اجتماعی 16:51 - 16 تیر 1401

میادین میوه و تره بار روز عید سعید قربان باز هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، ایوب فصاحت مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اشاره به نقش و اهمیت میادین میوه و تره بار در تأمین ارزاق و مایحتاج شهروندان، گفت: به منظور خدمات‌رسانی هر چه بهتر و بیشتر به شهروندان و حفظ ثبات و تعادل در قیمت انواع محصولات غذایی، میادین میوه و تره بار روز شنبه ۱۸ تیر مصادف با روز عرفه طبق روال معمول باز هستند.

فصاحت با تاکید بر اینکه ارائه خدمات به شهروندان در روز یک‌شنبه ۱۹ تیر نیز ادامه خواهد داشت، افزود: در روز عید سعید قربان نیز مراجعه‌کنندگان می‌توانند با آرامش خیال و اطمینان خاطر، محصولات مورد نیاز خود را در میادین میوه و تره بار از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۳ تهیه و خریداری کنند.

وی با اشاره به همکاری خوب شهرداری‌های مناطق ۲۲ گانه شهر تهران و به منظور خدمات‌رسانی هر چه بیشتر و بهتر به شهروندان برای ادای نذورات خود در روزهای عرفه و عید سعید قربان، گفت: به منظور پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین دام و انسان و در راستای پاسخگویی به خواست‌ها و مطالب شهروندان، تعداد جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام به ۱۷ جایگاه افزایش یافت.

فصاحت با تأکید بر اینکه تدابیر و تمهیدات لازم برای اجرای هر چه باشکوه‌تر مراسم عید سعید قربان به کار گرفته شده است، افزود: به شهروندان توصیه می‌کنیم برای حفظ سلامتی خود و پاکیزگی محیط زیست پایتخت، دام مورد نیاز خود را از مکان‌های بهداشتی و مطمئن خریداری کنند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با بیان اینکه به منظور تأمین دام سالم و مورد نیاز شهروندان برای انجام نذورات در روزهای عرفه و عید سعید قربان و در راستای حمایت از تولیدکنندگان و دامداران کشور، بسترسازی مناسبی صورت گرفته است، اظهار کرد: با توجه به افزایش تعداد و ظرفیت جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام در سطح پایتخت، شهروندان می‌توانند دام مورد نیاز خود را با قیمت مناسب و وزن دقیق خریداری کرده و زیر نظر دامپزشکان حاضر در این مراکز و توسط ذابحین شرعی، ذبح کنند.


11617239
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: بیش از ۳۰ نفر از متهمان و محکومان پرونده چای دبش، درخواست اعاده دادرسی کرده بودند، رسیدگی به این پرونده طی هفته گذشته به اتمام رسید و کلیه درخواست‌های اعاده دادرسی، رد شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۴ با استقرار «اتوبوس‌های پناه گرم» در میدان ۱۳ آبان و فعال‌سازی شبانه‌روزی گشت‌های حامی شهر، خدمات حمایتی و امدادی ویژه‌ای را برای افراد بی‌پناه و نیازمند فراهم می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: طی چند هفته اخیر ۲۲۰ زوج دانشجوی دانشگاه تهران و ۱۱۴ زوج معلول در قالب طرح ازدواج‌های آسان، با هم ازدواج کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با ارسال پیامکی به شهروندان نسبت به پیامد‌های خطرناک تصمیم گیری‌های لحظه‌ای در زمان عصبانیت هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: برای احداث ۱۹۰ کیلومتر خط جدید مترو با ۱۷۰ ایستگاه نیز قراردادی به ارزش ۱۰۰۰ همت با جذب سرمایه‌گذار منعقد کرده‌ایم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اشتغال سازمان بهزیستی کشور گفت: تاکنون یک میلیون و ۱۱۰ هزار نفر در سامانه خدمات اشتغال بهزیستی ثبت‌نام کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از افزایش بیش از ۳۵۰۰ کلاس درس، کاهش محسوس تراکم دانش‌آموزی، حذف بخش عمده مدارس سه‌شیفته و تجهیز ۱۲۰۰ مدرسه به پنل خورشیدی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان عمومی و انقلاب تهران از وصول ۳۷ هزار میلیارد تومان تعهدات ارزی طی ۸ ماهه سال جاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آگاهی در هشت ماهه نخست امسال با تمرکز بر محور افزایش کشفیات، موفق شد بیش از دو میلیون قلم اموال مسروقه را به مالباختگان بازگرداند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: برخی از املاک بانک آینده، از خارج از کشور هم مشتری دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است