علمی فناوری 09:45 - 13 مرداد 1400

وزارت دفاع انگلیس به هکرها جایزه می دهد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایونینگ استاندارد، وزرات دفاع انگلیس به هکرهایی که بتوانند قبل از دشمنان باگ هایی را بیابند که ممکن است به سواستفاده و حمله سایبری منجر شود، جایزه می‌دهد.

این نخستین برنامه «باگ باونتی» وزارتخانه است و طی آن از ۲۶ هکر اخلاقی دعوت شده تا به مدت ۳۰ روز در شبکه‌های رایانشی آن جستجو کنند. هدف این طرح آن است تا قبل از سواستفاده از هرگونه باگ توسط دشمنان و مجرمان سایبری، مشکل ردیابی و برطرف شود.

طی برنامه «باگ باونتی» افراد در ازای یافتن هرگونه مشکل و شکاف در نرم افزارها و شبکه‌های رایانشی، جایزه نقدی دریافت می‌کنند.

هرچند اجرای این برنامه در صنعت فناوری بسیار رایج است اما روشی غیر سنتی و تازه برای وزارت دفاع به حساب می‌آید. از سوی دیگر وزارت دفاع آمریکا نیز چندی قبل همین طرح را به طور موفقیت آمیز اجرا کرده است.

به گفته کریستین مکسول افسر ارشد امنیت اطلاعات وزارت دفاع انگلیس، این اقدام گامی مهم در کاهش ریسک سایبری و ارتقای انعطاف پذیری سیستم است.

او در این باره می‌گوید: همکاری با هکرهای اخلاق مدار به ما کمک می‌کند تا چشم اندازمان برای حفاظت از دارایی‌های وسیع‌تر شود.


11174611
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است