو نفر از زورگیران تحت تعقیب پلیس را دستگیر کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰ درصد نیروی کار رسمی کشور متولد دهه ۷۰ به بعد هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: جنگ ۱۲ روزه به ما ثابت کرد که مدیریت شهری وقتی با اراده مردم همراه شود، می‌تواند در سخت‌ترین شرایط هم الگویی برای جهان باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: نیمی از تاکسی‌های تهران در اختیار ادارات و نهاد‌ها هستند و در خدمت مردم نیستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است