اجتماعی 15:45 - 13 آذر 1400
استاندار تهران تاکید کرد
استاندار تهران بر ضرورت تقویت فعالیت‌های امدادی جمعیت هلال‌احمر در روستاهای صعب‌العبور و دور افتاده استان تهران تاکید کرد.

روستاهای محروم تهران؛ نیازمند خدمات آموزشی و امدادی هلال‌احمر

به گزارش ایسنا، محسن منصوری با تاکید بر این مهم گفت: رئیس جدید جمعیت هلال‌احمر باید با تمرکز بر تقویت برنامه‌های آموزشی و امدادی خود در روستاهای صعب‌العبور و دورافتاده تهران بستر آرامش و امنیت روانی را برای اهالی این مناطق فراهم کند.

او با اشاره به شرایط سخت زندگی در برخی از روستاهای کوهستانی تهران گفت: ما در پایتخت شاهد زندگی مردم در روستاهایی هستیم که متاسفانه هنوز از داشتن جاده دسترسی مطلوب و امکانات درمانی محروم هستند و تمرکز جمعیت هلال‌احمر بر ایجاد خانه‌های هلال و آموزش کمک‌های اولیه به این جمعیت می‌تواند آنها را در رویارویی با شرایط اضطراری آماده کند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، استاندار تهران در ادامه با تاکید بر ضرورت تقویت ناوگان هوایی جمعیت هلال‌احمر گفت: گرچه اغلب فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر در خارج پایتخت و به خصوص حوزه امداد جاده‌ای متمرکز است، ما در استان تهران مناطق محروم زیادی داریم که نیازمند دریافت خدمات آموزشی و امدادی جمعیت هلال‌احمر است و پیرحسین کولیوند باید با بهره‌گیری از تجارب خوب و ارزنده خود در حوزه بحران موجبات بهره‌مندی همه مناطق محروم و نیازمند از امکانات جمعیت هلال‌احمر را فراهم آورد.

انتهای پیام


11349762
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس تهران فردا دوشنبه به دلیل کاهش آلودگی هوا دایر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور کشور آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌ها را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران گفت: حقوق پرستاران در مراکز دولتی در سال ۱۴۰۴ بین ۱۲ تا ۱۸ میلیون تومان است، در حالی که هزینه ماهانه زندگی برای یک خانوار شهری به بیش از ۳۵ میلیون تومان رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده محاکمه آمران و عاملان ترور سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مومنی گفت: استانداری‌ها محور توسعه اقتصادی هستند و سرمایه‌گذاری برای تولید اولویت دولت است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور گفت: اصلاح شبکه توزیع و کاهش واسطه‌های غیرضروری، مهم‌ترین ظرفیت موجود برای کنترل قیمت‌ها و رساندن کالا با قیمت مناسب‌تر به مردم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا گفت: کاربران با نصب برنامه‌های مخرب، دسترسی کامل به گوشی و اپلیکیشن‌های مالی خود را به مجرمان می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» علوی گفت: خانه‌های تاریخی و میراثی شهر تهران نیازمند مدیریت، برنامه‌ریزی و بهره‌برداری هدفمند هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پاکدشت از آغاز اجرای نخستین دوربرگردان غیرهمسطح این شهر خبر داد و گفت: این پروژه با رویکردی ملی و با هدف کاهش ترافیک خروجی شرقی پاکدشت، تسهیل تردد شهروندان و روان‌سازی عبور و مرور در مسیر ترانزیتی شرق به غرب کشور در حال اجراست و طی ۱...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح فرهنگی تربیتی «شهید آرمان» با هدف پیوند عمیق میان نهاد‌های تربیتی محله، در راستای راهبرد قرارگاه تعلیم و تربیت مدیریت شهری در منطقه ۱۴ به مرحله تثبیت رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است