اقتصادی 17:50 - 05 بهمن 1399

برنامه ای برای واردات لوازم آرایشی نداریم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، محسن صفدری در خصوص حل مشکلات کالاهای آرایشی و بهداشتی رسوب شده در گمرکات، گفت: برای بررسی وضعیت این کالاها با اولویت کالایی گروه ۲۷ که احتمال شمولیت ماده ۱۱ قانون مقررات صادرات و واردات برای آنها متصور است، جلساتی برگزار شده است. در این راستا باید اطلاق ماده ۱۱ این کالاها توسط مراجع ذیربط مورد بررسی قرار گرفته تا متعاقباً تصمیمات لازم اتخاذ و اعلام گردد.

مدیرکل دفتر صنایع غیر فلزی وزارت صمت تصریح کرد: به هیچ عنوان سیاست جدیدی برای تغییر گروه کالایی لوازم آرایشی و بهداشتی مدنظر ما نیست و سیاست مدیریت واردات و حمایت از تولیدات داخلی با قوت و جدیت ادامه دارد.

صفدری اضافه کرد: همچنین با توجه به ممنوعیت‌های وارداتی، ثبت سفارش جدیدی برای تعرفه‌های شماره ۳۳۰۳۰۰۹۰ و ۳۳۰۵۹۰۱۰ جهت واردات کالاهای عطریات و ادوتویلت ها و همچنین فراورده‌های پاکیزگی و آرایشی مو (محصول نهایی) در حال حاضر قابل اجرا نخواهد بود.

وی در پایان گفت: هیچ برنامه‌ای نیز جهت واردات این کالاها در دستور کار نیست.


10919105
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر در چهاردهمین اجلاس شورای حکام گفت: در راستای برنامه جامع خشکسالی یک سامانه پایش خشکسالی در سطح منطقه را توسعه دادیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» علی رغم وعده های مکرر مسئولان مبنی بر تامین ارز نهاده های دامی تا پایان سال، کماکان با چالش تامین ارز و ترخیص کالا از بنادر و در نهایت حذف گله و کاهش جوجه ریزی و التهابات بازار مرغ و تخم مرغ روبرو هستیم که استمرار این روند می تواند به بحران...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بخش‌های گسترده‌ای از کشور از اوایل هفته آینده با ورود یک سامانه بارشی جدید از شمال‌غرب درگیر بارش‌های پی‌درپی خواهند شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بلک‌فرایدی امسال برای کاربران دیجی‌کالا یک سورپرایز متفاوت داشت؛ برای اولین‌بار، در کنار کالا‌های مصرفی و دیجیتال، خودرو نیز با تخفیف ویژه‌ای عرضه شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: ما باور داریم که هم‌افزایی دانش و همکاری هدفمند، تنها مسیر دستیابی به امنیت آب و توسعه پایدار در این منطقه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» چهاردهمین اجلاس شورای حکام مرکز منطقه‌ای مدیریت آب شهری (RCUWM) تحت پوشش یونسکو، امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ و همزمان با برگزاری نمایشگاه صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران در تهران برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر سلطان‌نشین عمان از عملکرد حرفه‌ای، محترمانه و انسانی سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در رسیدگی به مسافران پرواز سلام‌ایر تقدیر کرد‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در نود و دومین نشست هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار اعلام کرد: ضوابط و کاربرگ صدور مجوز «سامانه معامله برخط طلا و نقره»، کاربرگ مجوز‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، گواهینامه صلاحیت و رتبه‌بندی شرکت‌های انفورماتیکی به تصویب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز جمعه تا یکشنبه در اغلب مناطق کشور جوی آرام حاکم است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شرکت شهر فرودگاهی گفت: بازآفرینی ترمینال ۱ حداکثر در مدت یک سال به انجام خواهد رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است